Barna Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Chef de chef ,problema era ploaia si sambata si duminica 4-5 ore ploua,noi neam distrat de minune,am fost invitati ,am primit bilet VIP ,muzica super ok ,chiar se vede si in poze era o trupa Ruckverts a facut show de show cum scrie la care mai ales cand au adus peni.ul ala urias pe schena. Mai pun poze si cu motoare ...motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 mai mult femei decat motoare? oricum misto, motoarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 mai mult femei decat motoare? oricum misto, motoarele... Ce sa-i faci, unii sunt mai barbati decat altii! Faine poze! Te-ai orientat bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) adevaru' ca ti-o cam tremurat mana pe aparat sau cum explici claritatea pozelor Editat Iunie 4, 2007 de okhio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 adevaru' ca ti-o cam tremurat mana pe aparat sau cum explici claritatea pozelor Pai asta e Batranu de pe penultima poza are 83 de ani si in ziua de aztazi baga km seriosi in Jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 Ce sa-i faci, unii sunt mai barbati decat altii! Faine poze! Te-ai orientat bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerBoy^ Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 lasa ca vor mai fii si altele treia sa mai pui si niste poze cu mine nu numai cu moto meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 mai mult femei decat motoare? oricum misto, motoarele... cacao sau dus si intrunirile astea pe rapa.... baieti dak voi mergeti la intrunirii pt femei ......lasati-va de motoare ce naiba, atunci mai bine mergem la strip.....sau in club 69!!!! Intrunirile suntfacute pt motociclete, nu si parasute kare umbla dupa...... mai bine ma plimb prin tara decat sa vad prostia dezlantuuindu-se MEntalitatea e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 cacao sau dus si intrunirile astea pe rapa.... baieti dak voi mergeti la intrunirii pt femei ......lasati-va de motoare ce naiba, atunci mai bine mergem la strip.....sau in club 69!!!! Intrunirile suntfacute pt motociclete, nu si parasute kare umbla dupa...... mai bine ma plimb prin tara decat sa vad prostia dezlantuuindu-se MEntalitatea e de vina Stai lejer ,nu te inerva Fiindca a plouat 2 zile nu prea erau motoare,poti sa vezi in poze daca te uiti mai atent.Despre ce sa fac poze? flori ,iarba,copaci si tufe? Asfalt uscat Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 lasa ca vor mai fii si altele treia sa mai pui si niste poze cu mine nu numai cu moto meu Domnu SEF ia mai uitate si la alte posturi cu intruniri cand am fost inpreuna si pune si tu poze ! Apropo ai reusit sal pui pe CD filmuletele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Stai lejer ,nu te inerva Fiindca a plouat 2 zile nu prea erau motoare,poti sa vezi in poze daca te uiti mai atent.Despre ce sa fac poze? flori ,iarba,copaci si tufe? Asfalt uscat Barna ok.nu ma stresez deoarece pe mine nu ma pasioneaza sa ma duc la intruniri, ca sa vad cum se dau altii cu motoarele, sau se dezbraca vre-o curva as vrea sa vad multe motoare, sa aud muzik de calitate si distractie.....nu fraeri care se bat....stim noi unde Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 ok.nu ma stresez deoarece pe mine nu ma pasioneaza sa ma duc la intruniri, ca sa vad cum se dau altii cu motoarele, sau se dezbraca vre-o curva as vrea sa vad multe motoare, sa aud muzik de calitate si distractie.....nu fraeri care se bat....stim noi unde Asfalt uscat!!! Tu esti pasionat de altceva asta e ... Eu anul asta pana acuma am fost la 12 intruniri.Am mers la Bucuresti cu motorul meu si am venit acasa in total am condus 1500 km (Satu Mare -Bucuresti).La o intrunire maduc in primul rand sa fiu intre motociclisti sa povestim sa ma intalnesc cu prietenii mei cu care nu ne vedem zi de zi fiindca sunt din alte orase sau tari,altii ce fac nu prea ma intereseaza ca se dezbraca sau se dau cu motare ,toata lumea face ce vrea,te pui pe motor sa te simti liber ca pasarea si acuzi pe cei care se dezbrac in fata ta ?O femeje frumoasa sau mai putin frumoasa nu are voie sa se dezbraca daca vrea? neaparat trebe sa fie c...a sa faca aceasta treaba?what: Imi pare rau ca se intampla la o intrunire la noi in tara asa ceva ca se bat motociclisti intre ei,cred ca puteau sa rezolve probleme si altfel sau altundeva. Asfalt uscat Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Foarte tare dansatoarea...Oare la noi pe cand asa ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate