Pepe_boy18 Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Am si eu un exemplar de yahmaha mbk booster si am vazut la muti ca siau schimbat filtrle de aer..ajuta la ceva aceasta schimbare si daca da de unde sa procur si eu asa ceva si cam la ce pret?astept si alte sugestii de modificare la carburator sau alte locuri unde se poate umbla ca sa poti modifica un scuter ca sa mearga mai ..ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Sunt multe topicuri pe aici de tuning...da si tu un search Da, daca schimbi filtrul de aer cu unul sport cresc performantele, te costa vreo 60 lei unul bun. Poti sa modifici multe la motor, intra pe sectiunea tuning. Ca preturi informative : www.scooter-center.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepe_boy18 Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 Mersi mult de sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate