suzyED Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Ok, 10 sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Ok, 10 sa fie! Eu acum m-am trezit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 In week end - sambata - ar fi cineva interesat de un drum pana la mare - pe drumul vechi, nu autostrada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Cine se inscrie sambata la o vizita in Bulgaria? Pentru mine la mare e cam frig deocamdata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Cine se inscrie sambata la o vizita in Bulgaria? Pentru mine la mare e cam frig deocamdata... Atunci o Cheia ceva ... Eu pentru Bulgari nu am buletin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Atunci o Cheia ceva ... Eu pentru Bulgari nu am buletin. Si n-ai nici pasaport? . Hai sa vedem cine ce mai voteaza. Undeva tot trebuie sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Ninge sambata........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 eu am auzit ca e furtuna de nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Ninge sambata........ Nu-i nimic, ne punem anvelope de iarna eu am auzit ca e furtuna de nisip da si nu poti sa dai examen eu am auzit ca e furtuna de nisip da si nu poti sa dai examen...hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 da si nu poti sa dai examen...hihihi da ... aici m-ai lovit .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rule34 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Sambata cica nu ploua. Aveti vreun drum pregatit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Sambata cica nu ploua. Aveti vreun drum pregatit? ohhhhhh da.......toate drumurile din romania sunt pregatite pentru motociclisti da ... aici m-ai lovit .... Stai linistit.......este invidioasa ca ea are permis si tu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rule34 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Pe bune, aveti ceva pregatit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Stai linistit.......este invidioasa ca ea are permis si tu nu Eu cred ca tu esti invidios pentru ca ai permis si nu-l folosesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Stai linistit.......este invidioasa ca ea are permis si tu nu Eu cred ca tu esti invidios pentru ca ai permis si nu-l folosesti il vreau eu ... se poate ...se poate hai te roooooggggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 il vreau eu ... se poate ...se poate hai te roooooggggg Pai te las sa iti alegi ce categorie vrei......C, D, E.....A si B le pastrez eu Eu cred ca tu esti invidios pentru ca ai permis si nu-l folosesti Da?.......eu imi pun unt pe paine cu el......se intinde uniform.........ti-am zis eu ca te oftici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Da?.......eu imi pun unt pe paine cu el......se intinde uniform.........ti-am zis eu ca te oftici Da, ma oftic, ai dreptate...nu pot sa mananc paine cu unt ca ingrasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Pe bune, aveti ceva pregatit? Pe bune dar ...CINE esti? si calare pe ce anume(poate te identificam asa) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Pe bune dar ...CINE esti? si calare pe ce anume(poate te identificam asa) ? [/quot CURIOSULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rule34 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Ne cunoastem. Inainte aveam nickul Mjollnir (pana m-au banat) si aveam un Suzuki Bandit de 1200. Acum am un Suzuki GSXR 750. Incerc sa nu ma laud prea des cu ban-ul ala, sa nu mi-l recapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Pe bune dar ...CINE esti? si calare pe ce anume(poate te identificam asa) ? [/quot CURIOSULE Lord are dreptate, pe tine nu te-au invatat parintii tai ca nu e bine sa vorbesti cu persoane necunoscute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Lord are dreptate, pe tine nu te-au invatat parintii tai ca nu e bine sa vorbesti cu persoane necunoscute? "sexul tare" iti spune ceva? ........noi de cand ne nastem vorbim cu "persoane necunoscute", daca nu am face asta nu v-am mai gasi pe voi "sexul slab" cu care sa ne petrecem restul vietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 "sexul tare" iti spune ceva? ........noi de cand ne nastem vorbim cu "persoane necunoscute", daca nu am face asta nu v-am mai gasi pe voi "sexul slab" cu care sa ne petrecem restul vietii Cum de nu m-am gandit? Bine, fie, de data asta accept, ai 1:0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Ne cunoastem. Inainte aveam nickul Mjollnir (pana m-au banat) si aveam un Suzuki Bandit de 1200. Acum am un Suzuki GSXR 750. Incerc sa nu ma laud prea des cu ban-ul ala, sa nu mi-l recapat. parca imi aduc aminte ceva.......si sotia, iubita (sexul slab) parca avea un VFR......corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate