Andrei_D Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Salutari! Vreau sa-mi pun un filtru de aer pe comunista si nu stiu de la ce motocicleta se potriveste. Trebuie sa aibe diametrul interior la prinderea pe carburator de 41 mm. Cunoasteti cumva ce motociclete folosesc filtre de aer cu acest diametru? Sau cunoasteti vreun site in care sa fie specificate dimensiunile filtrelor de aer? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 IEI MAI MARE SI II FACI O REDUCTIE. UN ADAPTOR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 vezi ca au pe www.louis.de asa ceva, io am pus pe ij, diametru 40-44 daca nu ma insel, oricum au mai multe diametre, se prinde cu un colier clasic peste o garnitura de cauciuc e complet si costa 7.95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 8, 2007 Autor Share Postat Iunie 8, 2007 ok. multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate