Sari la conținut

ionescu_george_bz

Membru
  • Număr conținut

    344
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ionescu_george_bz

  1. Aripa o am. Chiar in stare foarte buna. A fost schimbata furca si vreau sa o aduc la original.
  2. Heidenau k36 de la anvelopemoto.eu Ieftine si foarte bune pentru Mobra!
  3. Salutare! Caut si eu o furca si un contact cu cheie de Mobra 50 (nu de 50S!). Ma gasiti pe PM sau la 0722655853. Multumesc!
  4. Si eu caut acelasi lucru. Din 3 cercuri abia am salvat unul
  5. Salutari. Am mai auzit de undeva de magazinul asta mitic de la poarta metromului. Rog pe careva din Bv sa puna o poza cu locatia sau o adresa mai exacta, sau sa dea un nr de telefon de acolo, ceva detalii.
  6. Salutare Mobristi! Revin p aici dupa mult timp. Vreau si eu sa stiu daca mai stie careva de ceva piese noi de Mobra 50S de vanzare deoarece m am apucat de restaurat o a 2-a mobra. Ca idee ma intereseaza in principal un ghidon original (sa fie intreg si drept, fara lovituri etc), burdufurile de pe jambele furcii, o roata in mintile ei si un carburator care sa mearga bine (cu cat mai noi piesele cu atat mai bine). » Post actualizat in 09 Oct 2014 22:43 Eu am dus la Sirius 0723821598
  7. Nivel de benzina prea mare in carburatorul cilindrului 1 = revenire grea la ralanti + bujie neagra + rateuri pe evacuare. Posibile cauze: 1. cui pontou defect; 2. plutitor reglat necorespunzator; 3. plutitor spart; 4. mizerie pe scaunul cuiului pontou sau chiar pe cui.
  8. Cu toate ca Triumph Bonneville T100 este si va ramane pentru mult timp motocicleta visurilor mele, review-ul asta este prea tare
  9. Venim si cu garaju' Zenklawa daca ne primiti. Pune doua bilete de-o parte
  10. salut. daca nu se revendica sunt mare amator. pot veni oricand sa o iau personal. O seara buna!
  11. http://www.youtube.com/user/zonk112233/videos?view=0&flow=grid
  12. la ce pret ar fi o presa de pinion? m ar interesa si pe mine una.
  13. Salutare. Am si eu o intrebare pentru cei care cunosc si vor sa ma ajute. Am o Mobra 50 la care am doar contractul de vanzare - cumparare facut cu magazinul de unde a fost luata in 1972 si un certificat de inmatriculare pentru motorete eliberat in 1986. Mentionez ca persoana trecuta in acte este decedata. Intrebarea mea este cum as putea sa ii pun nr galbene? Pe unde trebuie sa ma duc si ce trebuie sa fac? Multumesc frumos!
  14. sunt n lipsuri dar tinand cont ca nu a fost desenat de catre un inginer din ce am vazut ci de un student la design interior e de inteles http://www.visualart.ro/forum/showthread.php?t=17361
  15. Mesaj completat Poza gasita pe net (mici greseli cum ar fi pozitia pornirii si a selectorului dar e bestial facuta)
  16. separat si trebuie sa indeplineasca functiile....nu ai cum sa schimbi treapta si sa pornesti motorul in acelasi timp logic.....axul ala nu ai cum sa l rupi....e destul de gros... vezi daca ai arcul de la pornire intreg si anume cand e pe pozitia de pornire a motorului daca iti revine pedala pe pozitia de pornire dupa ce apesi pe ea de invarte motorul. Pozitiile pedalei sunt foarte simple apesi pe pedala spre motor si dai in spate sa fie pe pornire o intorci inapoi si sare putin in afara si revine pe schimbator. Daca nu are pozitiile astea inseamna ca ori pedala nu e pusa corect pe ax, ori piesa din capatul axului nu e pusa corect ori amandoua sunt puse aiurea. Verifica sa ai si un arc in capatul axului care apasa pe ax sa sara inapoi pe schimbator. Bafta la reparatii!
  17. Salutare! Am facut prostia sa i las pe ai mei sa acopere mobra cat am fost eu plecat din oras si au uitat sa si puna niste greutati pe nailon asa ca normal ca a zburat nailonul si a nins pe ea din greu. Cu toate ca avea motorul inghetat a pornit fara probleme . Craciun fericit tuturor!
  18. Frumoasa mobra. Daca ai nevoie de ajutor sau de piese poti apela cam oricand.
  19. Cu putin noroc o sa i termin si actele si o sa apara prin Buzau
  20. felicitari Bachus.....e superba....exact culoarea asta era si a mea cand am gasito...
×
×
  • Creează nouă...