Sari la conținut

Trotinel

Super Membru
  • Număr conținut

    2.073
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Trotinel

  1. Daca nu te refereai la o zgarietura fina cu cheia ce ar deteriora doar colantul, ai zgariat o aripa = vopsesti aripa, apoi colezi aripa.
  2. Te abati mult de la drum, dar ca idee, poate pt viitor, daca motocicletei tale ii plac virajele, incearca urmatorul traseu: Constanta - Harsova - Tulcea . Mai exact, inainte de intrarea in Harsova, faci dreapta spre Saraiu, Topologu, Ciucurova, etc. Este un OMV acolo unde sugerez sa si alimentezi. Asfalt bun, viraje succesive cat cuprinde, trafic redus. Verifica traseul pe Google maps. Drum bun.
  3. In continuare sectiunea vanzari va fi saturata de anunturi cu gume SH.
  4. Nu... benzina, spray de lant, de curatat, vreun semering care curge, etc. Am facut masina integral asta vara in schimb si pana acum e ok.
  5. Aplicat corect si in suficiente straturi, nu se decojeste la spalatorie, sau in orice alte conditii. De aceea, in momentul vopsirii propriu-zise, este indicat sa insistati la "margini", de exemplu pe interioriul aripii in cazul in care vopsiti o masina. Benzina, diluantul si solventii in general ataca plastidipul si daca nu este curatat imediat, in cel mai bun caz va ramane o pata, iar in cel mai rau caz, va "topi" portiunea. Nu se matuieste in timp, se zgarie mult mai greu decat vopseaua clasica, praful adera mult mai greu la suprafata. Pentru o treaba profi, vopsiti la pistol. Sprayul este slab calitativ si da o alta textura suprafetei.
  6. Faptul ca au uitat sa-ti comande o piesa, este intradevar o eroare umana si poate fi scuzabila sau nu. In schimb, nu poate raspunde MyMoto de infrastructura imporatorilor, distribuitorilor de piese, etc. astfel nu pot fi direct raspunzatori pt intarzierea livrarii unei piese. E de la sine inteles ca MyMoto nu cumpara de pe romimoto sau alte siteuri de profil, deci aceasta paralela este irelevanta. Daca si-ar procura piesele de acolo si si-ar mai pune comisionul aferent peste pretul initial, cine ar mai cumpara de la ei la suprapret ?
  7. Pacat ca oameni tineri mor, din ordinul unui dobitoc cu stelute pe umar, ajuns sef cu ceva influenta politica, disperat acum sa-si pastreze acea functie. Alt motiv pt care baietii astia primesc ordine sa escorteze un ingamfat d-asta acasa, de la restaurant, nu gasesc. Dumnezeu sa-l ierte.
  8. Trotinel

    Accident Medgidia

    Ba baiatule, ce iti tot dai tu atata importanta ? Ce tot judeci pe toata lumea ? Cui ii tot dai tu indicatii aici de mers pe motocicleta ? Ce plm te recomanda pe tine pt oricare din cele enumerate ? Nu te intereseaza de nimeni, dar vad ca de 3 zile ii tot barfesti pe aici ca un "barbat" ce esti tu. Ai fost ranit in orgoliu ca te'au ignorat toti pe rand ? Inceteaza sa mai barfesti, sa dai orice fel de indicatii si sa mai cauti anturaj aiurea, de orice fel. Vezi'ti de ciorba ta asa cum si'au vazut toti si mai lasa'ne cu "standardele" tale de normalitate, ca excelezi fix in nimic.
  9. Trotinel

    Accident Medgidia

    Cu ce plm as putea fi eu complexat vreodata fata de tine ? Bunul simt ma retine sa-ti fac o caracterizare in mediul online, pe un forum national, unde se comenteaza de unul si de altul. Nu stiu ce-au spus baietii verde in fata mie si altora... daca n-am tinut minte inseamna ca aveau atata dreptate cata ai si tu in epopeele vomitate pe aici sau altii care sustineau mersu' blana atata timp cat ai prioritate. Nu am eu de ce sa-i intreb ca nu ma priveste. Sunt adulti toti, cunosc riscurile si pot alege pt ei. Insa tu "prietene", daca tot esti baiat, du-te si spune-le ingrijorarea ta pt sanatatea lor in fata.
  10. Trotinel

    Accident Medgidia

    Ia uite'l si pe erou' asta. Merge in blugi si tenesi inalti si face pe justitiaru' aici. Din punct de vedere al protectiei, nu e nici o diferenta intre tine si ala in pantaloni scurti.
  11. Trotinel

    Accident Medgidia

    Vad ca te tot invarti in jurul cozii si vorbesti mult pt nimic. Ce n-ai inteles din prima ? Comentezi de unu' si de altu' in mediul online. Du-te "motociclistule" si intreaba-i personal ce a fost in mintea lor sa mearga neechipati la inmormantare.
  12. Trotinel

