stilgar Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) am un bmw r1200gs incaltat cu michelin Anarkee bune pe uscat varza pe ud am mai avut f650gs cu metzeler tourance care erau mai putin bune pe uscat dar bune pe ud caut un cauciuc cu profil mai apropiat de cel stradalm fara componenta de enduro......... stie careva ceva? caut un profil mai plin cu posibilitati de inclinare mai mari.......dar sa aiba pe 19 ptr fata Editat Iunie 4, 2007 de stilgar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 am un bmw r1200gs incaltat cu michelin Anarkee bune pe uscat varza pe ud am mai avut f650gs cu metzeler tourance care erau mai putin bune pe uscat dar bune pe ud caut un cauciuc cu profil mai apropiat de cel stradalm fara componenta de enduro......... stie careva ceva? caut un profil mai plin cu posibilitati de inclinare mai mari.......dar sa aiba pe 19 ptr fata Ce cauti domle la enduristi ? Tu ai motor de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) pai spatele il las cui? Editat Iunie 4, 2007 de stilgar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freedom Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Cumperi si un Road Attack 150/70 R17 pe spate si transformi GS-ul 1200 intr-un veritabil supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate