Baiazid Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 La stiri: un motociclist + pasager cu moto FARA LUMINI ... s-au accidentat din cauza unui caine. Practic au intrat in stalp. Motociclistul a murit ... iar pasagerul in stare grava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 aseara a mai fost un accident in Buc......am vazut la stiri un baiat care s-a bagat cu moto in 2 masini....cica avea viteza mare,facea concurs cu o masina BMW!??? Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavan Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Baietii aia fara lumini la motor au murit amandoi. Cel putin asa au zis la stirile de la 5. Dumnezeu sa-i odihneasca! Motociclistul din Buc. se pare ca are probleme la coloana. Sanatate maxima oricine ai fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 eu am auzit ca-l cheama IONUT COMAN conducea un gsx f negru si din fericire nu are probleme majore ...ca ar avea probleme de coloana era presupunerea doctoirilor inainte de investigare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 In legatura cu accidentul Motociclist + pasager motocicleta fara lumini .Baieti se numeau Marian Rotaru 27 ani (pasager) si Nicolae Teaciuc 23 ani ,baieti plecasera spre Pietrosani iar in localitatea Domnesti sa produs tragedia oameni iau gasit cazuti chiar langa o troita care se afla in apropierea stilpului Teaciuc era mort din cauza leziunilor de la cap ir pasagerul a fost dus la Curtea de Arges la urgente dar nu mai apucat sa traiasca decit 10 min. a murit si el. Asa ca orce s-ar intimpla incercati sa va pastrati sangele rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 Este tragic ce se intampla. Am ajuns sa avem topic cu doua accidente. Condoleantze familiei si prietenilor celor doi. Pentru a mia oara: Conducetzi prudent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate