Sari la conținut

Barna

Super Membru
  • Număr conținut

    1.096
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Satu Mare
  • Carnet moto din
    ....
  • Motocicleta
    HD
  • Numar Moto
    SM xx xxx
  • Club
    - )

Barna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Vand cateva piese HD Sportster XL1200S. Nu pun pret, astept ofertele voastre prin PM !
  2. Barna

    HD Sportster 883-1200

    SC AUTOCONECT SRL Oras:MEDIAS Str.:STRADA SIBIULUI NR.39
  3. Barna

    HD Sportster 883-1200

    catas_him, dequiallo are un Softail foarte frumos modificat! Nu te inteleg, de ce cauti tot timpul conflictul ?
  4. Barna

    HD Sportster 883-1200

    Ori ce marca ar fi, daca este intretinuta cum trebe, nu ai probleme. Eu am de 5 ani Sportster si nu am avut probleme, chiar de loc, probleme am avut cu Yamaha !!! Hai sa fim serios si lasa exemplele tale de "Star-uri" toate sunt motoare care mananca cat un tanc! Saptamana trecuta in 3 zile am facut 1700km si consumul am scos putin sub 4,5 ! Recunosc sa esti putin limitat la cantitatea bagajelor, dar daca esti destept, iti faci suporturi laterale, un sissy bar si poti sa iti legi tot ce ai nevoie la o calatorie de 1-2 saptamani. Asta este parerea mea!!!
  5. Barna

    HD Sportster 883-1200

    Sunt sigur ca asa este ...
  6. Barna

    HD Sportster 883-1200

    Salut, TRW face furtun frana racing (metalic), se poate comanda si dupa dimensiune (lungime). Trebe sa sti cate grade au fittingurile din capatul furtunului original ! Dute la SC AUTOCONECT SRL din Medias si vezi ca te poate ajuta !!!
  7. Salut, Cumpar, curea pentru Sportster 128 dinti, cod OEM 40022-91
  8. Hell'o, Are cineva de vanzare telescoape de 41 (Softail, Electra, Tour Glide, Dyna Super Glide, Dyna Wide Glide etc.) ? Mai am nevoie de sa pentru Sportster 1200 dupa 2003, manete (ambreiaj si de frana) si telescoape progresive ! Salut, Caut buson rezervor benzina clasic, pentru Sportster 883.
  9. Barna

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, Moromete, motocicleta ta este limitata la galeria de admnisie !
  10. Eu nu vorbeam despre cadru rigid Sti si tu, daca primesti o piatra (nu poti sa zici ca nu e posibil pe drumurile noastre) peste teava aia de cupru de la frana, ramai fara frana spate, nu e o problema mare daca lichidul de frana nu ajunge pe cauciuc, ai frana fata ok si nu esti nevoit sa franezi brusc din cauza unui dobitoc care nu iti da prioritate. Estetic arata beton ... Cum zicea Aisha "durerile de spate vin ele" sa ai rabdare. Motocicletele pe care construiesti nu prea sunt motociclete terapeutice
  11. Salut Kustom Tot respectul pentru ce a ce faci, imi plac motociletele care ies de sub mana ta. Cestia cu "new and old" e super dar furtunul de frana conbinatie cu conducta de cupru nu e pentru drumurile noastre (parerea mea).
  12. Barna

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Modelul XV535 nu te lasa langa marginea drumului niciodata !!!
  13. Barna

    HD Sportster 883-1200

    Ce marca de ulei sintetic ai folosit pentru Sportster? 20W50 sau 10W40?
  14. Barna

    HD Sportster 883-1200

    Interesant ce spui Sobo, eu nu am incercat nici un ulei semisintetic sau sintetic la motocicleta meai fiinca mi sa spus clar si la reprezentanta si prieteni mei care au Harley de mai mult de 20 de ani sa nu? pun doar mineral, ca ce marca, sa fie decizia mea dar sa nu pun semi sau sintetic fiinca mananca.
×
×
  • Creează nouă...