Robi Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 deci cu putin noroc il iau vineri(deci nu asta, urmatoarea)si daca n-am noroc vinerea viitoare oricum inca nu-s 100% hotarat ... acum sunt intre TKR Rcup si TKR Furious sa vedem cand am banii in mana sigur ma hotarasc la dealer totusi ia mai trage si o privire si aici... cam tot la acelasi pret http://www.piaggio.ro/piaggio/piaggio_nrg.htm http://www.piaggio.ro/gilera/gilera_stalker.htm io zic ca NRG`u ala isi face banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 8, 2007 Autor Share Postat Iunie 8, 2007 totusi ia mai trage si o privire si aici... cam tot la acelasi pret http://www.piaggio.ro/piaggio/piaggio_nrg.htm http://www.piaggio.ro/gilera/gilera_stalker.htm io zic ca NRG`u ala isi face banii m-am uitat pe toate de pe piata noastra ... am ramas cu doua cele de care ti-am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 mai frumos NRG-u si e PIAGGIO!!! Piaggio rulzz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 mai frumos NRG-u si e PIAGGIO!!! Piaggio rulzz! Daca iti iei PIAGGIO NRG o sa te tina mult mai mult decat de tine Peugeotu...este prea bun pentru banii aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 10, 2007 Autor Share Postat Iunie 10, 2007 Postez aici sa nu mai deschid un alt topic imi traduce si mie cineva ce si-a facut asta la TKR ca dupa rodaj vreau sa ma joc si eu cu el http://www.scooter-system.fr/galeries/Tkr8-tuning.html e adevarat ma sperie viteza maxima pe care a pus-o asta aici dar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trica Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 A schimbat carburatorul, pistonul cu unul de 70cc, toba, aproape tot, este normal sa prinda 132km/h, mai evea sa-si schimbe sasiul si era alt scuter. In locul lui cu banii dati pe piese cumparam un scuter de 125cc si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 Gata am luat TKR simplu negru, la dealeru la care am fost era un Rcup ROSU tot si nu mi-a placut iar cum palma ma manca rau ... 6800 scooteru, 740 doua casti peugeot, 770 alarma cu pager(bate 1 km testat ) umeaza inscrierea si casco n-am decat o poza facuta la montaju alarmei astia de la electric tudor m-au tinut 5 h asa de bine s-au priceput POZA in fine cand ma fac mare vreau sa-l fac sa mearga apropo eu nu sunt in stare sa ma bag printre masini cum fac altii n-am experienta dar sper sa ma fac mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trica Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 (editat) Sa-l stapanesti sanatos si sa faci 1.000.000 km fara incidente. Salutari cu farul si asfalt uscat! Ps. Mamaaaa ce-mi place scuterul ! Editat Iunie 12, 2007 de trica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 in poza...in reflectia scuterului apare..o fata :lol: ...deci asa umblii cu feteleeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 (editat) fata aia e in viata mea de 5 ani ar fi culmea sa nu o las langa si pe scooter si chiar la ghidon (dar numa dupa ce fac asigurare, desigur) \\ si apropo scuteru a fost achizitionat cu banii de la firma noastra, adik a mea si a ei Editat Iunie 12, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 fata aia e in viata mea de 5 ani ar fi culmea sa nu o las langa si pe scooter si chiar la ghidon (dar numa dupa ce fac asigurare, desigur) \\ si apropo scuteru a fost achizitionat cu banii de la firma noastra, adik a mea si a ei bravo bravo ...cum se zice pe la noi?! aaaa , casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 ms ms faza tare nu-mi merge martorul de benzina tre sa ma duc la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 sa-l stapanesti sanatos cati mai multi km fara accidente si probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 bravo bravo ...cum se zice pe la noi?! aaaa , casa de piatra se zice...: casa de piatra si copii de caramida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 yamaha aerox e cea mai tare la forme si motor si mai fuge si 110 fara limitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trica Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Deja omul si-a luat scuter, /index.php?...st&p=769803 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate