danut1984 Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 M-a prins azi ploaia, am murdarit mobra toata. Arata ca o albie de porci dar maine o sa ranesc la ea Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 (editat) Eu si Sony vedem soare, ce sa-ti fac daca tu vezi becuri? Poate e de la xenon-ul pe care ti l-ai luat... M-a prins azi ploaia, am murdarit mobra toata. Arata ca o albie de porci dar maine o sa ranesc la ea Va salut sac,eu am iesit azi pe la 11:30 si m-am plimbat pana la vreo 14:00,pe uscat ,dupa am taiat-o in casa ca se strica vremea,nici nu te mai chinuii sa o speli ca nu are rost,dai o carpa si o galeata peste ea si se rezolva Editat Mai 26, 2012 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 (editat) Eu si Sony vedem soare, ce sa-ti fac daca tu vezi becuri? Poate e de la xenon-ul pe care ti l-ai luat... Pai daca tot vedeti soare eu zic sa sa iesiti la o tura pe mobre Era sa uit.........ASFALT USCAT!!! aaaaaa.......sa nu uitati sa folositi blitz-ul Editat Mai 26, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Cum sa iesim fara tine? Nu facem asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Cum sa iesim fara tine? Nu facem asa ceva... OK......va multumesc pentru loialitate.....pai atunci in 30 minute sunt la "MEC", va astept si pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 (editat) nuuuuu, data viitoare vin cu motorul, fara fete . Daca sunteti toti insurati, ce sa faca saracele? eh, s-o gasi si ceva de facut..ca doar nu suntem insurati degeaba ! PS: spre exemplu ne pot admira motoarele ...sa vada si ele pe ce ar putea sta calare !...daca se fac motocilciste... OK......va multumesc pentru loialitate.....pai atunci in 30 minute sunt la "MEC", va astept si pe voi io n-am venit ca a fost uscat rau asfaltul si uzam pneul prea tare ! Editat Mai 27, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 eh, s-o gasi si ceva de facut..ca doar nu suntem insurati degeaba ! PS: spre exemplu ne pot admira motoarele ...sa vada si ele pe ce ar putea sta calare !...daca se fac motocilciste... Aproape m-ai convins , dar nu in totalitate.... io n-am venit ca a fost uscat rau asfaltul si uzam pneul prea tare ! iar eu am adormit prea devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 (editat) Daca ma luam dupa ce scrie p'aici, stateam singur ca boul la MC Brancoveanu ... Raul, am aranjat pentru o filmare de pe terasa, etajul 22+ Editat Mai 27, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Daca ma luam dupa ce scrie p'aici, stateam singur ca boul la MC Brancoveanu ... Raul, am aranjat pentru o filmare de pe terasa, etajul 22+ Eram acolo aseara, daca veneai ma gaseai.....stii ca eu nu fac misto...... Daca filmai de la 22- eram fericit....asa este prea mult pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Da ce vreti sa filmati? Mr & Mrs Smith 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Da ce vreti sa filmati? Mr & Mrs Smith 2? esti invidioasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Da ce vreti sa filmati? Mr & Mrs Smith 2? Nope. Pur si simplu n-am vazut niciodata orasul de la etajul + 22. Should be fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 esti invidioasa? Din fericire nu am in codul meu genetic sentimentul de invidie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Din fericire nu am in codul meu genetic sentimentul de invidie. Ce este ala "cod genetic"?......alta specie de peste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Ai nimerit, este un peste cod cu gene lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 continuati vreau sa va intreb dupa acum,e vreun doritor sa mergem saptamana viitoare la o terasa pe aici prin cartier sa vizionam cursele de moto 1,moto2 si moto 3 ??ne strangem mai multi si mergem undeva,ce ziceti?se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 continuati vreau sa va intreb dupa acum,e vreun doritor sa mergem saptamana viitoare la o terasa pe aici prin cartier sa vizionam cursele de moto 1,moto2 si moto 3 ??ne strangem mai multi si mergem undeva,ce ziceti?se baga careva? salut, cand sapt viitoare ? eu as venii dar sa fie pana vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Nu e indicat sa te uiti la motogp cand ai utilajul in apropiere. Eu m-am uitat la filmuletul asta http://www.youtube.com/watch?v=Ivx2IfzYHp4 intr-o zi inainte sa plec de la munca si era sa dau cu liftu-n pom Lasa Gp-ul, uita-te la d'astea cand pleci de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 (editat) ALOOOOOOO..........CARE IMI POATE IMPRUMUTA SI MIE UN HAM DE CATARAT PENTRU CATEVA ZILE? (SI NU, NU A PUS ANDREEA HAMUL SAU SAUA PE MINE ) NICI RUPT NU IL ADUC INAPOI CA NU IL FOLOSESC EU VA MULTUMESC Editat Mai 28, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 ALOOOOOOO..........CARE IMI POATE IMPRUMUTA SI MIE UN HAM DE CATARAT PENTRU CATEVA ZILE? (SI NU, NU A PUS ANDREEA HAMUL SAU SAUA PE MINE ) NICI RUPT NU IL ADUC INAPOI CA NU IL FOLOSESC EU VA MULTUMESC Iti dau eu un bici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 pe 3 e cursa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Iti dau eu un bici Pai daca imi dai mie biciul cum te mai tine Teo in frau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 hai ca vin shi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Suzy, cate pretene aduci diseara?.......sa stiu daca viu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Suzy, cate pretene aduci diseara?.......sa stiu daca viu Stiu ca m-ai pus sa spun ca vin de fiecare data si mai aduc si prietene, dar nu pot sa mint, nici macar de dragul tau ...deci, nu stiu daca pot sa ajung. Revin in cateva ore cu alte informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate