Fix Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 (editat) am pierdut singura cheie de la K!stie cineva unde basesc o cheie bruta si un atelier care face chei dupa butuc???multumesc!!! :cheers:acum am vazut ca am postat aiurea..poate mutati postul la grupul posesorilor.... Editat Iunie 6, 2007 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Daca cheia e la fel ca la R -uri ai noroc . Se potriveste cheia bruta de la masinile BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 Daca cheia e la fel ca la R -uri ai noroc . Se potriveste cheia bruta de la masinile BMW. nu stiu cum arata cheia de R!daca esti dragut sa pui o poza...!!si astept in continuare indrumari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate