Sari la conținut

cavalerr

Membru
  • Număr conținut

    348
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male

cavalerr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut ia vezi daca i-ti place aceasta, actele sunt in regula motocicleta este pe numele meu toate taxele platite. Multe, multe piese noi. Pt mai multe detali si poze daca te intereseaza ma poti contacta la e-mail: feteanu_george@yahoo.com sau tel. 0766253935
  2. Vine careva din Arges? daca DA sunati (0741220542 George (Pitesti)), ar fi calumea daca am avea o masina unde sa punem motoarele ca este drumul lung, de dus ne ducem dar la intors mi-e teama ca dupa 12 ore de enduro nu mai am cu ce punem bani la carburant dam si bere ne intelegem noi
  3. cavalerr

    BURSA LOCALA

    Vand Suzuki DR 125 Cm, culoare negru cu rosu, stare impecabila. - cilindree / putere: 124Cm / 12 CP - An fabricatie 2000 - Gume noi enduro. - RAR 2011, asigurare 2010, inscris pe numele meu, toate actele la zi primul propietar in tara. - cutie viteze 6 trepte, pornire la buton, consum 2,5l %. Cand l-am cumparat neamptu ni-a dat de rezerva inca un set de plastice complet cu tot cu codita + lampa stop, tamburi frana spate noi, partea electrica pt limitare (aviz celor de 16 ani).cine il cumpara le ia si pe acestea. Pret 990 euro George 0766253935 PITESTI
  4. Unul dintre compromisurile pe care a trebuit sa le fac ca sa pastrez linia de chopper a motocicletei in privinta sei fara sa pun polidiscul pe cadru (doar un pic pe arcuri) si fara sa afectez suspensia spate.
  5. POZEE Am taiat, am sudat, am indoit dupa care am trimis piesele la cromat care vor ajunge inapoi pt montaj peste 3 saptamani (multumim de ajutor lui Mihai (Lup Alb)). Deci a mai ramas de vopsit lucru pe care tocmai l-am realizat si cum i sta mai bine unei COMUNISTE decat rosie si cu insemnele numelui ei (asta da COMUNISTA) in adevaratul ei sens o sa iasa. A fost comedie, cand a vazut-o taicamiu mi-a spus ca nu sunt intreg la minte mai ales acuma cand e situatia asta politica tensionata cu razboiul din Georgia eu sa ies cu asta pe strada vopsita asa, insa stie prea bine parerea mea despre clasa noastra politica Oricum mie i-mi place la nebunie cum a iesit, acum asteptam piesele de la cromat si dupa acea o asamblez si va pun niste poze de final.
  6. O sa il salut. Daca era sa-l las pe el cu toate ideile pe care le are fi sigur ca ajungea de 4m lungime si garda la sol de 5 cm (are el una de genul acesta in lucru) insa pe asta o fac pt mine.
  7. Se reface cutia de viteze (bagat ceva bani in piese noi) nu mergea a 1-a (caraia si sarea din viteza). Dupa are m-am apucat de taiat, indoit si sudat ajutat si de un prieten (o sa-l recunoasteti voi din foto care binenteles nu sa putut abtine de la atata taiat si sa pus cu polizorul si pe bietul suzuki intruder al sotiei sale nu scapa un motor fara sa-l chopareasca din mainile lui asa se simpte el bine
  8. Urmatorul pas se face motocicleta bucati.In vederea curatiri si fiecarei componenta (chiar si piulitelor) Va vand un pont sa NU pierdeti piulitele al draqlui rus mai mult jumatate din piulite sunt cu pas marunt (eu ma gandeam deja cum sa pun unele noi) insa am fost nevoit sa le repolisez pe cele vechi. Se ia fiecare componente si se curata in cazul de fata carburatoarele la care binenteles sa inlocuit si kitul (jiglere,plutitor,cui plutitor etc.) Stiam ce ma va astepta insa eu am vrut ,un prietem mi-a spus ca sunt sadomasichist daca ma apuc de ea si se pare ca asta am facut (m-am apucat de ea) nu am tinut cont de bani pt cine e interesat va spun bagati cam inca o data suma cu care o cumparati numai in piese daca vreti sa iasa ceva calumea. P.S. NU SUNT sadomasighist Vei vedea, nu voi face modificari exagerate doar un pic si cu gust nu am de gand sa umblu la bascula si roata spate, vreau ca cu aceasta nepra sa poata face turul tari si eu cred ca va fi posibil.
  9. Se fac actele se ia motorul se duce acasa si se face lista cu toate piesele care necesita sa fie cumparate se cauta pe net distribuitor OK (dany in cazul acesta) si i se dicteaza ditamai lista, livrarea a fost prompta piesele i-mi soseau in maxim o saptamana de la comanda , (logic ca am dat mai multe comenzi cu cat demontam cu atat mai adaugam) Corect Mihai, sa inteleg ca in 3 saptamani sunt gata.
  10. Tinand cont ca nu am mai vazut un topic cu reinvierea unei nepre ,m-am gandit sa incep eu: Se cumpara una bucata nepra (poze cu starea ei mai jos).
  11. Cauta la magazinele care vand echipamente de masura si control, incearca la institutul de metrologie trebuie sa existe unul in Craiova, sau vreun laborator de metrologie autorizat de obicei au si aparate de masura si control de vanzare.
  12. Vezi pe la depozitele de fier ca au si inox de obicei, sau la magazine specializate care vand toata gama de inox (tevi table etc pt. instalati). Am vazut astfel de magazine in Sibiu si la noi in Pitesti, cred ca exista si in Oradea. De obicei instalatiile de la carmangeri (in special industria alimentara sunt realizate din inox) deci exista coate si diferite racorduri din inox gata realizate (T, L etc).
  13. Vezi ca se pot compara coate la 90 de grade de inoz orice marime nu te chinui sa indoi teava ca nu reusesti.
  14. DA exista , ia legatura cu lupalb cred ca stie el adresa.
×
×
  • Creează nouă...