Jump to content

mertan

Super Membru
 • Posts

  1,860
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bacau,iasi
 • Club
  []-_-[]

mertan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. este un tanc.... mi-as dori si eu asa ceva. parcat ca nu multi isi pot permite asa ceva. dar odata si odata o sa imi iau
 2. nu e mit... e realitate. le dam un email la astia cu mit busters? sa le testeze? )
 3. inca un exemplu din 98.... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 asta cred ca a vazut toata lumea si luna. sa nu uitam ca un bmw nou costa 20.000 de euro... si o hayabusa 10.000. dar ho cares. un bmw e bmw. nu imi permit unul nou. dar sunt motoare care au facut istorie. rusii s-au luat dupa ei. au pus pe dnepr si pe ural motor copiat dupa bmw r75 parca. mosckwici( m masii ca nu stiu cum se scrie) a pus in 89 motor de 1.6 copiat dupa bmw.... deci nu degeaba un bmw e bmw. lafel si la masini. eu nu am motor bmw, dar am masina bmw, si are 200.000. si inca merge fara nici o apasare. urate neurate sunt lucruri extraodinare. aaaa sa nu uitam ca bmw a produs prima oara motoare de avioane. de acolo si emblema. cele 4 cadrane insemnand o elice care se invarte.
 4. e hidoasa... stiu... dar uita-te la nr de km http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1
 5. frumoasa.... mi-as cumpara asa ceva. chiar daca nu are performante stralucitoare. e un bmw totusi. pretul cred ca e 20.000 euro. adica 2 hayabuse noi suzuki ce facea in timpul celui de-al doilea razboi mondial??? orez iti zic eu aaa.... ia arata-mi o busa la vreo 80.000 km... ai cumparao? nu cred... kilometrii pe care la bmw sunt o nimica toata.
 6. adica la 50.000 de mii e pe duca???? ce sa zicem de Africa twin sau de Bmwuri care trec de suta de mii?
 7. daca 10w40 e apa.... ce sa mai spunem de un 0w60 sau 5w40? hmmmmmmm
 8. am primit destule mesaje pe telefon, si pe email.... mi-e lene sa dau copy-paste. scrieti voi mai bine... CRACIUN FERICIT LA TOTI. CAT MAI MULTI KM SI ASFALT USCAT.
 9. mertan

  Shark S650

  100% deacord. eu am un s650.... s-a bulit sistemul ala la viziera(de la care ori am scapato pe jos). intra aer etc etc. oricum e net superiaora lazer etc etc. odata ce o iei noua pe cap ti se fomeaza. e o casca okei. aaaaaaaaaaa si greutza. am luat in cap si agv... se simte diferenta.
 10. mertan

  BURSA LOCALA

  odata... avea costumu de vara si adidasi... daar tu care mergeai in pantaloni camuflaj si adidasi pe enduro? ) nu mai zi de mine sau se accepta ca esti cel mai vechi din bransa?
 11. mertan

  BURSA LOCALA

  iti iei costum alpinestar de sute de euro si iti iei cizme NITRO????????????
×
×
 • Create New...