CobraArt Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Sa vedem cati suntem.O sa pun cateva poze cu a mea mai incolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 topicul deocamdata e inutil, il mai las cateva zile sa iti poti gasi colegi de discuti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Am eu un CR de 250, dar nu înteleg nici eu mania asta cu brandingul ( am o Honda, hai sa facem un grup de posesori ). Mai sînt si alte motorete mai misto pe lumea asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crosscr Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Am eu un CR de 250, dar nu înteleg nici eu mania asta cu brandingul ( am o Honda, hai sa facem un grup de posesori ). Mai sînt si alte motorete mai misto pe lumea asta. depinde ce vrei sa faci cu cr 250 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 depinde ce vrei sa faci cu cr 250 Nimic deosebit de ce as face cu orice hard-enduro, fie el in doi timpi de doi jumate, fie el in patru timpi de patru jumate minim. Tu vrei sa faci club ? (caci despre asta e vorba aici) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 Club este impropiu zis,mai degraba un loc unde putem sa vorbim de motoarele astea. Eu sunt cam bata in ce consta CR-ul meu,iar daca aveam vreo problema o adresam aici.asta era ideea Asa arata dupa ce am luat-o. Si acum am inceput procesul de vopsire(sunt abia la inceput).Incerc sa o fac culorile Honda nu kawasaki. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 ba nene omu a vrut si eu sa stranga umpik gasca cr`istilor si gata i`ai sarit in cap cu clubu tau....de parca te`a injurat asa te`ai agitat....in locul tau cobra as fi cerut sa se inchida toticu ....ps imi place cum a iesit vopseaua ....ia`i dreaq odata plasticele alea ca zici ca`i moped ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate