roby_nitr0 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Ghidon cu prinderi pare ca a fost de Hoinar stare buna……….. 15 lei Oglinzi cromate partea stanga este sudata……………………….20 lei Semnalizari stanga fata crapart bratul……………………….…...10 lei Faruri : minimobra……..10 lei cel rotund nu stiu de ce e….....20 lei Carburator mobra stare buna…………………………………….15 lei Piston mobra cu segmenti si bolt ( toate noi ) diam. 40mm………...25 lei Rezervor cu cadru (este pt bicicleta cu motor) da cine stie………………20 lei Pentru informatii suplimentare si intrebari Numarul meu de tel este 0748 214521 salut mai ai carburatorul de mobra?? si oglinzile daca le mai ai?? ma intereseaza urgent k atat mai am nevoie s o pun pe picioare. si mai am o intrebare furtunul dintre rezervor si carburator il mai ai(compler cu tot cu prinderi)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Ghidon cu prinderi pare ca a fost de Hoinar stare buna……….. 15 lei Oglinzi cromate partea stanga este sudata……………………….20 lei Semnalizari stanga fata crapart bratul……………………….…...10 lei Faruri : minimobra……..10 lei cel rotund nu stiu de ce e….....20 lei Carburator mobra stare buna…………………………………….15 lei Piston mobra cu segmenti si bolt ( toate noi ) diam. 40mm………...25 lei Rezervor cu cadru (este pt bicicleta cu motor) da cine stie………………20 lei Pentru informatii suplimentare si intrebari Numarul meu de tel este 0748 214521 As dori semnalizarile te sun maine. Sarbatori fericite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 salut mai ai carburatorul de mobra?? si oglinzile daca le mai ai?? ma intereseaza urgent k atat mai am nevoie s o pun pe picioare. si mai am o intrebare furtunul dintre rezervor si carburator il mai ai(compler cu tot cu prinderi)? furtun intre rezervor si carburator pune unul sa se potriveasca la intamplare (spre ex de dacie dintre pompa si carburator cred k mere dar nu vezi prin el) dar sa pui si un filtru de benzina k eu nu am pus si m i s a infundat carburatorul...si curata si rezervorul inainte sa pui benzina in el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Ghidon cu prinderi pare ca a fost de Hoinar stare buna……….. 15 lei Oglinzi cromate partea stanga este sudata……………………….20 lei Semnalizari stanga fata crapart bratul……………………….…...10 lei Faruri : minimobra……..10 lei cel rotund nu stiu de ce e….....20 lei Carburator mobra stare buna…………………………………….15 lei Piston mobra cu segmenti si bolt ( toate noi ) diam. 40mm………...25 lei Rezervor cu cadru (este pt bicicleta cu motor) da cine stie………………20 lei Pentru informatii suplimentare si intrebari Numarul meu de tel este 0748 214521 Te rog sa-mi trimiti semnalizarile pe adresa : Ilies Mircea str. Plevnei bl.2 ap. 23 Baia Sprie cod 435100 Maramures. Multumesc . Sarbatori fericite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 furtun intre rezervor si carburator pune unul sa se potriveasca la intamplare (spre ex de dacie dintre pompa si carburator cred k mere dar nu vezi prin el) dar sa pui si un filtru de benzina k eu nu am pus si m i s a infundat carburatorul...si curata si rezervorul inainte sa pui benzina in el! ok multzumesc mult te rog zimi si mie o metoda eficace de a curata rezervorul pe dinauntru...inafara de metoda cu lantul inauntru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate