ionut73 Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Zoli din Beius cauta un coechipier hotarat cu care sa faca echipa la clasa extrem la Buzau. Sportiv bun si baiat de toata isprava! Daca e cineva in aceeasi situatie, call 0743216669. Pe viteza si seriozitate pls, ca sa stie si omu daca se urneste din capatul celalalt de tara. --- Mesaj completat în 04 Sep 2007 15:52 -------------Poate cineva sa ma ajute cu transportul motocicletei Bucuresti - Buzau si retur ? Tin si eu parte la benzina si dau bere la Buzau Ionut 0745666802 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli13 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 problema rezolvata ne vedem la o bere dupa ce ne chinuim putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 problema rezolvata ne vedem la o bere dupa ce ne chinuim putin ma bucur tare! Abia astept sa ne vedem la povesti uite cum am nasit si un cuplu galben - portocaliu Am rezolvat si cu transportul motoretei la Buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 salut dusmane pregateste-ti drujba galbena ca venim sa ne batem cu tine TE-AM ASTEPTAT DEGEABA,MAI TREBUIE SA TE ANTRENEZI CEVA ANI-LUMINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 (editat) TE-AM ASTEPTAT DEGEABA,MAI TREBUIE SA TE ANTRENEZI CEVA ANI-LUMINA dusmane sa stii ca sunt multumit , in ziua a doua ti-am dat 1 ora si 7000 de puncte asa ca ai castigat doar datorita neputintei noastre de a face rost de benzina in prima zi abia astept sa ne mai duelam Editat Septembrie 14, 2007 de IOAN LUTAS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate