Sari la conținut

Rolly

Super Membru
  • Număr conținut

    1.444
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    anton_rolly

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ceair, Pitesti
  • Carnet moto din
    Inca nu am
  • Numar Moto
    Pitesti-Arges-145
  • Club
    CSR-Arges

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia SR50 TetsuYa Harada

Vizitatori Recenți Profil

782 citiri profil

Rolly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu fac comanda daca vreti...am si eu ceva de luat...doar sa ne strangem, ca nu am chef sa platesc 35 de euro transport. Doar sa fiti siguri ca vreti, si dupa 4 ianuarie vorbim. Depinde de voi cat de repede va hotarati.
  2. Eu vand: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...000-229697.html
  3. Rolly

    accident..

    puscarie sa scrie pe el. Soferul merita doar un dosar penal. NU a fost vina soferului, ci vina amandorura. Prietenul tau e genul de om care face de ras scuteristii. Nu avea nici asigurare si mai era si baut. Eu sper pentru binele lui sa nu se intample nimic, dar nu va mai vedea scuterul facut, mi se pare chiar penibil dupa ce ca a si scapat sa mai vrea si daune
  4. nu bai nebunooo sa va bucurati de micutii monstrii
  5. razvanutzu...imi pare rau sa te dezamagesc, dar cum un scuter de 50 ar putea fi limitat la 90? Atat poate el pur si simplu... Sa aveti parte de cati mai multi km fara incidente si sa va bucurati de ele.
  6. nu te-am blestemat...nu blestem ca nu sunt baba. Chiar vroiam sa-ti urez sa nu ai probleme cu piesele - fara ironii vorbind.
  7. esti idiot frate. (punct). Frustrat. Am mouse pe laser - ca majoritatea desigur, doar ca nu am pad, mi se pare mai usor sa-l manevrez pe suprafata lucioasa a biroului. Culmea e ca mouse-ul e si wireless si uit sa-l sting cand plec pe undeva. Ce rezulta? O miscare constanta a mouse-ului rezultata din reflexile de pe suprafata biroului. Incearca si tu sa vezi ca nu mint. Era sa zic eu cine era prezenta acolo... Si de ce nu as vrea sa raspund? Am raspuns la toata lumea, daca nu vroiam sa raspund numai dadeam comanda. Mi se rupe mie ca iti cumperi tu piese din alta parte. Oare le iei la acelasi pret? Du-te tare, vino lent! Sunt destul de ocupat zilele astea, am foarte multe pe cap si nu sunt acasa. Ca sa nu mai ma intrebati, pentru ca se ivesc intrebari: "si de unde stiu ca nu-mi iau teapa?" sau altele, spun aici: eu platesc in avans toti banii pe comanda, si cum o comanda poate ajunge si pe la 20 milioane, eu nu am de unde sa cotizez. Nu sunt firma! Daca vreti mergeti la o firma. Desigur, ei si-ar asuma riscul asta dar va exista si un adaos considerabil. Asa ca banii doresc sa ii primesc si eu in avans. Pentru recomandari intrebati aici, pe forum. Haideti cati mai multi, sa fie mai ieftin.
  8. frate ce reprosuri....e omul plecat o zi de-acasa, are calculatorul pe idle, intri pe mine, insisti si vezi ca nu raspund si tot eu sunt nesimtit.
  9. Vand Aprilia SR50 - Racing, motor minarelli, an 2000, kit motor folosit 4000 km, muzicuta carbon, galerie admisie noua, carburator 17.5, toba giannelli chrom extra, variator sport rms, curea x-kevlar malossi, role polini 5.5 gr, ambreiaj sport rms, arcuri mici + mare malossi, stare impecabila a vopselei, fuge undeva peste 110; faruri custom-made cu angel eyes albastru, lumini albastre sub scuter, ventilator racire radiator pentru suprasolicitari, manere frana carbon look Astept oferte de pret
  10. lista deschisa la comanda! Astpt linkurile cu piese pe anton_rolly
  11. Repet pentru a mia oara: Cine-i mai destept cedeaza primul. Adios "amigos"
  12. Merci zurby Bai toate ca toate, aveti permis, dar mi-ar fi rusine ca de la o anumita varsta sa nu vezi lucrurile mai in esenta...le vad eu, doar un "pusti" fara permis. Pur si simplu sunteti incapabili si ma dezgustati. Mentalitatea oamenilor ca voi a ajuns sa ne aduca unde suntem. Nu mai zic, aici e o mentalitate pur comunista, estica, ai 3 coae, ai ce-i mai mare, 600...1000, etc. Si asa am ajuns cu gauri in stratul de ozon, cu razboaie pe petrol, boli provocate de om si alte probleme existentiale. Toate pleaca de la mentalitatea asta de cacao. Dar unii nu inteleg. Nu inteleg ce inseamna motociclism, ei vor sa fie doar trendy, cu capete infipte in copaci, in masini si alte alea, ca doar au busa si r1. In ceea ce priveste permisul, tocmai implinesc 18 ani, am terminat scoala, urmeaza examenele. Pun pariu cu oricine de pe forum ca pot lua orice permis in orice oras din orice tara din lume din prima. Pe mine ma amuza ca va stresati rau cu permisul. V-ati chinuit bai baieti sa invatati si voi o carte si gata, va ofticati ca va fura altii. Ma amuza grav oamenii astia. In ceea ce priveste pitestiul este trist ce s-a intamplat, dar va asigur ca acum se ia mai greu permisul aici decat in orice oras din tara, tocmai ca este intens supravegheat. Puteti venii sa vedeti. Cei 15.000 de km i-am spus ca o chestie. Nu ma laud, nu sunt multi, dar sunt destui pentru 9 luni de mers pe scuter pentru agrement. Politia nu-si face treaba, intr-adevar, de-aia dai cu ripul de 5 ori pe zi la accidente. Cati de-acolo sunt scuteristi? Nu ma aprind prea tare, caci aici intra numai motociclistii boschetari - exceptie facand cativa - precum deadcow. Cei cu obraz stau cuminti pe forumul lor. Inca ma crucesc - "daca aveai permis iti luai ceva puternic". Mentalitate de om cu permis. Din toata legislatia asta in ceea ce privest permisul, cel mai rau as inaspri examnul psihologic. Sa ne bage frate pe toti la nebuni sa vedem care are mintea limpede. Doamne mare ti-e gradina Ta si multi sar gardul
  13. Pacat ca am toate actele la zi, in 3 ani de circulat destui 15000 de km nu am nici macar o amenda. Umblat in toata muntenia. Esti doar un arogant prost-crescut. Altceva nu mai zic. Nu te poti ridica la nivelul meu si la nivelul altor scuteristi.
  14. ha ha...si ce-ai spus nou gix? Astea sunt bancuri fumate, vechi de cand forumul asta. Bravo, inca un post. deadcow tin sa te contrazic. Nu contrazic ce ai spus ci doar ca ai incurcat putin circumstantele. In primul rand topicul este facut clar pentru o situatie exacta: oras. Asa pot sa ma extind si eu si sa zic ca dpdv al practicitatii masina bate tot, si acum ma refer la conditii meteo si anotimp. Dar aici ne-am referit strict in oras. Si acest mic versus era doar o paranteza deviata de la subiectul principal: stupiditatea unora.
  15. Dobitoc e ma-ta (si tot pentru un dobitoc ca tine mentionez ca spre deosebire de anaflabeti - culmea - tot ca tine, am pus genuri diferite....ca asa era bancul ) Sa inteleg ca tu esti polisofer - termen nou, conduci mai multe masini si intri cu ele in coloana. Destu nu exista in dex, linespliting nu exista iar in dex, decat cu bucile coanei poti face "spliting", dar tu esti Jmecher, faci linespliting; bou neaccentuat. VEZI CAT DE PENIBIL ESTI? DIN TOATA DISCUTIA ASTA NU AI INTELES NIMIC. CA AICI SE VORBESTE DE CINE CIRCULA MAI CUMINTE, NU MAI VIOLENT - TU DOAR II STERGI (LA poponeata) PE SCUTERISTI. DE-AIA TOATE TARILE EVOLUATE DIN VEST AU MILIOANE DE SCUTERE, SI MOTOARE DE N ORI MAI PUTINE. DAR DOAR SUNTEM IN ROMANIA, AM 5 KG DE AUR SUNT CEL MAI ADEVARAT, AM 1000 CC SUNT CEL MAI COOL. ESTI UN IDIOT, ASTA ESTI. PENTRU TINE ESTE MAI USOR UN MOTOR DE 200 KG DE MANEVRAT DECAT UN SCUTER PENTRU CA ESTI OBISNUIT CU SCROAFA DIN COCINA. ITI PAZESTI DOAR TIE PIELEA BA? PAI TI-A LUAT MA-TA STRADA DE TE PASA DOAR DE TINE? CEILALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC NU EXISTA? PE EI NU TREBUIE SA-I PROTEJEZI? SAU DACA MORI TU MAI IEI O FAMILIE DUPA TINE IN MORMANT, CA DOAR AI FACUT PRAF O MASINA, MAI ADAUGI SI PASAGERUL TAU SI GATA, TI-AI PAZIT PIELEA. 90/H CE INSAMNA? In ceea ce priveste posturile celelalte, credeti-ma, va inteleg. Si mie mi se face greata cand ii vad pe tigani cate 3-4 pe scuter, fara echipament, fara o notiune de legislatie, cu mult tupeu si multa nesimtire. Asta e genul ala de oameni pe care cand ii vad ma fac rosu la fata si as da orice sa-i bat pana fac p ei. Dar de, scuterul e si mai accesibil. Stati calmi, o sa se prinda si cu motoarele cum sta treaba. Repet, nu stiu de ce vorbiti de tigani, pe acest forum nu este niciun tigan, fiti siguri. Asa ca nu va mai luati de noi, ca nu noi suntem vinovatii, alta clasa de scuteristi este. Cei ce nu au timp sa intre pe forum pentru ca sunt prea ocupati cu ciordeala.
×
×
  • Creează nouă...