jupanu77 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Nici eu nu ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 ...mai ales ca veneai cu masina...caldura costa, e o gramada de bani gigacaloria ! Veneam cu rolele ...ca doar am spus zilele trecute cand tu nu ai citit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Multumesc de urari !!!- nu ma cheama nici Mihai, nici Gabriel - in postul de mai sus ii multumeam lui Raul ca mi-a scris la multi ani, (pe feisbuc). Am facut 30 de ani - ma mut pe ciopar Ti-am zis? .......am si uitat ........Adica eu daca am trecut de 30 de ani imi trebuie "ciopar"?.......mai buna sportiva, imi ascunde burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 iar vin singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Veneam cu rolele ...ca doar am spus zilele trecute cand tu nu ai citit! ...io citesc numai vinerea . Cand incepem sa "citim" niste etichete pe la bodega...ca doar s-a dus sezonul, le bagam la iernat iar noi trecem intalnirea la bodega ! Astept pronuntari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxmihai_2010 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 salutare tuturor mult a durat sa imi valideze si mie contul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Salut, wellcome to motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 salutare tuturor mult a durat sa imi valideze si mie contul:) Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Tzulae2 , esti cea mai sexy motociclista de la intalnirea fetelor S-a stricat lumea de tot ... Editat Noiembrie 11, 2012 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Tzulae2 , esti cea mai sexy motociclista de la intalnirea fetelor S-a stricat lumea de tot ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxmihai_2010 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 pe unde se fac intalniri si kestii de genul ? dak nu sunt indiscret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 pe unde se fac intalniri si kestii de genul ? dak nu sunt indiscret? Salutare! Cand vremea permite sa iesim pe doua roti ne intalnim la Metrou Brancoveanu, cand ne vedem pentru socializare cautam o bodega, de asta am sa ma ocup eu saptamana asta si o sa anunt locatia aici pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Salutare! Cand vremea permite sa iesim pe doua roti ne intalnim la Metrou Brancoveanu, cand ne vedem pentru socializare cautam o bodega, de asta am sa ma ocup eu saptamana asta si o sa anunt locatia aici pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Tzulae2 , esti cea mai sexy motociclista de la intalnirea fetelor S-a stricat lumea de tot ... multumesc allenC... da ce ochi mari ai Editat Noiembrie 11, 2012 de tzulae2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 tocmai ce m-am intors din ultima plimbare bucuresti-alexandria-vartoape si retur, pe anul asta. (aprox. 250km) daca pe zi e ok, pe timp de noapte e grossa rau treaba. bine, acum nu exista vreme nepotrivita ci echipament nepotrivit, dar tot nu suport sa nu ma pot misca lejereanu pe moto. noaptea, pe campuri, la peste 110 e prea frig la gladiole... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 ...trebuia sa bagi o tigara sub casca... sa reeditezi si ceata de sapt trecuta. \ man, ai curaj/bolsdeotel cu gladiolele expuse. credeam ca renunti sa pleci cu mobra. chiar ca-i frig noaptea... am paralizat si vineri in parcare, da pe campuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 tocmai ce m-am intors din ultima plimbare bucuresti-alexandria-vartoape si retur, pe anul asta. (aprox. 250km) daca pe zi e ok, pe timp de noapte e grossa rau treaba. bine, acum nu exista vreme nepotrivita ci echipament nepotrivit, dar tot nu suport sa nu ma pot misca lejereanu pe moto. noaptea, pe campuri, la peste 110 e prea frig la gladiole... Bullshit man........tie, frig la gladiole?...esti sigur ca nu ai uitat sa iti tragi nadragii pe tine?.....KOSH....real fucking biker Kosh, asa ai fost imbracat?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Ce-a mai buna metoda de a transforma ZX12-ele in scuter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 multumesc allenC... da ce ochi mari ai Lui Alin nu-i scapa nimic dupa cum vezi, dar acum daca tot ai fost deconspirat, spune-ne si noua ce cautai tu cu fetele, sa nu mai spun gagici ca iar ma critica unii Bercenari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Am si eu defectele mele , ca oricare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) Lui Alin nu-i scapa nimic dupa cum vezi, dar acum daca tot ai fost deconspirat, spune-ne si noua ce cautai tu cu fetele, sa nu mai spun gagici ca iar ma critica unii Bercenari. 1 cel mai important e sa fii unde trebuie cand (nu) trebuie - si-au ales locul nepotrivit. eram si eu acolo (am fost 3, doar 2 cu mobre+1 baiat care avea intalnire cu o d-ra) 2 o parte din fete le stiu, deci... 3 facut poze, ceva glume...si duse au fost... eu ramas in lumea mea (stiam unde mergeau, respectat dorinta lor...gentleman pana la capat, ) ce nu stiti voi 4 au mai fost insotite si de domnii din rond 5 au mai fost diverse 'aventuri' tu d-ra ai fi putut fi printre ele... pe o manda motociclista din grupul celor 10 dragute o stii, soo... data aviatoare Am si eu defectele mele , ca oricare ps: mai multe povesti vineri... la carciuma cu masa de 40 persoane (stie raoul : P...ai gasit bre?) apropos... am o cunostinta care-mi zise in we ca-si da 2 costume piele (unu dainese 52, celalalt 50) si ceva cizme 41. vandut mobra din motive medicale... daca e cineva interesat va dau tel lui (i-am recomandat sa faca poze si sa le bage la vanzare...nush de au aparut inca). se pot vedea in popesti, cred ca oricand Editat Noiembrie 12, 2012 de tzulae2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 1 cel mai important e sa fii unde trebuie cand (nu) trebuie - si-au ales locul nepotrivit. eram si eu acolo (am fost 3, doar 2 cu mobre+1 baiat care avea intalnire cu o d-ra) 2 o parte din fete le stiu, deci... 3 facut poze, ceva glume...si duse au fost... eu ramas in lumea mea (stiam unde mergeau, respectat dorinta lor...gentleman pana la capat, ) ce nu stiti voi 4 au mai fost insotite si de domnii din rond 5 au mai fost diverse 'aventuri' tu d-ra ai fi putut fi printre ele... pe o manda motociclista din grupul celor 10 dragute o stii, soo... data aviatoare Eeee, dupa un astfel de raport complet, aproape ca ....te credem. M-am intalnit si eu cu fetele de vreo 2 ori, iar la mine data viitoare pe motor va fi tocmai in 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Cine isi face prezenta vineri? Vreau sa stiu pentru cate persoane fac rezervarea.......Multi dintre voi stiu deja restaurantul La Provance, acolo ma gandesc sa ne mutam intalnirile, la separeul deja stiut. Daca vin iar lautari o sa caut alta locatie . Daca aveti ceva impotriva locatiei va rog sa sa va exprimati liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Eu cu Teo - prezenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Suzy nu poate sa vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate