Raul750 Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Salutare,Mihai sunt de pe Luica as veni si eu vineri sa va cunosc..dar am sa vin cu masina ca n-am timp sa trec sa iau motoru.la 19 parca..nu? Salutare, Mihai! Noi te asteptam la ora 19:00, unii dintre noi vin tot cu masina asa ca nu iti ramane decat sa dai o cheie si sa iti faci aparitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 (editat) De ce nu e pusa virgula intre Suzy si Alin !? Pentru ca cadea balansoarul ! Mai pe intelesul tututror avem doua enumeratii distincte: la prima este mentionata doar Suzy iar la cea de a doua sunt vizati Alin,iO si cHELLaru. Deci Alin, cu tot cu masajul cerut si neprimit , n-a reusit sa faca parte decat din a doua enumeratie ! PS: Se pare ca Duminica vom fi in grup restrans...hai lume la plimbare !!!!! Editat August 30, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Mistere, virgule, bere.....si motociclete. Ce poate fi mai frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Mistere, virgule, bere.....si motociclete. Ce poate fi mai frumos? Eu :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Hm, cum de nu m-am gandit!? Dar tu parca n-ai fost cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctuturuga Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Vineri la 19 unde e intalnirea? La Mac la Brancoveanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Pentru ca cadea balansoarul ! Mai pe intelesul tututror avem doua enumeratii distincte: la prima este mentionata doar Suzy iar la cea de a doua sunt vizati Alin,iO si cHELLaru. Deci Alin, cu tot cu masajul cerut si neprimit , n-a reusit sa faca parte decat din a doua enumeratie ! PS: Se pare ca Duminica vom fi in grup restrans...hai lume la plimbare !!!!! Las' ca nici Suzy nu a primit , asa ca suntem chit In dimineata asta , ma duc la CASCO sa fac o constatare , sa vad ce imi da inspectorul de schimbat, de reparat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Vineri la 19 unde e intalnirea? La Mac la Brancoveanu? Da, in parcarea dintre mac si gura de metrou. Las' ca nici Suzy nu a primit , asa ca suntem chit In dimineata asta , ma duc la CASCO sa fac o constatare , sa vad ce imi da inspectorul de schimbat, de reparat .... Bine, fie...suntem chit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 vin si eu Duminica da' vorbim diseara la mc donalds. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Ce ma enervati ca nu pot sa vin. Se pare ca nici saptamana viitoare nu o sa primesc banii, asa ca adio cauciucuri pt inca o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Eu m-am oferit sa te ajut , dar daca m-ai refuzat ce sa iti fac .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Trebuia sa primesc niste bani azi - dar abea azi s-a emis factura si trebuie sa astept pana s-o plati. Acum regret ca nu am acceptat oferta ta, dar daca luam banii si ma trezeam ca azi ca nu mi-au intrat mie, te incurcam pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Lasa ca nu ar fi fost un capat de tara . Asta e . Mai astepti si tu putin , ca eu stau de la ora 9.00 la asigurari si mai am de asteptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 ceva populatie azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 suzy vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Eu vin cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blindnet Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Salutari. Sunt nou pe aici si pe sosea sunt incepator. Caut sa achizitonez o honda din 2002-2003. 1000 cmc astept oferte. Unde va intalniti in cartier ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Salutari. Sunt nou pe aici si pe sosea sunt incepator. Caut sa achizitonez o honda din 2002-2003. 1000 cmc astept oferte. Unde va intalniti in cartier ? Super - incepator si vrei miaR. Daca ai face un topic pe sectiunea "Incepatori" pun pariu ca baietii de pe forum o sa aibe grija de tine si o sa-ti raspunda la toate intrebarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Realizezi ca eram ironic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Care mai vii maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctuturuga Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Eu vin. La 8 la Mac? Sau la 7:30 si plecarea la 8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Realizezi ca eram ironic Tu suferi de mania persecutiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Din motive "tehnice" nu pot sa merg maine la Vidraru. Sper sa ma scuzati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blindnet Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Sunt convins ca ironia ta este sustinuta de o inegalabila experienta pe sosea si tocmai de aceea nu mai acorzi importanta incepatorilor. mult succes si invata sa imparti din experienta ta si altora. Numai asa vei deveni intradevar Bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate