Atti Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 CATI SUNTETI PE LISTA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 CATI SUNTETI PE LISTA? Urmareste topicul ala la care am dat linkul si vedem noi ce iese Ideea e sa ne organizam pe duminica dimineata Nu facem liste, cine vine, e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redufo Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Cu regret tin sa va spun ca si Duminica pina pe la pranz va ploua. Cel putin asta imi spune mie prognoza. Pina pe la 1600 nu se arata soarele. De cald va fi cald in jur de 21-22 dar.... Asa ca acasa si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 ..mda .. se pare ca nimeni nu propune nici un traseu.. ala de arieseni nu vi l place asa ca fiecare sa faca ce vrea eu ma duc la pescuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 ..mda .. se pare ca nimeni nu propune nici un traseu.. ala de arieseni nu vi l place asa ca fiecare sa faca ce vrea eu ma duc la pescuit unde mergi la pescuit? ca intradevar se anunta ploaie si daca ai chef si nu ploua hai sa dam o tura pana la oradea bem un suc si venim inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 ..mda .. se pare ca nimeni nu propune nici un traseu.. Inseamna ca daca propune cineva pe alt topic propunerea nu exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 7, 2007 Autor Share Postat Septembrie 7, 2007 Inseamna ca daca propune cineva pe alt topic propunerea nu exista? ba da doar ca daca e pt enduro eu nu ma bag si cine propune in alta parte, se adreseaza la alt nivel eu sunt incepator, merg incet asa ca probabil tot siria si slanina cu ceapa sambata dupa masa si bere cu alcool pt mine si fara alcol pt catel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 ba da doar ca daca e pt enduro eu nu ma bag si cine propune in alta parte, se adreseaza la alt nivel eu sunt incepator, merg incet 1. sa stii ca pe drumul de tara nu merg nici eu decat cu trepta I 2. ai mai multi km decat mine, eu am km multi facuti pe soselele comuniste de acum 25 ani, cu un MZ 250 din 1961 Cu transalpul am doar vreo 2000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 asa ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 asa ramane Cum adica? La ce te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 8, 2007 Autor Share Postat Septembrie 8, 2007 intre barzava si taut est edrum forestier.. vreo 20 km.. eu nu ma bag pe acolo .. mai ales acuma dupa ploi, dar pt cine mere ..drum bun momentan vad ca doar nick61 eu probabil plec maine dim la siria si de acolo ..mai vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 iesirea de azi a fost chiar reusita de dimineata era inorat asa ca am facut o tura doar dupa ora 3.noi am hotarat sa mergem pe la nadab chisinau-cris sicula si sa ne intoarcem acasa in siria ne-am intalnit cu''nick61''care a fost singur intr-o iesire.A venit cu noi pana la chisinau cris si ne-am departit calin a venit cu o idee trasnita sa mergem la gyula.zis si facut am trecut prin vama ca cutitul prin branza si la gyula ne-am oprit sa bem suc si cafea care cafea era mai scumpa ca sucul cu ceva dupa care am mers la strand sa-l vedem si noi da pana la urma am facut poze la castel si la lac dupa care am taiat-o catre casa pun ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 in siria ne-am intalnit cu''nick61''care a fost singur intr-o iesire.A venit cu noi pana la chisinau cris si ne-am departit Am si io cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 10, 2007 Autor Share Postat Septembrie 10, 2007 ..ce facem duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 ..ce facem duminica? Eu tot nu am reusit sa-mi fac damblaua si sa trec dealul pe la Barzava >> Nadas >> Taut Daca e vreme frumoasa incerc duminica 16 septembrie daca nu, ma gandesc la Lacul Surduc (pe la Faget) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 ..ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 ..ploua... Unde? Maine mai ploua putin, iar apoi, gata Pe uichend se anunta vremuri bune Deci bagam un Surduc? Intalnirea sa zicem ar putea fi la Paulis, duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Care e traseul?Inapoi pe acelasi drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 /index.php?...07604&st=30 ....probabil asta e traseu.. sau cel putin o parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 ....probabil asta e traseu.. sau cel putin o parte Eu as vrea Arad (voi de la Siria) Lipova Ususau Birchis Faget Surduc Surduc Faget Birchis Savarsin Valea Muresului - Arad Din cate stiu eu, exista un pod care trece Muresul de la savarsin spre Faget, este si un indicator Se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Mergem sau eu cel putin merg numa sa sa fie vreme. Liviut azi am mers cu motorul la lucru cu echipamentul de la tine si pt prima data m-am bucurat ca o sa ploua si intradevar a plouat da numai cind am fost eu pe motor nu Nu stiu ce sa mai zic Duminica?Ungaria sau Surduc? --- Mesaj completat în 11 Sep 2007 16:07 -------------ERA SA UIT LIVIUT vezi ce faci cu asistentele de la unguri sa nu pui mana ca frige Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Duminica?Ungaria sau Surduc? In Ungaria poti merge si mai incolo, daca se strica vremea Dar o clisa cu ceapa sus la baraj la Surduc... Ia mai gandeste-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Nu promit, dar daca e vreme buna si nu ma pilesc rau de tot sambata noaptea (am un botez) s-ar putea sa vin si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 .. sambata mergeti la ghioroc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 .. sambata mergeti la ghioroc? Indubitabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate