cernunos Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Salutare la toata lumea, Are cineva manual de reparatii de la Aprilia Tuareg 350 (1994)? Sau macar cotele de reglaj la tacheti? Multam si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Dc te ajuta cu ceva(desi nu cred) am un User's Manual de la tuareg din '89....Dc crezi ca te ajuta zi-mi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Mai 27, 2007 Autor Share Postat Mai 27, 2007 Dc te ajuta cu ceva(desi nu cred) am un User's Manual de la tuareg din '89....Dc crezi ca te ajuta zi-mi Sa intele ca este vorba de manualul de intretinere nu? (cum schimbi uleiul .. la cati km faci operatiile de intretinere samd) Daca da at din pacate nu cred ca ma ajuta (am si eu manualul de intretinere) Multam mult de raspuns insa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oktane Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 dak ai manualul de intretinere scrie si acolo reglajul la tacheti, e de 0.05 adik cu o lera de 0.05 si schimbul de ulei il faci intre 3000 si 4000km dak vrei sa mai discutam(asta pt ca am si eu o aprilia tuareg de 350) las id de msg: oktanmayusu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate