Baiazid Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Cam offtopic ... dar canta Sarah Brightman in fata la casa poporului... E ditamai scena... intrarea gratis. Incepe pe la 9:30 cred. Eu cu TRO5 mergem. Mai vine cineva? Cu motoarele evident !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Un motiv bun "sa ne stringem ca sa ne adunam". Azi 6 sept? Sper ca da! Daca e asa, vin si eu cu moto..ca tot nu ne-am vazut de mult Unde e locul de intilnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Da hotaarat........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 6, 2004 Autor Share Postat Septembrie 6, 2004 Pai haideti la arc la ora 21:00. Sper sa am motorul gata pana atunci ca ii curat carburatoarele ... mama lor cu apa din benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Ash veni si eu. Dar... cine-i Sandra Brown asta? Pe bune ca am destule cunostintze muzicale dar Sarah Brightman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 6, 2004 Autor Share Postat Septembrie 6, 2004 Canta bine .. cauta pe www.mp3.com poa' gasesti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Multzumesc, dar cred ca o s-o aud live diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Okkkkk... La Arc la 21.00 See ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Da hotaarat........ Bai tu nu ai voie sa vorbesti! Azi ai venit la servici fara motor.... rusinica!!!! Ori nu va platesc astia suficient si n-ai bani de benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 poze....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 sfarsit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 baiazid + motoru...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 Vreau sa zic ca a fost foarte frumos ... vocea exceptionala... sonorizarea LUX. Referitor la poza.... noroiul de pe tobe e de la intrunirea de la Snagov . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 vocea exceptionala... sonorizarea LUX. Cum spuneam si aseara - desi nu e genul meu de muzica - tipa e fenomenala... Sa tii un concert de 2 ore si juma si sa si aceiasi voce placuta.... asta e un fenomen. Iar sonorizarea - OAU! N-am vazut niciodata asa ceva in Romania.. Nici macar in vizita... EXCEPTIONALA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate