Sari la conținut

iama

Membru
  • Număr conținut

    205
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    -
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda VFR 800 V-TEC 2002
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS 500

Vizitatori Recenți Profil

785 citiri profil

iama's Achievements

  1. Salut, Caut loc in garaj sau parcare subterana in sector 3 preferabil, sau prin zona. Daca aveti o sugestie va rog, dati un reply. Multumesc.
  2. Nu, nu am nimic deocamdata. Este vorba de o geanta clasica (prindere cu magneti si/sau chingi) si inelul de prindere de la Givi ( care se poate cumpara, exista disponibil separat ). Nu am placa/suport, partile intermediare. Acolo apare dificultatea adaptarii, ca altfel daca exista un kit complet de montaj, era treaba simpla. Deocamdata cercetez sa vad daca este posibila si functionala o astfel de improvizatie. Este clar ca nu are cum sa fie ca o solutie de fabrica, dar incerc...
  3. ai fixat-o folosind sistemul tanklock de la Givi? poti arata cum ai facut modificarea?
  4. da, multumesc pentru idee. cam asta trebuie sa fac, dar intrebam daca este cineva care chiar a facut adaptarea asta si are sfaturi exacte sau chiar face asa ceva.
  5. Multumesc, da, trebuie cred ca doua placi (cate una pe fiecare parte). Si la givi tot semirigida este, tot cu placa. Dar care este ideea pe care mi-o dai? Geanta din imagine este modificata de tine, are prinderea pusa “aftermarket”?
  6. Da, este adevarat (doar ca deobicei constructia e semirigida, nu rigida), plus ca strict in cazul meu, geanta pe care vreau sa o adaptez este mica (volum de max 4 litri). Nu este inalta si mare. Oricum, asa este, cam cum zici. De aia intrebam daca se poate si cum… mersi Da, multumesc.
  7. Salut, Vreau sa montez (si sa adaptez) o prindere tanklock de la givi (inel care sa prinde la busonul de rezervor), pe o geanta de rezervor comuna (care are fixare cu magneti sau chingi). A mai facut cineva o astfel de modificare? Aveti sugestii, exemple, sau chiar servicii pentru asa ceva?
  8. ok, cizmele si costumul de ploaie au fost date lui sandu07.
  9. Salut, Donez urmatoarele: Cizme moto Diadora, marimea 42. Combinezon de ploaie din doua bucati: Geaca moto Diadora (nu mai am protectiile la ea), marimea probabila M-L (s-a sters eticheta cu marimea): Geaca moto Neowell touring marimea M: Pantaloni piele Dynamic Cruiser marimea 50: Geaca dama Probiker, marimea 38: Pantaloni de vara (fara mesada) Wintex, marimea L: Locatie Bucuresti IOR, si/sau Sibiu. Contact pe privat va rog.
  10. De ce ? De ce nu invers sau toate variantele? Care e explicatia ?
  11. Dragi colegi cu VFR generatia a 6-a, va rog daca poate pune careva niste poze macro cu farurile si carena fata. Ma intereseaza cum se aseaza farurile in carena; ele vin fix exact la nivelul carenei sau ies putin afara? Intreb pentru ca Eu am fost nevoit sa le schimb la VFR-ul meu si momentan ma documentez despre montarea lor. Carena este intreaga, nelovita, necarpita si farurile la fel (farurile sunt de UK din pacate, dar prinderile sunt la fel cu cele de EU). Cu toate astea, farurile tind sa iasa putin afara si nu stiu daca este normal sau nu. Conform manualului de service si a diagramelor cu piesele si codurile lor, fiecare far are 2 suruburi de prindere: unul 5x20 si unul 5x25. La mijloc este un al 3-lea surub care tine ambele faruri si are si un fel de saiba cu gat. Am piesele astea, dar farurile stau cum stau. Asa e si la voi?
  12. salut, Iese careva cu moto azi, pe langa sibiu?
×
×
  • Creează nouă...