rombaer Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Un topic nou pentru scuteristi din cartierele Rahova, Ferentari, Salaj si Sebastian. Cei care sunt din cartierele, ii rog sa-si lase numerele de telefon, id-ul de mess si eventual o poza. Vrem sa ne cunoastem, sa ne organizam si sa incepem sa ajutam si noi comunitate in felul in care putem. Only for fun Incep eu: Michael - Cosmote 0765.37.82.82 Id mess: rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 primiti si Dr.Taberei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 9, 2007 Autor Share Postat Iunie 9, 2007 primiti si Dr.Taberei? Bineinteles. Bine ai venit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 (editat) salaj, 0727766554, alex , al3x_4ever4you pentru ym, al3x_tony15@hotmail.com pt msn si mai am stiu rahova ca-n palma...si "cartierul" teius, garoafei, pucheni, muntii carpati etc... Editat Iunie 9, 2007 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Un topic nou pentru scuteristi din cartierele Rahova, Ferentari, Salaj si Sebastian. Cei care sunt din cartierele, ii rog sa-si lase numerele de telefon, id-ul de mess si eventual o poza. Vrem sa ne cunoastem, sa ne organizam si sa incepem sa ajutam si noi comunitate in felul in care putem. Only for fun Incep eu: Michael - Cosmote 0765.37.82.82 Id mess: rombaer Daca vrei sa cunosti alti scuteristi poti veni duminica la intrarea in parcului circului la ora 2.30-3. O comunitae este deja formata Ps. sa ai casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Daca vrei sa cunosti alti scuteristi poti veni duminica la intrarea in parcului circului la ora 2.30-3. O comunitae este deja formata Ps. sa ai casca Ei stiu de comunitatea asta dar e prea departe. nu vezi ca ei cauta zonele alea. Vor o a 2 comunitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Un topic nou pentru scuteristi din cartierele Rahova, Ferentari, Salaj si Sebastian. Cei care sunt din cartierele, ii rog sa-si lase numerele de telefon, id-ul de mess si eventual o poza. Vrem sa ne cunoastem, sa ne organizam si sa incepem sa ajutam si noi comunitate in felul in care putem. Only for fun Incep eu: Michael - Cosmote 0765.37.82.82 Id mess: rombaer bine asa ,Michael...........primiti si cartierul Militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 9, 2007 Autor Share Postat Iunie 9, 2007 Daca vrei sa cunosti alti scuteristi poti veni duminica la intrarea in parcului circului la ora 2.30-3. O comunitae este deja formata Ps. sa ai casca O sa vin si la circ. Mersi. bine asa ,Michael...........primiti si cartierul Militari? bine inteles... Ei stiu de comunitatea asta dar e prea departe. nu vezi ca ei cauta zonele alea. Vor o a 2 comunitate Eu nu fac NICI o comunitate. Vreau numai prieteni in zona aici. Nu e nici un club, nu facem sticker si nimic. Vor o a 2 comunitate In nici un caz. Am un mare respect ce faceti la CSR. Nu am de cand sa fac concurenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 O sa vin si la circ. Mersi. bine inteles... Eu nu fac NICI o comunitate. Vreau numai prieteni in zona aici. Nu e nici un club, nu facem sticker si nimic. In nici un caz. Am un mare respect ce faceti la CSR. Nu am de cand sa fac concurenta. eee ce mare concurenta le faceati oricum chiar daca era concurenta nu era nimic de castigat "vreun premiu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 9, 2007 Autor Share Postat Iunie 9, 2007 eee ce mare concurenta le faceati oricum chiar daca era concurenta nu era nimic de castigat "vreun premiu" Atunci ne intelegem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 haideti ce mai stati!.....unde ne vedem?parcul dupa Sebastian?.....la jumatatea drumului intre ferentari,rahova.......si dr.taberei,militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 10, 2007 Autor Share Postat Iunie 10, 2007 haideti ce mai stati!.....unde ne vedem?parcul dupa Sebastian?.....la jumatatea drumului intre ferentari,rahova.......si dr.taberei,militari Azi e intilnirea la CSR la intrarea in parcului circului la ora 2.30-3, cum a scris Alby. Aici sa prezentat Alex_16 cu datele lui. Deci suntem numai 2 scuteristi pana acuma aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 (editat) strangeti-va si hai la circ Editat Iunie 10, 2007 de catastyle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 16, 2007 Autor Share Postat Iulie 16, 2007 Sambata o tura la Giurgiu. Cine are chef si timp ? :motor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Paul leo_erts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 16, 2007 Autor Share Postat Iulie 16, 2007 Paul leo_erts ???? Nu inteleg. Mergi si tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 o mai merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 sectoarele 5 si 6 haideti sa ne racorim pe undeva pe linga bucuresti!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 sectoarele 5 si 6 haideti sa ne racorim pe undeva pe linga bucuresti!!!!!!!!!!!! as propune o baie pe insulita.....si merge si un gratarel acolo...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 gata sa facut!!!!........dar care insulita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 gata sa facut!!!!........dar care insulita? Unde ne intalnim si cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 haidetzi maine!......stabilitzi voi locul si ora!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 maine vin si eu cu prietena doar sa-mi ziceti cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 21, 2007 Autor Share Postat Iulie 21, 2007 lol Vad ca merg iar singur pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 stabiliti o ora si un loc si eu vin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate