Sari la conținut

R_MARCE

Membra
  • Număr conținut

    341
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de R_MARCE

  1. R.I.P Madalina si Adrian... Multa putere familiilor... Este o durere imensa sa supravietuiesti copilului tau Imi pare atit de rau...
  2. Sal din nou... Bedeule, cu regret, dar nu ai info mai bune k ale strumfului, care se pare k m-a si filat cind ma dadeam cu suzi, la utima mea venire prin tara (asta pe la inceputul lui iunie). strumfu'...rushinica nene , k nu ai zis sau facut vreun semn dak erai prin apropiere. Ne auzim la alt topic...k deja sint offtopicu' asta rau de tot.
  3. Ia te uita la astia micii .... fataaaaaaaaa.... De unde stiti mah voi ce s-a mai intimplat in viatza mea? k nici eu nu stiu asa bine k voi... Da mah DA! M-am...am si... nu m-am... Altceva? Nelamuriri ceva? 6 vin in tara saptamina viitoare...PAZEEEAAAA!!!! tot eu Bueiiii.... "pacat" ...auzi! Suna de parca as fi murit ... or smth! Acum serios vorbind... va fac rezumatul zilele astea! Pe cuvint de pionier! Cum ziceam ...vin in tara peste o saptamina. Poate punem de-o'ntilneala si d'un suc! Astia vekii... un nescafe la oemveu? Ci sentiamo lunedi, dragilor! (sau mai curind ...dak imi da voie "sefa").
  4. RIP cum iti asterni ...asa dormi ... din pacate, sint si vor mai fi astfel de situatii...stim cu totii de ce
  5. Cind iesi din scoala de moto in primul rind ti se pare f dificil sa te obisnuiesti cu casca pe cap tot timpul. In plus iar e ciudat k toate zgomotele din afara sint estompate si altfel decit stii tu de obicei. Daca mai asculti si muzica ..nu prea e de bine. Am incercat si eu doar sa imi pun handsfree-ul de la telefon ..si oricit de mici sint castile tot te dor urechile de innebunesti. In plus...am mers de vreo 2 ori si am si vb la telefon in trafic super aglomerat. Iti distrage atentia super naspa! Parerea mea... Iar ascultatul motorului in timpul mersului mi se pare f important. Nu numai referitor la turatii ...dar poti depista zgomote pe care pina atunci nu le-ai mai auzit si care pot fi semn de ceva probleme tehnice. O observatie corecta iti poate salva viata ...sau poate exagerez eu acum...dar ...e bine sa stii cum suna motorul tau!
  6. Inca un rind de LA MULTI ANI! SA FITI SANATOSI!
  7. LAAAAAA MUUUULTI ANIIIII! SA FITI SANATOSI SI NUMAI ASFALT USCAT LA TOATE PLIMBARILE!
  8. I'M IN... too...nu conteaza pe care traseu mergeti ...sa fie asfalt totusi )
  9. Big problem... nu mai pot pune poze cica s-a depasit nusht' ce limita... ce pacat ..k aveam poze dragutze..dar de abia acum mi-a mers netul k sa le pot pune pe site Incerc mai incolo...
  10. Pai daca tot am facut vreo 100 de poze..am zis sa le postez si eu aici... sa incepem cu ..INTILNIREA DE LA ARC!
  11. datzi cu telefonul in noi ..k sa ne gasim acolo ..sau sa va luam de undeva!
  12. cred k in curind o sa cunoastem toate rudele lui Ares ...=)) buei...sa face gratar la toti in curte! buna initiativa..tinem legatura (acum k mi-a trecut gripa as putea veni). hmmmmmmm... ce e aia post?
  13. mai da' sensibili mai sinteti dragilor! asta k off topic... nu e vb de cine de unde e ..dar in general asa se zice ..capitala si provincie... ideea era alta..K VA ASTEPTAM SI PE VOI, PADUCHILOR! adik ...k vrem sa va cunoastem! de aia o sa vina cineva sa va ia de acolo pe la prinz (pt cei care ajung mai tirziu). Asa k ..nu va mai shifonatzi si haideti la Arc! of of ...mai mai!
  14. @Sorinake: trezeste-te FATA! mergem in gaska k sa iti aratam drumul ..k la ora 10.00 tu inca dormi pe tine!
  15. se putea sa nu gasesti tu ceva de neinteles? e vorba de SIMBATA KLAR. Pt k vineri toti sintem la munca (sau marea majoritate) iar cei din provincie vin simbata. DECI ..PROPUNEREA E PT SIMBATA LA 10.00 LA ARC
  16. salut... s-a tot vorbit de o intilnire inainte de a merge la salonul moto, dar nu s-a venit cu nici o propunere concreta. Haideti sa ne intilnim la Arc unde ne vedem de obicei miercurea..pt k toti stiu unde este si cum se ajunge. Sa zicem o ora ..de 10.00 Sau veniti cu propuneri pt o alta ora. Pt cei care vin din provincie putem sa mai stabilim o a doua ora ..de ex 12.00 ..si citiva dintre noi vor merge la Arc sa ii culeaga pe acestia la acea ora. MI-AM DAT EDIT .. PROPUNEREA E PT SIMBATA SI PT CEI DIN BUCURESTI SI PT CEI DIN PROVINCIE e klar k vor fi si cei care vor merge vinerea sau si vineri si in restul zilelor ..dar k sa fie ceva totusi pt toti care vor sa se intilneasca, am zis sa fie simbata la 10.00.
  17. Rectific... cica se pleaca in mai multi spre un gratar la Rosiori ..asa k hai si voi doi Eu merg ...am kef de gaska mai mare cu motoare dupa atita iarna si frig
  18. Fataaaaa. eu o sa inghit niste Emetiral inaite si merg la Everest ...k cica pling astia micii'! Placebo nu te bagi?
  19. dc? a inceput Baiazid sa plinga k vrea la Everest?
×
×
  • Creează nouă...