abyss Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Bine ca nu a decedat nimeni, bunica-mea locuieste pe linga academie si mi-a zis de accident, auzise si ea de la vecini. Umflatii nu ar trebui sa ia carnetul deloc, obezitatea e o boala nasoala care se lasa cu moleseli, reflexe intirziate, ameteli, palpitatii, etc, mai ales pe caldura, astia ar trebui picati la examenul medical direct. Pe de alta parte poate s-a umflat asa dupa ce-a luat B-ul... insa e clar ca nu ar mai trebui sa-l aiba. Nu-i nevoie de stilpi de beton, doar sa i se ia carnetul definitiv si irevocabil, sa mearga cu bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Bine ca nu a decedat nimeni, bunica-mea locuieste pe linga academie si mi-a zis de accident, auzise si ea de la vecini. Umflatii nu ar trebui sa ia carnetul deloc, obezitatea e o boala nasoala care se lasa cu moleseli, reflexe intirziate, ameteli, palpitatii, etc, mai ales pe caldura, astia ar trebui picati la examenul medical direct. Pe de alta parte poate s-a umflat asa dupa ce-a luat B-ul... insa e clar ca nu ar mai trebui sa-l aiba. Nu-i nevoie de stilpi de beton, doar sa i se ia carnetul definitiv si irevocabil, sa mearga cu bicicleta. frate, da tu esti dus cu capul, sau asta e starea ta "normala"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate