Sari la conținut

sorinavram

Super Membru
  • Număr conținut

    1.992
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sorinavram

  1. S-o calaresti sanatos, pana ti-o confisca mostenitorul. Daca ai avut si VTX, numai tu poti raspunde la urmatoarea intrebare: cum se simte diferenta de cuplu/putere? Cand a aparut Fury, m-a socat aceasta mare diferenta a cifrelor, dar numai unul care le-a calarit pe amandoua stie raspunsul exact.
  2. VTX 1300 are un urmas pe injectie, ii spune VT 1300 sau Fury, dar puterea/cuplul sunt semnificativ mai mici.
  3. Iar cuplul maxim de 103 Nm/6000 rpm. Asta-i motor de orice altceva, dar nu de cruiser.
  4. Masca aia de far parca e cam cum ne faceam noi la Mobre prin anii '80, sa parem smecheri.
  5. Mda, uitasem de cardan. Alt mare plus pentru VTX.
  6. Am avut VN 800, acum am VTX 1300, asa ca pot face o comparatie si pe cifre si pe feeling: - greutate: 250 kg vs 300 kg - diferenta se simte doar la manevrare de pe loc, dar nu foarte deranjant. - putere: 55 CP vs 75 CP - daca nu esti vitezoman, nu te afecteaza, ambele pot atinge 160 km/h, mai mult decat suficient. VTX-ul ia si 190, eu nu am incercat nici macar de curiozitate. - cuplu maxim: 64 Nm la 2500 rpm vs 123 Nm la 3000 rpm. Aproape dublu si asta conteaza la demaraj, mai ales cu doi pasageri si bagaje. La VTX, in viteza a cincea, cuplul maxim e undeva intre 120-140 km/h, exact cand ai nevoie de o depasire pe autostrada, sa zicem. In localitate, viteza a treia e cea mai buna la depasiri (60-70 km/h). - consum: 5/8,5 vs 5,5/10. Ambele pe carburatie. - rezervor: 15 l vs 18 l. - pret: in 2008, am vandut VN-ul cu 4500 si am cumparat VTX-ul cu 6900. Intre timp, preturile la ambele au scazut destul de mult. - piese de schimb: VN-ul e castigator, sunt mult mai multe pe piata decat VTX-uri. Bafta!
  7. Enduro touring, touring sau big criuiser, toate peste 1000 cc. Nu recomand un model anume, asta va trebui probat personal, macar static - SMAEB e o buna ocazie. Si sa ai, bineinteles, peste 24 de ani, pana atunci nu e voie decat cu 125 cc.
  8. Daca esti pe mobil, nu se vede. Oricum, 0744.823.088.
  9. Suna-ma cu o saptamana inainte de maretul eveniment. Daca pot, vin gratis, cu o singura rugaminte, daca se poate: vin la locul crimei, faci pozele, plec. Telefonul e in semnatura. Casa de piatra!
  10. Ca tot a virat mentalistu spre politic acest subiect: Ponta l-a luat in brate pe Oprea in sedinta de guvern. Alianta de la guvernare are acum cea mai puternica pecete: sangele.
  11. @UrsuPolar: am vazut, dar si @l.u.v. e in contact cu familia printr-un politist si asteapta vesti.
  12. Dilema: in cazul in care familia e de acord ca motociclistii sa participe la inmormantare, iar Gabriel Oprea va veni si el, cum ar trebui procedat? 1/2 din mine inclina pentru decenta, 1/2 pentru protest. Sau cum ar putea fi combinate aceste doua atitudini?
  13. Politia tocmai a dat un comunicat, in care se spune ca Oprea a oprit si l-a sunat pe Arafat. Asta se bate cap in cap cu spusele martorului citat de Petreanu. Cred ca martorul ar trebui sa faca o vizita la Parchet.
  14. Doua evenimente recente ma indeamna sa rememorez niste intamplari de acum 5 ani: 1. Mihai Barbu s-a intors din fabuloasa sa calatorie cu nevasta & copchil & Zair prin Europa. 2. Basty o vinde pe "Rising", motocicleta-custom premiata in Italia. Acum 5 ani, am facut doua scurt-metraje despre cei doi, pentru Discovery Channel Romania. Cunoscatorii vor putea vedea in ce hal arata atunci Indianul restaurat de Basty, cu care merge acum.
  15. Da, dom'le! Despre asta e vorba! Scobitura aia din sa face toate paralele.
  16. Nu am reusit sa vad de la ce motor a pornit. Oricum, spectaculoasa!
  17. sorinavram

    ACCESORII HOME MADE

    Excelenta gaselnita cu lada frigo.
  18. Acum depinde si de unde vine disconfortul. Eu am avut permanent probleme cu noada, acolo aveam dureri pana sa iau Vtx-ul, care are acea scobitura in sa vizibila si la Corbinul din poza. De mare ajutor e si spatarul, care mai preia din greutatea corpului. Daca pretul include 2 sei si 2 spatare, eu zic ca merita.
  19. Statistic, cred ca ai sanse mici. HD RK sunt relativ putine. Si mai putini si-or fi schimbat seile. Iar daca prinderile mai si difera de la un model la altul...
  20. Sorry, stiam de Darian doar ca mai intarzie, nu si ca da rasol.
  21. Si @darian reface sei si e din Bucuresti.
  22. sorinavram

    ACCESORII HOME MADE

    Italinox sau Metalinox vand si teava la bucata, de 6 metri. Poti sa mai faci un sissybar si sa-l vinzi. Ca grosime, e suficienta teava de 1-2 cm.
  23. Arata mai bine, chiar daca va fi ceva mai complicat de facut husa cu care sa-l acoperi. Oricum, sa-i dai o gaura in partea cea mai de jos, ca sa nu scoti apa cu farasul daca te prinde ploaia cu el descoperit.
×
×
  • Creează nouă...