sorinavram Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 In jurul orei 16,30, sotia mea a trecut pe langa acest accident petrecut pe calea Giulesti din Bucuresti. Una din motociclete, aflata sub Dacie, era rupta in doua. Ambele motoare i s-au parut a fi de viteza (scuze pentru incertitudine, nu prea se pricepe la tipuri). Nu l-a vazut pe nici unul din motociclisti, pentru ca in momentul cand a trecut pe acolo, tocmai pleca salvarea. Nu a putut opri sa afle detalii pentru ca era cu echipa de filmare. Asta-i tot ce am putut afla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_R Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Cred ca este vorba de accidentu' asta : /index.php?showtopic=104942 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Cred ca este vorba de accidentu' asta : /index.php?showtopic=104942 sa fie ala? ala era cu scuter si unu singur . ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Amandoua in acelasi loc si amandoua rupte in doua ? E mai greu sa rupi o motocicleta in 2. Macar omu a zis ca sotia lui nu se pricepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 Am vorbit face-to-face cu sotia. Crede ca, din cauza emotiei, a confundat atat numarul motoarelor implicate, cat si tipul. Topicul celalalt, deschis de @aderfriend, e mai aproape de realitate. Rog adminii sa stearga acest topic, ca sa nu se creeze confuzie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate