suzyED Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Eu vin si s-ar putea sa mai aduc o motociclista -> sor'mea. Pai sa o aduci sa am si eu cu cine sa vorbesc de coafor, rochite etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Eu deja m-am anuntat, dar de ce vrei sa stii cine, cum, ce fel .... Ca sa stiu pe cine sa sunam daca intarzie peste ora de plecare si sa-l intrebam daca mai ajunge. Istoria ne-a invatat cateva lucruri...apropos, asteptam nr de tel ale celor noi veniti pentru a ne putea gasi in diverse cazuri(organizare de plimbari mai in scurt care se anunta prin SMS, regasiri la diverse evenimente la care participam impreuna dar ne separam -spre ex SMAEB, etc.) Deci, totul este in scop pur organizatoric ! Salutare. Am preluat (cumparat) mobreta unui coleg bercenar si mi-ar face placere sa ma alatur si eu voua pe la mec. Deocamdata astept sa se faca 18 aprilie sa dau examenul. PS: stau pe undeva pe gazarului, mai e cineva din zona aia? Ai cumva un Z750 cu nr de Galati ? Editat Aprilie 19, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Deci, totul este in scop pur organizatoric ! Hihi...stiu . Ma mai plictisesc si eu si incerc sa-i mai plictisesc si pe altii, cum spunea cineva Va dau nr de tel cand ne vedem, nu-l postez pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Ce plictiseala, care plictiseala, de unde plictiseala?.......Ne vedem maine la MEC ca am pus eu o vorba buna si nu ploua Lordule......vrei numere.........iti dau eu Aveti curaj sa merem la Giurgiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Ce plictiseala, care plictiseala, de unde plictiseala?.......Ne vedem maine la MEC ca am pus eu o vorba buna si nu ploua Lordule......vrei numere.........iti dau eu Aveti curaj sa merem la Giurgiu? Chestia cu plictiseala era citat din "The Lord". La mine la meteo spune ca maine ploua si cand sa mergem la Giurgiu, maine seara? Eu nu am curaj ca e noapte, ploua si ma papa bau bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Daca e sa nu ploua, ma bag si eu la un Giurgiu, maine seara! Editat Aprilie 19, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Doar Kosh are "bilute" sa mearga pana la Giurgiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai de ce-ar avea? Ce sa faca la Giurgiu noaptea in frig si ploaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 salut baieti/fete ma anunt si eu pentru 9.30 la MC insa fara matza deoarece nu am luat categoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai de ce-ar avea? Ce sa faca la Giurgiu noaptea in frig si ploaie? Mai don'soara.........am vb eu acolo "sus" si nu o sa ploua .........sau tie iti este frica de intuneric? salut baieti/fete ma anunt si eu pentru 9.30 la MC insa fara matza deoarece nu am luat categoria Nasol.....foarte nasol..........dar lasa ca te faci tu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Mai don'soara.........am vb eu acolo "sus" si nu o sa ploua .........sau tie iti este frica de intuneric? Mai Dom'le, mie mi-e frica doar de bau bau...insa combinatia frig, ploaie si noapte nu vreau sa ma prinda pe motor . Eu cred ca ai tu relatii la Doamne Doamne, dar frig tot este. Mergi tu si Kosh si o sa ne povestiti cum a fost :bounce: salut baieti/fete ma anunt si eu pentru 9.30 la MC insa fara matza deoarece nu am luat categoria Pai asa ne-a fost vorba? Nu ramasese sa pui burta pe carte...sau tu ai luat-o ad litteram? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Vin si eu la SMAEB. Ne vedem la Mc duminica (daca nu ploua). