IULY M Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 unde gasesc cuzineti sau sa cumpar un motor de kawasaki zx9 din 95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizoicas Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 am dat de un atelier de dezmembrari moto in austria incerc sa stabilesc un mod de lucru cu ei au motoare dezmembrate de te plictisesti revin cand am noutati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 in Timisoara sunt niste baieti care aduc orice piesa pt. kawasaki;foarte seriosi,eu lucrez foarte bine cu ei. ia legatura cu ei: motorzone@upcnet.ro;vezi ca au si pe aici niste anunturi;daca ai rabdare sa cauti,gasesti si nr. lor de telefon. revin;uite ca i-am gasit eu: MotorZone TIMISOARA Motociclete second Germania din stoc sau la comanda Preturi atractive calitate buna Tel/fax 0356.104513 Mobil 0722.285339, 0722.357596 motorzone@upcnet.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate