m4k4v3l1 Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Am o Aprilia Rs125 din 2004 si vreau sa ii pun angel eyes. De unde as putea sa cumpar asa ceva? Si unde as putea sa gasesc neoane, leduri pt ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Vorbeste cu puya ca el avea asa ceva pe RS-ul lui, acelasi model, dar nu stiu daca acelasi an, oricum se potrivesc. Cauta-i userul pe aici pe la Tineri si nelinistiti, e ceva cu puya... si trimite-i un PM. P.S. Angel eyes DA, foarte frumos. Dar neoane si alte porcarii, deja faci tziganie (parerea mea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 sorcova frate...punei stickere cu nike,boss adidas,neoane,leduri la jante la toba...stickere cu firme si cu NOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 gasesti pe forum angel eyes e cineva care vinde da alea striate cica se topesc de la caldura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate