IOAN LUTAS Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 In acest an am descoperit un adevarat paradis pentru enduristi.Am avut mai multe iesiri cu baietii din Sighet si am ramas uimit de frumusetile zonei. Eu precis toata vara o sa colind traseele de acolo .Am intalnit oameni foarte de treaba care sunt gazde adevarate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 f misto. Pacat ca e in capul celalalt de tara Ce poza de revista si-a tras Laci cu cascada in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 f misto. Pacat ca e in capul celalalt de tara Ce poza de revista si-a tras Laci cu cascada in spate cascada este in apropierea localitatii Sapanta , destul de greu accesibila fiind un loc izolat unde apele au distrus drumul de acces Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristake Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 foarte misto tinetio tot asa asta da viata de endurisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 cascada este in apropierea localitatii Sapanta , destul de greu accesibila fiind un loc izolat unde apele au distrus drumul de acces f bine f bine...deaia sa inventat enduro super poze si peisaje.si eu sunt unu care fac enduro mai mult pentru peisaje(dar daca tre sa trec prin noroi sa ajung la ele nici o suparare)bravo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate