kiko Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Salut! Am si eu o problema...am un scuter Piaggio din 96 si nu-mi mai incarca bateria...e moarta. Problema e ca farurile mi se aprind chiar foarte bine dar restul..moarte, nici semnal, nici claxon. Ce ma sfatuiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 S-ar putea sa fie ceva pe partea electrica, nu imi dau seama...dar pentru voi chiar s-a desfintat topicul Service Scutere??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 S-ar putea sa fie ceva pe partea electrica, nu imi dau seama...dar pentru voi chiar s-a desfintat topicul Service Scutere??? ) lol.. farurile funcioneaza pe dinam.. iar bateria nu se mai incarca pt ca nu mai are acolo apa... nu o sa mai iti mearga ca am incercat si eu.. ia-ti o baterie noua e 55 ron.. mi-am luat eu acu 2 saptamani din targ vitan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Nu s-a desfintat, a murit @kiko: incearca sa opresti farurile daca bateria e moarta, a.i. curentul din alternator sa nu fie directionat catre faruri, ci catre baterie. Pana incarci putin bateria opreste orice consumator . Daca nu e de-aia e ceva mai grav...nu ma pricep. Daca nu se incarca bateria poate nu are gradul de aciditate bun si trebuie aruncata sau poate e defect alternatorul, nu produce destula energie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Nu s-a desfintat, a murit @kiko: incearca sa opresti farurile daca bateria e moarta, a.i. curentul din alternator sa nu fie directionat catre faruri, ci catre baterie. Pana incarci putin bateria opreste orice consumator . Daca nu e de-aia e ceva mai grav...nu ma pricep. Daca nu se incarca bateria poate nu are gradul de aciditate bun si trebuie aruncata sau poate e defect alternatorul, nu produce destula energie nu e ca la masinaaaaaaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Ce nu e ca la masina? Fi mai explicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Ce nu e ca la masina? Fi mai explicit am scris mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 Am incercat tot ce se putea si nu vrea, si bateria este noua...si are si lichid in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 (editat) ) lol.. farurile funcioneaza pe dinam.. si claxonul tot pe "dinam"....apropo:dinamul e la bicicleta Editat Iunie 2, 2007 de me_stz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 si claxonul tot pe "dinam"....apropo:dinamul e la bicicleta claxonul este pe baterie... dc nu esti de acord cu "dinam"? Dinamul nu e numai la bicicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 Mi-a zis cineva care repara k ar fi "releul"...sa vedem ce se poate face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Releul e la semnalizari...el transforma din curent continuu in alternarea aia, aprinderea si inchiderea luminii de semnalizare. Daca e dus ala iti cumperi altul, gasesti pe toate drumurile si nu e asa scump Acum nu stiu ce legatura are releul cu claxonul...o avea dar nu stiu eu Baieti...din cate stiu eu dinamul este doar tehnologia, modalitatea de a obtine energie. Alternatorul ala tot dinam e, doar ca nu sta pe caucicul de la roata(ca ala de la bicla), in rest aceeasi intrebuintare: transforma din energie mecanica in energie electrica si aceeasi modalitate: o bobina in jurul unui cilindru format din magneti sau invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 ma nene nu stiu...ramane de vazut. un prieten de al meu tot asha a avut si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 poate ii merge cu baterie noua dar in timp i se descarca ca nu incarca! sigur e releu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 pai da...dar acum nu mai raspunde ala la tel care stie cineva un baiat care repara din buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 mi s-a stricat si mie azi releul si nu mai imi merg semnalizarile ... de unde pot cumpara si cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 mi s-a stricat si mie azi releul si nu mai imi merg semnalizarile ... de unde pot cumpara si cat costa? nasol... asta caut si eu! cica in vitan daca esti din buc.... claxonul mai functioneaza? mi s-a stricat si mie azi releul si nu mai imi merg semnalizarile ... de unde pot cumpara si cat costa? nasol... asta caut si eu! cica in vitan daca esti din buc.... claxonul mai functioneaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 nasol... asta caut si eu! cica in vitan daca esti din buc.... claxonul mai functioneaza? da merge claxonu.. doar semnalizarile nu merg.. am desfacut ala si e bulit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 da merge claxonu.. doar semnalizarile nu merg.. am desfacut ala si e bulit asta incerc si eu sa fac dar nu prea stiu......sal desfac eu si sal fac dar masa....nu stiu ( redeye da si mie id tau de mess sa vb acol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 asta incerc si eu sa fac dar nu prea stiu......sal desfac eu si sal fac dar masa....nu stiu ( redeye da si mie id tau de mess sa vb acol red_eye_008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 da merge claxonu.. doar semnalizarile nu merg.. am desfacut ala si e bulit pai releu de semnalizare ! incearca la cineva care are scutere de vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 eu am rezolvat...era de la fire erau topite...muci....norocul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 eu am rezolvat...era de la fire erau topite...muci....norocul meu bv...eu n-am rezolvat.. CAUT RELEU!! cred ca ma duc duminica in vitan sa-mi iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 bv...eu n-am rezolvat.. CAUT RELEU!! cred ca ma duc duminica in vitan sa-mi iau duminica viitoare pai ieri de ce nu ai mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 duminica viitoare pai ieri de ce nu ai mers? pt ca ieri am constatat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate