SSSnake Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Am nevoie urgent de un levier ambreiaj pentru DUCATI ST2 an 1999. Si daca stie cineva un service in bucuresti,sa-mi lase un numar de telefon sau adresa service-ului!! Am de schimbat curelele la distributie. Mersi mult!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mortaru Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Am nevoie urgent de un levier ambreiaj pentru DUCATI ST2 an 1999. Si daca stie cineva un service in bucuresti,sa-mi lase un numar de telefon sau adresa service-ului!! Am de schimbat curelele la distributie. Mersi mult!!! mergi la daytona twins , pe strada tabacarilor pe langa splaiul dambovitei intre budapesta si timpuri noi. eu am facut recent curelele. superi baietii.un pic cam scumput dar nu am alta referinta si service ul arata traznet.mai bine asa decat ieftin si prost. si oricum , e ducati , bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate