andrei_corobea Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 salut.am o motocicleta ducati monster de 750 din 98.as avea nevoie de cateva piese de schimb cum ar fi:parbriz,maneta frana,sticla de la far sau tot farul,scarita pt pasager dreapta,aparatoarea de sub sa pentru circuitul electric pe care scrie de obicei (monster 750)si aparatoarea de namol de sub moto. pt cine are asa ceva sa-mi raspunda la mailu:corobea_birceanu_ovidiu@yahoo.co.uk sau 0745106285 a si apropo cum se poate indrepta un rezervor si coarnele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Piese cumperi de la Ducati din Sibiu (www.ducati.ro) sau de la Daytona-Twins din Bucuresti (www.daytona-twins.ro). Rezervorul se trage cu aer, se ciocane pe dinauntru, se chituie, se vopseste. Ghidonul ar fi mai bine sa il schimbi din motive de siguranta, dar daca te multumesti cu carpeala se indreapta la cald si se vopseste. Daytona din Bucuresti au scule ca lumea si oameni priceputi, Ducati va deschide service-ul din Sibiu cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_corobea Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 merci mult pentru informatii dar la daytona-twins nu au preturi mari?eu nu ma zgarcesc la bani ca doar e motocicleta mea dar nici sa ma jefuiasca nu prea vreau.nu am auzit inca de ei si de asta intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate