Sari la conținut

Nechifor Solitaru'

Super Membru
  • Număr conținut

    5.385
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Nechifor Solitaru'

  1. Pai e normal, doar se lansase de la 50m din spatele lui Verstappen. Si mai venea si pe interior - sansele sa si-o ia erau mai mari pentru Verstappen, dar a avut noroc. » Post actualizat in 08 Oct 2018 16:37 M-am uitat din nou, cu viteza la jumatate si imi mentin parerea ca nu a fost cu intentie.
  2. E adevarat, l-am injurat si eu pe Verstappen azi dimineata, dar hai sa ne uitam la mainile lui pe volan la revenirea pe pista. A gresit virajul, corect, dar era cu volanul luat maxim stanga. Cred ca a avut si ghinion, nu a incercat sa-l inchida pe Kimi, a fost fara intentie de a bloca - pur si simplu masina era in glisada si s-a dus de-an-pulea
  3. Pai trezeste-te ! Verstappen l-a depasit azi de doua ori si pe pista si la boxe, cu toate problemele pe care le-a avut. » Post actualizat in 16 Sep 2018 14:30 puteai sa arunci un ochi si la BSB si WSBK. Davies face spectacol in mansa 2, cu clavicula paradita
  4. Ti-ai mancat cuvintele ? » Post actualizat in 16 Sep 2018 13:24 vine Ricci - fiti pe faza ! » Post actualizat in 16 Sep 2018 14:02 Bottas termina la peste 40 s de Hamilton ... » Post actualizat in 16 Sep 2018 14:09 Ce bataie au luat Ferrariurile. Si de la Hamilton, si de la Verstappen. Incredibil !
  5. Vattel nu vrea titlul anul asta. Se pastreaza pentru 2019. Max nu a inteles mai nimic. Mai mediteaza. Pacat de Kimi, l-au lucrat in echipa. » Post actualizat in 02 Sep 2018 14:32 ----------------- Si acum .... sa auzim huiduielile !
  6. - Yeeesssss ! - P2 P2, Kim is on pole - ... Will speak later ... » Post actualizat in 01 Sep 2018 14:08 defectiune -> a ramas DRSul deschis
  7. Asta se vede de la distanta. Daca reuseste sa-l bata pe Vettelino si anul asta, macar nu l-a facut din turbina
  8. Dar raman cu banu' - nu vor pierde alocarea din buget - vreo 50 milioane
  9. Norocul cocalarului cu mercedesul ala puternic. Altfel nu pupa polul ieri ... un pilot mediocru .... Astia de la Ferrari s-au abtinut, ca sunt in doliu. Pe Kimi il pastreaza pentru finalul campionatului, cand n-o sa mai aiba Vetellino nici o sansa » Post actualizat in 29 Jul 2018 15:01 Asa-i ca e secsos ?
  10. Parea sa fie galeria lui Verstappen » Post actualizat in 29 Jul 2018 09:07 Pana acum era o conspiratie Ferrari & FIA ( anii Schumacher ). Acum e una Mercedes & FIA
  11. Deoarece 4 meleoane dintre alea 30 sunt ale lui si ar dori sa le recupereze cumva. Mercedes are inca 10. » Post actualizat in 28 Jul 2018 18:17 Perez : "I was asked by a couple of members of the team to go ahead and save the team and protect the 400 people who were working there. For me, it was hard because emotionally and mentally, it’s really tough, I haven’t been able to focus on my driving, on being a racing driver. There were so many things out of that. "But the picture is much bigger than it looks at the moment. We might go into a painful period but the outcome will be really good for all the team." "There was a winding-up petition from another customer, which would have closed down the team completely. Therefore I was asked to save the team, to pull the trigger and put the team into administration," Perez said. "It was nothing to do with my outstanding amounts. The only reason I have done it was to save the team and for the better future for the team." "I hope that whatever happens, Vijay is happy with that and gets a good benefit,"
  12. O sa vars o lacrima pentru Ferrari ( si pentru Ducati ) Nici anul asta n-a fost sa fie ... :rose:
  13. Probabil că-i dau și lui 5 secunde și o să termine pe 2 , că n-a zis bine rugăciunile. Oricum, la cum țipau ăia în microfon, e de mirare că n-a intrat în parapet. E sub investigații și probabil că ia Bottas victoria. Oricum, omul zilei tot Vettel rămâne. » Post actualizat in 22 Jul 2018 16:40 cam asa a fost » Post actualizat in 22 Jul 2018 18:55 Acatistele lui Hamilton au avut efect ! Ham Ham păstrează victoria, nu a fost penalizat. Să moară dujmanii de ciudă !
  14. Asta e o speculatie. Deocamdata Mercedes zice ca Ham Ham a iesit pe aratura fiindca a ramas fara power steering. E adevarat ca da mai bine sa fie vina lui pentru imaginea de manelar , etc etc ... » Post actualizat in 22 Jul 2018 05:30 E posibil sa fie asta de vina ca a intrat Kimi in el. La fel si situatia economica din Germania, trebuie sa aiba o influenta nefasta pentru defectiunile pe care le-a avut in ultimul timp. Totul se leaga, mai ales daca vrei neaparat.
  15. Una s-a atins cu Kimi, a doua i-a pocnit hidraulica Maneaua la putere !
  16. momentul coregrafic e foarte misto ( de fapt cel mai misto din film )
  17. stai tu liniștit ! sau și tu ții cu Ducati ?
  18. nu l-am auzit prea des pe Dani plângându-se și nici nu l-am prea văzut pe Alonso accidentându-se Dar e mai simplu să fim răi » Post actualizat in 24 Jun 2018 21:02 a început WSBK la Laguna
  19. să dea dracu să meargă bine Honda de la anu că mă tăvălesc pe jos de râs McLaren - Honda = Ducati - Lorenzo
  20. Tot e ceva - am ajuns de la 100% Verst ( sau "taranul Wax" cum zic colegii ), la 70-30 » Post actualizat in 02 May 2018 17:38 Mi mi se pare cam supraevaluat Sainz. Dar are timp sa ma contrazica pe pista. Verst o sa se descurce cu Sainz cel putin la fel de bine - doar nu zici ca Sainz e peste Ricci la pilotaj ( poate la bataie, ca Ricci pare mai pacifist )
×
×
  • Creează nouă...