    Accident Medgidia

    Tie cred ca ti-au mai spus x motociclisti din Constanta daca ai o problema cu cineva sa vii sa i-o spui personal. Acum vad ca o incerci cu mine. Nu am fost la inmormantare, dar te invit pe tine la urmatoarea sa vii echipat full la 30+ grade, cu motoreta la 100+ grade sub tine, motociclizdule.
  13. Trotinel

    Accident Medgidia

    Nu a contestat nimeni viteza, tragedia sau alte posibile tragedii. Nu inteleg ce + aduc situatiei injuraturile tale. Explica-mi.
  14. Trotinel

    Accident Medgidia

    Viteza mare sau mica, daca ajungeti sa judecati si sa jigniti un suflet care si'a platit greseala cu propria viata, ma intreb pe voi de ce va mai tine Pamantul ? Ok, comentam accidentul, circumstantele in care s'a petrecut, tragem concluzii si invataturi, dar care este rostul in a arunca cu noroi in saracul baiat ? N'a platit destul ? Chiar as vrea sa mi se raspunda, ce parte a corpului va gadila cand aruncati cu pietre intr'un cadavru ?
  15. De cate ori e nevoie sa se scrie ca discutia purtata aici era la modul general si nu strict referitoare la acest caz ? Eu nu vad nici un post in care cineva sa acuze viteza acestui biet suflet si totusi exista "x" aparatori.
  16. Trotinel

    Accident Medgidia

    Indiferent de viteza pe care o calculati voi pe aici, tineti cont ca e viteza la impact. Cat o fi franat inainte nu stie nimeni...
  17. Jinx, pt siguranta ta si a altora mai putin experimentati ce citesc pe aici, trebuie sa intelegi ca o persoanala normala, un sofer oarecare, nu poate acorda prioritate unei rachete care vine cu 200 km/h. Nu toti soferii sunt motociclisti ca sa anticipeze ca faru' ala sigur e vreun ss pe blana. Gandeste'te ca ai parinti, rude, prieteni si ar putea oricand fi soferul "vinovat". Ce incerc sa va explic de 3 zile s'a intamplat chiar astazi la medgidia, rezultand cu moartea amandurora. Soferul din acel caz nu a incalcat nici o regula de circulatie, a oprit la intersectie, dreapta nimic, stanga ceva departe, BOOM. Explica'mi cu ce a gresit soferul din acel caz. Pana atunci las'o mai moale cu jignirile, nu'ti fac cinste si pe mine nu ma misca.
  18. Trotinel

    Accident Medgidia

    De unde ai dedus asta jinx ? Tataica vroia sa vireze la stanga.
  19. Bai cred ca am scris de 7 ori ca se discuta la modul general, am scris chiar in postul caruia i'ai dat quote chestia asta si ca nu cunoastem viteza in acest caz. Eu nu te mai intreb, iti zic direct, esti prost !
  20. Din pacate, nu poti stabili tu daca avea 30 km/h sau 200 km/h. Viteza a ramas o necunoscuta in cazul acesta si noi vorbeam la modul general. Circuland cu viteze astronomice prin traficul de zi cu zi din marile orase, nu inrautatesti situatia, ci provoci accidentul in sine, pt ca nici un om nu poate acorda prioritate unui vehicul ce vine cu 200 km/h, in conditiile in care toate celelalte vehicule se deplaseaza cu 50 km/h. Noroc ca va tine legea in brate si nu se fac expertize reale la fiecare accident, pt ca nu e normal sa te infigi cu 100 km/h + intr'o masina si sa vii sa plangi pe forum ca "soferii e nenorociti". Asta inseamna sa fii ipocrit cu adevarat, intelegi ? Si pt ca sustii aceasta idee de nevinovatie indiferent de viteza, in conditiile in care celalalt nu respecta nush ce regula, imi permit si chiar imi face placere sa te fac dobitoc, "prietene" . Te pup acolo
  21. Discutia a pornit de la cei care sustineau ca atata timp cat ai prioritate, poti sa mergi cu orice viteza, fiind de datoria celorlalti sa anticipeze viteza cu care vii. Tu jinx esti in alt film. Calmeaza'te si pana una alta, explica'ne ce te recomanda pe tine sa faci pe lupul moralist, daca noi suntem ipocriti.
  22. Crazy Cat, deja esti enervant. Nu s'a modificat nimic si filmuletul ruleaza foarte bine direct de pe forum. Jinx, tu ce vrei ? Ce'ar trebui sa vad in videoul ala?
  23. Esti un retardat si de asemenea, ultima persoana fata de care as ascunde vreodata ceva, orice. Marsh
×
×
  • Creează nouă...