suzyED Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Da, am inteles, tot la binele meu va ganditi . Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Da da da........mergem si pe la Harghita si Covasna sa le dam uite asa Nu,nu,nu...uite asa le dam la aia ...de la noi fara numar, fara numar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 subscriu ....mama lor ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Neata, m-a oprit ieri un "coleg motorizat" ieri la aparatori sa ma intrebe daca stiu vreun mecanic moto in zona. Nu am stiut ce sa ii zic, dar i-am promis ca revin cu un telefon, asa ca apelez la relatiile voastre sa imi dati un nr de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Neata, m-a oprit ieri un "coleg motorizat" ieri la aparatori sa ma intrebe daca stiu vreun mecanic moto in zona. Nu am stiut ce sa ii zic, dar i-am promis ca revin cu un telefon, asa ca apelez la relatiile voastre sa imi dati un nr de telefon. 0721331285 cristi si service-ul este aproape de capatul lui 135 ( cand faci stanga catre ilioara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 0721331285 cristi si service-ul este aproape de capatul lui 135 ( cand faci stanga catre ilioara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 any time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Eu nu ii recomand, stiu persoana care a plecat de acolo fara frane............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Eu nu ii recomand, stiu persoana care a plecat de acolo fara frane............ In alta ordine de idei, sunt 30 de grade afara - cine iese la o plimbare pana nu incepe ploaia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 In alta ordine de idei, sunt 30 de grade afara - cine iese la o plimbare pana nu incepe ploaia ? serios ? 30 grade ? tipul asta a fost coleg la augsburg cu cumnatul meu ....am recomandat omul nu service-ul neaparat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) In alta ordine de idei, sunt 30 de grade afara - cine iese la o plimbare pana nu incepe ploaia ? Service recomandat cu MARE incredere: MyMoto pe Viilor 0722.696.686 Alt service in zona este in zona benzinariei Mol pe Soseaua Berceni: 0734.575.616 sau 0769.428.473 Stefan PS: pt MyMoto garantez personal, celalalt nu ma pot pronunta pt ca n-am apelat la ei cu nimic, doar le-am dus clienti. serios ? 30 grade ? tipul asta a fost coleg la augsburg cu cumnatul meu ....am recomandat omul nu service-ul neaparat ... ...pai fara frana fata a plecat de acolo nefericita motociclista din cauza unui om nu a service-ului ! Editat Aprilie 25, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Service recomandat cu MARE incredere: MyMoto pe Viilor 0722.696.686 Alt service in zona este in zona benzinariei Mol pe Soseaua Berceni: 0734.575.616 sau 0769.428.473 Stefan PS: pt MyMoto garantez personal, celalalt nu ma pot pronunta pt ca n-am apelat la ei cu nimic, doar le-am dus clienti. ...pai fara frana fata a plecat de acolo nefericita motociclista din cauza unui om nu a service-ului ! da dar nu neaparat asta e de cateva luni acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 da dar nu neaparat asta e de cateva luni acolo ... incidentul la care m-am referit a avut loc primavara trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Service recomandat cu MARE incredere: MyMoto pe Viilor 0722.696.686 Alt service in zona este in zona benzinariei Mol pe Soseaua Berceni: 0734.575.616 sau 0769.428.473 Stefan PS: pt MyMoto garantez personal, celalalt nu ma pot pronunta pt ca n-am apelat la ei cu nimic, doar le-am dus clienti. Multumesc, i-am transmis colegului numerele de telefon - ramane sa dea o bere cand o veni la intalniri vinerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Smecher tare vantul de ieri.........o rafala de vant a darmat doi papagali de pe un "scutec" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 I-ai ajutat macar sa se ridice ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Smecher tare vantul de ieri.........o rafala de vant a darmat doi papagali de pe un "scutec" Daramat......cafeaua de sub taste este de vina I-ai ajutat macar sa se ridice ? Am intentionat sa o ridic pe don'soara pasagera(pitzipoanca) dar pana am coborat eu din masina (mosul) faza era consumata, au cazut mai mult pe loc , daca aveam camera pe masina era super tare faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Daramat......cafeaua de sub taste este de vina Am intentionat sa o ridic pe don'soara pasagera(pitzipoanca) dar pana am coborat eu din masina (mosul) faza era consumata, au cazut mai mult pe loc , daca aveam camera pe masina era super tare faza ...de nimic nu esti bun, sa-ti facem cadou un ARTROSTOP ? Macar te ofereai s-o ridici pe "cric"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Se anunta cineva maine la intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 @ AllenC : ai folosit spray-ul de curatat lantul de la LIDL? E bun de ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Se anunta cineva maine la intalnire? iO, daca nu apare ceva pana atunci. PS: daca nu mai ajung anunt aici ! Deci locurile la loja s-au ocupat, altcineva ?! Editat Aprilie 27, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Bercenarilor, pai ce faceti , ma lasati singura cu Lordul?Daca ma rapeste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Bercenarilor, pai ce faceti , ma lasati singura cu Lordul?Daca ma rapeste? Ne ramane SV-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 ai deja 2 si mai vrei una bai sageata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Ne ramane SV-ul Foarte dragut! Asa spirit de echipa mai zic si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate