Sari la conținut

BMW RIDER

Super Membru
  • Număr conținut

    1.237
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    bundiklajos@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    ORADEA
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    BMW K1200 RS
  • Club
    Black Eagles RC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW R 60, BMW R1100R, K 1200 RS
  • Interests
    Sunt un fan a marcii BMW.

Vizitatori Recenți Profil

2.169 citiri profil

BMW RIDER's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. saluatre, a folosit cineva lichid de frana DOT4 ATE SL6 in sistemulde franare iABS cu asistenta servo? Eu am folosit pana acuma ATE SL dar poate SL6 ar fi mai buna pt iABS.
  2. Va asteptam cu drag la Bike Fest x 3 in data de 21-23 iunie la Oradea(Strandul cu Valuri - Baile 1 Mai statiunea Felix). Vor fi locuri pentru corturi sau se pot opta pt cazare la pensiunile din statiune.
  3. Sa numesti etalonul din categoria enduro touring cotet? Un adevarat speialist. Ce ziaristi de la reviste moto internationale, omul nostru stie adevarul.
  4. Poti sa-mi dai cateva exemple? Eu nu gasecs nimic ce poate inlocui Optimol MP3.
  5. Salutare, Stiti cumva o sursa de unde se poate cumpara Castrol Paste TA sau Optimol MP3? Sau chair Starubags NBU30? In Romanai?
  6. spune ne cat cost total ( piese, manopera, deranj,etc) daca nu e secret. De aici fiecare poate afla cat costa cu totul interventia. Si subiect inchis.
  7. Salut, De obicei rulemntul mare cu bile se schimba( aprox 600 lei) si simeringul mare (aprox 250 lei) si daca este cazul saibele de preload( aprox 50 lei buc daca gasesti la bucata). Manopera nu stiu.
  8. si sa nu uitam ca sunt modele cu 2 bujii pe cilindru pt un mers mai lin. schimbarea lichidului de frana este intradevar mai complicata dar se poate rezolva. In rest de acord cu ce s-a scris mai sus de colegi.
  9. E in special pt modelele K 1200 S,GT,R sau K 1300. Fara aceasta scula nu ai cum sa umpli sistemul de racire. Si nici sa schimbi bujiile!! Apropo si eu intentionez sa cumpar asa ceva . Dan Cata de unde ai luat ceea naspa?
  10. acuma cu piesele mai scumpe la BMW sa specificam ca sunt mai scumpa ca sunt OEM fata de piesele aftre market pt Honda. Daca comparam pretul pieselor BMW OEM si pretul pieselor Honda OEM credeti-ma BMW -ul e mai eftin.
  11. Colegul scara vezi ca tu ai nevoie de baterie de 19Ah si cu putere de prornire cat mai mare si eu zic cat posibil pe GEL!! Din asta gasesti Exide, Varta si Banner.
  12. Este o firma in Germania si una in Polonia care repare ABS modulator. costa in jur de 800 de euro. dar nu se poate repara de fiecare data. Poate fi o problema electronica sau hidraulica. De schimbat nu e asa de usor. Nu merge de comandat orice unitate ABS de pe net,e-bay etc.
  13. Acuma nu stiu cati dintre voi ati vazut un ambreiaj de 1100 desfacut. 1 nu are rulment de presiune( deci asta cade) 2 tija de ambreiaj impinge direct arcul 3 un astfel de zgomot se aude la motoarele de 1100 dar depinde cat de tare e - discul de ambreiaj nu are arcuri( ca si la masina) 4 nu prea cred ca poate da cineva un diagnostic doar ascultand cum suna ambriajul Aceste tractoare boxere devin zgomotase din cauza km lor. majoritaea sunt trecuti de 100.000 km ( degaeaba arata mai pitin kilometrajul). Modelele de 1100 inainte de 97 pot avea probleme la cutie. Dar asta s-e observa sarind din treapta 2-3 de obicei afara.
  14. Afis! » Post actualizat in 21 May 2018 06:59 Legat de drumuri: daca veniti dinspre Cluj, Satu Mare, Arad drumurile sunt bune. Drumul Oradea Deva nu este reabilitate in totalitate. Din ce am auzit drumul Beius Oradea este ok acuma. Beius - Deva nu stiu dar am impresia ca nu e ok. Si nu uitati indiferent din ce directie veniti noi avem o centura adevarat care ocoleste orasul si are asfalt bun. La fel drumul din localitatea Sinmartin e reasfaltat recent. La fel si in Baile 1 Mai.
×
×
  • Creează nouă...