Ciorap Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 0721331285 cristi si service-ul este aproape de capatul lui 135 ( cand faci stanga catre ilioara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 any time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Eu nu ii recomand, stiu persoana care a plecat de acolo fara frane............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Eu nu ii recomand, stiu persoana care a plecat de acolo fara frane............ In alta ordine de idei, sunt 30 de grade afara - cine iese la o plimbare pana nu incepe ploaia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 In alta ordine de idei, sunt 30 de grade afara - cine iese la o plimbare pana nu incepe ploaia ? serios ? 30 grade ? tipul asta a fost coleg la augsburg cu cumnatul meu ....am recomandat omul nu service-ul neaparat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) In alta ordine de idei, sunt 30 de grade afara - cine iese la o plimbare pana nu incepe ploaia ? Service recomandat cu MARE incredere: MyMoto pe Viilor 0722.696.686 Alt service in zona este in zona benzinariei Mol pe Soseaua Berceni: 0734.575.616 sau 0769.428.473 Stefan PS: pt MyMoto garantez personal, celalalt nu ma pot pronunta pt ca n-am apelat la ei cu nimic, doar le-am dus clienti. serios ? 30 grade ? tipul asta a fost coleg la augsburg cu cumnatul meu ....am recomandat omul nu service-ul neaparat ... ...pai fara frana fata a plecat de acolo nefericita motociclista din cauza unui om nu a service-ului ! Editat Aprilie 25, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Service recomandat cu MARE incredere: MyMoto pe Viilor 0722.696.686 Alt service in zona este in zona benzinariei Mol pe Soseaua Berceni: 0734.575.616 sau 0769.428.473 Stefan PS: pt MyMoto garantez personal, celalalt nu ma pot pronunta pt ca n-am apelat la ei cu nimic, doar le-am dus clienti. ...pai fara frana fata a plecat de acolo nefericita motociclista din cauza unui om nu a service-ului ! da dar nu neaparat asta e de cateva luni acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 da dar nu neaparat asta e de cateva luni acolo ... incidentul la care m-am referit a avut loc primavara trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Service recomandat cu MARE incredere: MyMoto pe Viilor 0722.696.686 Alt service in zona este in zona benzinariei Mol pe Soseaua Berceni: 0734.575.616 sau 0769.428.473 Stefan PS: pt MyMoto garantez personal, celalalt nu ma pot pronunta pt ca n-am apelat la ei cu nimic, doar le-am dus clienti. Multumesc, i-am transmis colegului numerele de telefon - ramane sa dea o bere cand o veni la intalniri vinerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Smecher tare vantul de ieri.........o rafala de vant a darmat doi papagali de pe un "scutec" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 I-ai ajutat macar sa se ridice ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Smecher tare vantul de ieri.........o rafala de vant a darmat doi papagali de pe un "scutec" Daramat......cafeaua de sub taste este de vina I-ai ajutat macar sa se ridice ? Am intentionat sa o ridic pe don'soara pasagera(pitzipoanca) dar pana am coborat eu din masina (mosul) faza era consumata, au cazut mai mult pe loc , daca aveam camera pe masina era super tare faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Daramat......cafeaua de sub taste este de vina Am intentionat sa o ridic pe don'soara pasagera(pitzipoanca) dar pana am coborat eu din masina (mosul) faza era consumata, au cazut mai mult pe loc , daca aveam camera pe masina era super tare faza ...de nimic nu esti bun, sa-ti facem cadou un ARTROSTOP ? Macar te ofereai s-o ridici pe "cric"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Se anunta cineva maine la intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 @ AllenC : ai folosit spray-ul de curatat lantul de la LIDL? E bun de ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Se anunta cineva maine la intalnire? iO, daca nu apare ceva pana atunci. PS: daca nu mai ajung anunt aici ! Deci locurile la loja s-au ocupat, altcineva ?! Editat Aprilie 27, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Bercenarilor, pai ce faceti , ma lasati singura cu Lordul?Daca ma rapeste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Bercenarilor, pai ce faceti , ma lasati singura cu Lordul?Daca ma rapeste? Ne ramane SV-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 ai deja 2 si mai vrei una bai sageata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Ne ramane SV-ul Foarte dragut! Asa spirit de echipa mai zic si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Bercenarilor, pai ce faceti , ma lasati singura cu Lordul?Daca ma rapeste? Mai are o doamna acasa ........mai degarba iti rapeste mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Mai are o doamna acasa ........mai degarba iti rapeste mobra Glumeam,eu sunt fan Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Mai are o doamna acasa ........mai degarba iti rapeste mobra Doar nu ma rapea sa ma duca acasa . Oricum, m-am linistit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) O sa trec si eu diseara... PS: maine, mars moto: Facebook Event - Atentie Soferi, si noi existam in trafic Atentie Soferi, si noi existam in trafic - BlackHelmets PS: care mergeti?? Editat Aprilie 27, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Hoooo...nu toti odata ca n-avem loc la punctul de intalnire ! Pe timpul asta nu vreti o tura pe 2 roti ?!..hai ca bagam o Oltenita sa deschidem sezonul pe ponton ! Mai are o doamna acasa ........mai degarba iti rapeste mobra Mobre mai am trei...deci chiar nu mai am loc !!! @Sageata: io sunt cu una mai mult mai fan ca tine ! Editat Aprilie 27, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate