Sari la conținut

Freedom

INACTIV
  • Număr conținut

    173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Freedom

  1. Tema de aici a inceput cu intrebarea unui domn daca mai poate la o varsta mai inaintata sa obtina permis moto si daca pasionat fiind de Choppere este mai sigura frana cu ABS. Normal discutia s-a dezvoltat ajungand firesc si la subiectul scoala fie ea si din Japonia. Sa fim politicosi de folos si ne simtim bine asta conteaza! Da filmuletul s-a mai dat in alt perimetru fiind exceptonal si ne face placere si repet pentru a admira ceva si pentru a ne fi bine impreuna nu trebuie sa cerem voie! Nici macar mariei sale motociclistului Budd care exagereaza si se crede arbitru pe forum. Bude, daca nu ai subiecte moto frumoase si interesante de oferit lasa-neeeee ! Problemele existentiale ti le rezolvi la doctor.
  2. GRIJA la politete si sensul frazelor te vor mentine mereu ON TOP.
  3. Domnisorica, Avand in vedere ca omisiunea initiala dadea frazei un sens de... "puschea pe limba"... rezulta ca acum ai mai "omis" si scuzele de rigoare ! SPOR !
  4. Freedom

    Bumblebee

    Ai vazut, motociclist de Olanda ce diferenta... dupa ce repari ambreiajul ?!
  5. SĂźĂe Kekse Caracterul tau impecabil exulta din cerbicia cu care te mobilizezi sa iti molestezi sinapsele pentru a le convinge - total absurdistan - ca un om pe care nu il cunosti nu ar fi cabil sa priceapa nici macar 0,1 biti de reclama dedicata franelor aftermarket. Pe mine nu ma intereseaza peroratia ta in care incerci sa-l convingi pe jupanu' foxblat in legatura cu modelul Varadero (care poate fi - la dorinta - si cu spite, dar si de 125 cmc)... ci ca... datorita exprimarii tale tipic germane in limba romana... Induci chiar la inceput de fraza falsa idee ca BMW nu produce la seria F motociclete cu spite ! Verstehst du?
  6. Apropo de modelele BMW F GS, raspuns corect: (la mintea romanului)... Daca vrei neaparat FGS cu spite iti iei F800GS. Nu zic ca era mai potrivit pentru doamna Cria, (Felicitari echipei pentru frumoasa excursie !) spun ca este mai corect fata de ce sugerezi tu... vis-avis !
  7. Se dovedeste a n’spea oara: Ce romantica, limba romana ! Cum accepta ea violu’ fara sa zica nu, ba chiar cu prezervativa placere... Valoare intrinseca a cuvintelor ? Stilizari de fraza ? ... Esti pe dinafara, fratioare ! Poezia fezandeaza la orice colt ! Nici nu vreau sa ma gandesc ce dulce maioneza poate rezulta presarata cu relatari tehnice... Am incropit un capitol interesant: Lectura tomnatica ! Compozitie: cenusa si sport, dupa gust ! Deci, spor la randuiala ! Marius... Baga mare !
  8. PRINCIPIU MOTO: Mandria nu se justifica prin ce poti sa plimbi pe bulevard... Realitatea se sustine prin ceea ce esti capabil sa faci cu motocicleta cu adevarat ! Unii se dovedesc jalnici chihuahua, altii vajnici gladiatori care inspaimanta Pantere si Tigrii ! ...Si altii - posesori de fiare scumpe - afiseaza doar... bani... Fiecare cu caracterul lui ! Pentru unii este cat pot ei de barbatesc sa se dea in leagane, pentru altii este cat se poate de firesc - sa castige competitii sau sa faca raiduri in jurul Lumii... Asta este problema cu valorile de aici !
  9. @'Metal Heart' Ce-ai, userule ?!... Ai inceput sa bolborosesti la rece ?! ...Mai ieri erai galben pe mobra si cu kilu de mustar la fund de spaima si acum ti-a ramas fazerul mic si nu mai poti sa scapi de el ?! In primul rand ca nu iti permit sa folosesti expresii de mahala cu mine, si tot in primul rand, retine: Nu am ajuns nici asa de infatuat, dar nici atat de ipocrit incat sa nu pot face deosebire intre copiii care isi plimba jucariile de colo-colo prin parc si barbatii care isi pun inima la bataie si viata in cumpana in Insula Man pe Nortonuri Commando... Agostini ramane Agostini si calare pe un moped si pe o bestie salbatica si peste 250 de ani... Problema nu este ce scoti acum la plimbare pe corso, ci ceea ce esti capabili sa stapanesti intr-o lupta adevarata, unde miza este insasi viata ta ! Adevarul ?! Unii plimba pechinezi liliputani, altii supun Pantere si Tigri ! ...Si altii - posesori de fiare - afiseaza doar bani... Asta este problema cu valorile de aici !
  10. Darth Wraith... Amuzanta amestecatura de litere... Doctore, Recunoaste ca ti-a cam fugit privirea... Sa fii iubit !
  11. Kidule, Obiectivul tau real pe acest pamant este cunoasterea. Nu simpla placerea este obiectivul omului, ci CUNOASTEREA. Placerea si fericirea vin la sfarsit. Este eronat sa credem ca placerea este un prim-obiectiv. Cauza tuturor dezamagirilor omenirii este ca omul in naivitatea lui gandeste ca unicul scop ce merita sacrificii este placerea. Dupa un timp, omul realizeaza ca idealul urmarit nu este fericirea ci CUNOASTEREA si ca, atat placerea cat si suferinta sunt MARII MAESTRII... Asa ca... fa-ti timp si afla cine a fost Sylvester Howard Roper, Louis-Guillaume Perreaux, EVA Track, Ernst Henne, innobileaza-ti biblioteca cu Enciclopedia Motocicletelor... ...Si ai sa vezi - cu mare satisfactie - ca "simpla placere" iti va creste inzecit ! Mesaj completat Pe cale de consecinta... in capul si "inteligenta" ta... E VARZA CU MICI ! Ramane dupa logica pe care o expui: Esti zero barat! La capitolul moto...
  12. 1. Noroc ca te cunosc, nu ! Trebuie doar, saptamanal, sa-ti bagi cei doi centi pe care-i produci, in c.ur. Astfel, cu sacrificii (?!), vei putea si tu sa strangi o suma rezonabila achizitionarii unui motor mai barbatesc... 2. Te strofoci inutil. Te-a uitat deja destinul si viata, fraiere !
  13. Atata vreme cat avem pretentia ca sustinem un subiect moto... Categaric Nu ! Pune mana si intregeste-ti cultura cu lucrari de specialitate.
  14. A dreaq pielea pe tine ! ...Si anii de experienta, documentarea, acumularea de cunostinte, talentul, activitatatile in domeniu... cititul, scrisul, testele... zecile de mii de kilometrii calare, indiferent de vreme... Da, se poate orice... fara cultura, fara nicio baza ! De la prosti... pentru imbecili ! Suntem in actuala Romanie. Stam cu ciucurashul la soare si asteptam sa ne pice din pom... I n c l u s i v s c h i m b a r e a d e r e g i m ! Si totusi, revista Univers Moto a avut cititori extrem de avizati... Nu ca tine ! Q E D !
  15. Domnule Marque, Idiotul ala care a vorbit inainte, statea cocotat pe Everest, ceva, sau chiar e un pui jumulit care isi rupe bucile pe o amarata de Viroaga... Sa stiu si eu daca merita deranjul...
  16. Domnule Marque, Idiotul ala care a vorbit inainte, statea cocotat pe Everest, ceva, sau chiar e un pui de Crevedia care isi rupe bucile pe o amarata de Viroaga... Sa stiu si eu daca merita deranjul...
  17. Freedom

    Bumblebee

    Umfla-l, coane Fanica!!!
  18. Iaca parerea expertilor in functie de belelele constatate... La BMW R1200GS Aventuros ! Este adevarat ca nu ma atrage modelul... dar fac acest gest... asa, de exemplu: http://autolists.com/nhtsa/details.php?mak...nture#bulletins ...Oare la noul XTZ supertenere... peste fo 2-3 ani - oare ce-o zice la... cool - recall ?!
  19. TIP: BMW 1200 GSA... In functie de modelul ales - pentru a lua o hotarare obiectiva - consultati si tabelele cu defectiunile constatate... Este adevarat ca nu ma atrage modelul... dar fac acest gest... asa, de exemplu: http://autolists.com/nhtsa/details.php?mak...nture#bulletins
  20. TIP: In functie de modelul ales - pentru a lua o hotarare obiectiva - consultati si tabelele cu defectiunile constatate... Este adevarat ca nu ma atrage modelul... dar fac acest gest... asa, de exemplu: http://autolists.com/nhtsa/details.php?mak...nture#bulletins
  21. Darzenie, Dane ! Deseneaza-ti Crucea si urca-ti Golgota... Sa te intorci sanatos !
×
×
  • Creează nouă...