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Mai Dom'le, mie mi-e frica doar de bau bau...insa combinatia frig, ploaie si noapte nu vreau sa ma prinda pe motor . Eu cred ca ai tu relatii la Doamne Doamne, dar frig tot este. Mergi tu si Kosh si o sa ne povestiti cum a fost :bounce: Pai asa ne-a fost vorba? Nu ramasese sa pui burta pe carte...sau tu ai luat-o ad litteram? Daca iti este frica de bau bau aprinzi farul........cu frigul nu te pot ajuta ca o sa dorm pe pres.......iar cu ploaia mergi pe mana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Daca iti este frica de bau bau aprinzi farul........cu frigul nu te pot ajuta ca o sa dorm pe pres.......iar cu ploaia mergi pe mana mea ok, deci aprind farul, ma imbrac gros si tu promiti ca nu ploua...bine vin, dar doar daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 ok, deci aprind farul, ma imbrac gros si tu promiti ca nu ploua...bine vin, dar doar daca nu ploua Ma bucur ca te-am putut ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Mai Dom'le, mie mi-e frica doar de bau bau...insa combinatia frig, ploaie si noapte nu vreau sa ma prinda pe motor . Eu cred ca ai tu relatii la Doamne Doamne, dar frig tot este. Mergi tu si Kosh si o sa ne povestiti cum a fost :bounce: Pai asa ne-a fost vorba? Nu ramasese sa pui burta pe carte...sau tu ai luat-o ad litteram? cred ca da ...chiar am pus burta pe carte si nu am mai vazut scrisul ... sunt o dezamagire si pentru mine .... poate ma ia si pe mine cineva calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Ma bucur ca te-am putut ajuta Mii de multumiri... Mai incearca, poate mai convingi pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Xenon am, iar daca mi se face frig ma incalzesc la evacuarea lui Raul - prezent si eu spre Giurgiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Xenon am, iar daca mi se face frig ma incalzesc la evacuarea lui Raul - prezent si eu spre Giurgiu Evacuarea este mai mult pentru gratar......dara daca te risti sa te incalzesti eu te sustin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 It's a date, then... Tragem o plimbare pe la Giurgiu... Ce zici tu suzy? Ti-e frig de intuneric / frig??? Hai sa te lecui: eu nu pot inchide geaca de piele (se futu' fermoarul) si, viziera e vai mortii ei. Saptamana viitoare-mi iau casca noua. Insa, pana atunci ... fun! ...tot ma bag la plimbare... pe principiul lui Zulex: "Daca nu-i masina pe contrasens, ce fun mai are depasirea??" Si ca veni vorba... unde esti Zulex-ule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 It's a date, then... Tragem o plimbare pe la Giurgiu... Ce zici tu suzy? Ti-e frig de intuneric / frig??? Hai sa te lecui: eu nu pot inchide geaca de piele (se futu' fermoarul) si, viziera e vai mortii ei. Saptamana viitoare-mi iau casca noua. Insa, pana atunci ... fun! Ha ha...a date? cine cu cine? M-am mai linistit dupa ce m-ati ajutat si tu si Raul sa trec peste frica de frig si noapte. Sunteti buni psihologi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 It's a date, then... Tragem o plimbare pe la Giurgiu... Ce zici tu suzy? Ti-e frig de intuneric / frig??? Hai sa te lecui: eu nu pot inchide geaca de piele (se futu' fermoarul) si, viziera e vai mortii ei. Saptamana viitoare-mi iau casca noua. Insa, pana atunci ... fun! ...tot ma bag la plimbare... pe principiul lui Zulex: "Daca nu-i masina pe contrasens, ce fun mai are depasirea??" Si ca veni vorba... unde esti Zulex-ule? sa nu uiti sa-ti iei genele anti-muste... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Io v-am zis ca o sa fie soare........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Io v-am zis ca o sa fie soare........ E clar, vom avea incredere in tine de-acum...desigur, referitor la vreme...si totusi pana diseara mai este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Erau "kile" de soare pe la Stefan cel Mare, acu' 40 de min... Shhh ... e un date de club, ... nu de alta, da' sunt sanse sa dorm si yo pe presh LE: A inceput sa picure prin Aparatorii patriei Editat Aprilie 20, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate