Sari la conținut

mertan

Super Membru
  • Număr conținut

    1.860
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bacau,iasi
  • Club
    []-_-[]

Vizitatori Recenți Profil

1.753 citiri profil

mertan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. este un tanc.... mi-as dori si eu asa ceva. parcat ca nu multi isi pot permite asa ceva. dar odata si odata o sa imi iau
  2. nu e mit... e realitate. le dam un email la astia cu mit busters? sa le testeze? )
  3. inca un exemplu din 98.... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 asta cred ca a vazut toata lumea si luna. sa nu uitam ca un bmw nou costa 20.000 de euro... si o hayabusa 10.000. dar ho cares. un bmw e bmw. nu imi permit unul nou. dar sunt motoare care au facut istorie. rusii s-au luat dupa ei. au pus pe dnepr si pe ural motor copiat dupa bmw r75 parca. mosckwici( m masii ca nu stiu cum se scrie) a pus in 89 motor de 1.6 copiat dupa bmw.... deci nu degeaba un bmw e bmw. lafel si la masini. eu nu am motor bmw, dar am masina bmw, si are 200.000. si inca merge fara nici o apasare. urate neurate sunt lucruri extraodinare. aaaa sa nu uitam ca bmw a produs prima oara motoare de avioane. de acolo si emblema. cele 4 cadrane insemnand o elice care se invarte.
  4. e hidoasa... stiu... dar uita-te la nr de km http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1
  5. frumoasa.... mi-as cumpara asa ceva. chiar daca nu are performante stralucitoare. e un bmw totusi. pretul cred ca e 20.000 euro. adica 2 hayabuse noi suzuki ce facea in timpul celui de-al doilea razboi mondial??? orez iti zic eu aaa.... ia arata-mi o busa la vreo 80.000 km... ai cumparao? nu cred... kilometrii pe care la bmw sunt o nimica toata.
  6. mertan

    BURSA LOCALA

    odata... avea costumu de vara si adidasi... daar tu care mergeai in pantaloni camuflaj si adidasi pe enduro? ) nu mai zi de mine sau se accepta ca esti cel mai vechi din bransa?
  7. mertan

    BURSA LOCALA

    iti iei costum alpinestar de sute de euro si iti iei cizme NITRO????????????
  8. r110gs are injectie electronica motronic bosch. tigerul are 3 cilindri si 3 carbutartoare. asa stiu. toata faza e de piese. de bune sunt bune. maveam un nr din motolife in care prezenta tigerul versus varadero.
  9. sa va rugati sa mi-l cumpar. oricum nu sunt pasionat de viteza.... imi plac drumurile lungi si km multi.
  10. ia sa vad si eu poze cu tine pantero? cand pui genunchiul jos bineinteles. asteptam poze domnu mihai!!!
  11. ma doare fundu la drum lung, dupa 200-250 km fara opriri... atat... in rest nu ma dor mainile sau ceva de genu asta. dar la primvara vreau sa imi iau XX..... deci puneti o lumanare sa imi iau pasaroiu
×
×
  • Creează nouă...