Sari la conținut

gabii

Super Membru
  • Număr conținut

    537
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabii

  1. highheaven, au sanctionat pe buna dreptate! Si nu e vorba exclusiv de motociclisti, ci mai ales de scuteristi! in ultima vreme prea multi rossi in slapi si cu gel pe cap dau gaz prin oras pe niste drujbe numite scutere.. in sfarsit s-au gandit cei de la rutiera sa ii mai tempereze nitel. Eu am vazut cel putin 4 scuteristi mai maronii fara casca sau vesta, opriti de filtrele de politie. Multi dintre ei habar n-au de regulile de circulatie, te vad ca te apropii de intersectie semnalizand dreapta, ei vin tare din spate si .. se baga in depasire prin dreapta. Alte faze- de obicei eu fac stanga pe poetului sa intru in gai cu conserva.. nu de putine ori vedeam in spate in departare cate-o drujba de-asta cu un maroniu pe ea.. dadeam din timp semnal stanga, incetineam sa dau prioritate din fata si... ma trezeam ca intra kamikatze ala in depasire prin stnaga exact in momentul in care eu ar fi trebuit sa intru pe strada... Asa ca referitor la filtrul politiei in urma accidentului suferit de Norby- ar trebui facute astfel de filtre zilnic, nu numai atunci cand moare cieneva in accident.
  2. gabii

    Accident Timisoara

    "18 ani de mers pe motocicleta si spui ca nu se poate frana in viraj? Trist, tare trist ! Sa stii ca experienta nu o acumulezi trecand timpul si atat. Uite, eu in 5 ani de mers pe moto, am mai multa experienta ca tine. " Bine ca esti tu mai experimentat, ce noroc pe capul nostru ca are cine sa ne invete cum sa franam pe sina de tramvai, uda, si eventula si in viraj.. Bafta multa la acumulat "experienta" de genul asta, sunt convins ca esti taaaare mandru de tine.
  3. Si eu sunt de parere ca accidentul asta putea fi evitat daca motociclistul belea ochii si era atent la ce se intampla pe drum. In loc sa circule preventiv ala se pare ca tragea disperat de gaz. poate din punct de vedere al politiei rutiere - soferul camionului e vinovat si va fi tras la raspundere, da nu e pacat sa mori cu dreptatea in buzunar? Nu cumva si motociclistul a fostat nota? Eu inteleg, adrenalina, viteza, vreme buna, motor puternic.. ok, da beleste frate ochii cand vrei sa-i dai in goarna, nu te arunci ca berbecul pe orice strada unde sunt benzinarii/drumuri laterale, ca nu stii nici o data ce iti iese de acolo.
  4. gabii

    Accident P-ta Muncii

    "Salut, eu am condus... era 1000RR 2006 Repsol adus de mine din Satu Mare pe roti duminica 28.03 pe ploaie si noaptea, avand mare noroc ca nu m-am scufundat intr-o groapa din carosabil pana in Bucuresti! mai mult - depaseam 3 masini si cea din mijloc s-a gasit sa iasa in depasire- mi-a tras una de era sa ma duc in sant dar am reusit sa redresez si sa ajung intreg in Bucuresti! Marti 30.08 i-am schimbat uleiul si placutzele de frana si 3 h mai tarziu mi-a taiat calea soferu cu Toyota Rav 4 care a avut timp suficint sa treca prin fatza mea dar nu a mai avut unde sa intre- situatie pe care eu am realizat-o prea tarziu! am franat si am incercat sa il evit prin stga dar am pierdut aderentza si am sters coltzul dreapta spate al masinii Daca ma imfigeam in mijlocul masinii eram istorie... in masina, exact unde ma infigeam, era un copil de 2 anishori... " Io nu pricep de ce nu ai fost mai preventiv, adica il vezi pe bolovan cu dita-mai hardughia de Rav4 ca se baga in fata ta si astepti pana in ultimul moment.. Franezi nene din timp , lasi nistel orgoliul mai jos da macar ramai intreg si cu motoru intact si te bucuri de el toata vara in loc sa stai cu el prin service si cu dreptatea in buzunar. E drept, cand vezi nesimtiti din astia iti vine s atreci ca trenu prin ei da sa nu uitam ca oamenii trebuie sa fie totusi un pic rationali - nu sa-si urmeze primul instinct animalic. Faze de-astea mi se intampla aproape saptamanal - sa vad pe cate unu ca se baga cu tupeu - prefer sa il las dreacu sa se bage si sa ii urez sa se bage in urmatorul pom decat sa ma sifonez eu.
  5. gabii

    Accidente !

    Daca i-au pus dispozitiv inseamna ca necesita.. iar acel dispozitiv i l-au pus abia seara, dupa ce a venit ciobi + parintii celui accidentat. Practic acolo daca nu dai ce si cui trebuie- stai si zaci ca nu te baga nimeni in seama... Si nu, nu am vazut radiografia, dac Ciobi a vazut-o si mi-a spus clar, "oasele incalecate.. "
  6. gabii

    Accidente !

    A picat cu XL-ul, nu cu transalp. La ortopedie a avut parte de tratament in dulcele stil romanesc.. Din cate am aflat d ela fratele lui, a picat dimineta la 6,20, iar la 19,00 la ortopedie inca NU II FACUSERA mai nimic! Adica doar un film si ghips, chiar daca fractura necesita tractare (oasele suprapuse sau cum se cheama). Sa nu-ti vina sa-i bati pe ortopezi? Cu plm tii un om care vine cu o urgenta - aproape 12 ore si nu ii faci ce trebuie sa-i faci?
  7. Atentie cu giratoriile astea.. Caz concret - 2 masini lovite in sens, ala de pe esterior a urmat marcajul sa faca rondul, ala din interior a vrut sa paraseasca rondul si au facut poc. politaiul a scris pe procesul verbal ca ala de pe exterior ar fi vinovat, ca cica a schimbat directia de mers urmand marcajul care inconjoara rondul - DAR instanta a dat apoi castig de cauza celui care era pe exterior- pentru ca de fapt daca drumul face stanga tu nu schimbi directia de mers - ci urmezi marcajul.
  8. gabii

    Accidente !

    Mai, atacati procesul verbal in instanta, daca sunt martori destui - pentru marturie mincinoasa - legea prevede dosar penal pentru asa ceva. Luati-va un avocat, si tarati cu voi politaiul in instanta ca sa ii piara cheful sa mai faca de-astea si alta data!!! Mesaj completat revin... nu pot sa editez postul anterior - e frustrant! 1 - Cati martori au fost la eveniment? Aveti probe video/audi- filmari, poze etc cu individul beat? 2 - Cum adica politaiul NU V-A LASAT SA VA APROPIATI LA mai putin de 20 de metri??? Muream cu el de gat daca imi spunea asa ceva! 3 - Numele si gradul politaiului- sunt trecute in PV! - faceti-le publice 4 - De ce NU A SUNAT NIMENI IMEDIAT LA 112 sa anunte musamalizarea cazului??? 5 - De ce nu ati mers imediat la sectia de politie sa faceti scandal? 6 - Cereti audienta cu seful politiei arad- e obligat sa va programeze in audienta. 7 - sunati la numarul afisat in cadrul sectiei de politie- ala pentru acte de coruptie- ala gratuit si spuneti acolo. sunati ambele persoane, spuneti povestea! 8- in Procesul Verbal - ATI POVESTIT CA NENEA BEAT a condus? Ati povestit ca Politaiul REFUZA sa va ia declaratia in cosniderare? Ati mentionat CLAR acest lucru? Trebuie sa nu cedati sub nici o forma la chestii de genul, trebuie sa faceti sesizari oficiale, audienta la politie cu nr de inregistrare etc, daca aveti prieteni in presa e bine sa le prezentati cazul, poate aveti noroc sa ajungeti pe prima pagina cu o miniancheta de presa, prezentati situatia unui avocat si mergeti in instanta!!! Nu lasati cazul nemediatizat!
  9. Faze de-astea cu bucla inainte de viraj am intalnit foarte foarte des! Sunt foarte derutante, adica vii lansat din spate, ala schiteaza stanga si te trezesti ca de fapt el vrea sa o ia la dreapta.. iar daca ai noroc da semnal dreapta. Conduceti prudent, nu depasiti aiurea! fiti paranoici pentru ca altfel riscati inutil!
  10. 77 de pagini de replici care mai de care.. Traiesc totusi cu speranta ca se va face lumina in acest caz. Urmaresc topicul cu interes, m-am abtinut sa postez pentru ca nu sunt in goana dupa posturi. Dar daca dosarul a fost inaintat la parchet pentru omor din culpa tind sa cred ca nu groapa e ca care i-a ucis pe cei doi.. astept cu interes urmatoarea postare a lui Night.. Pacat ca nu exista martori oculari si nici camere care sa fi surprins nefericitul eveniment.
  11. gabii

    Accidente !

    "Motociclist accidentat pe Iuliu Maniu ARAD - Nu s-a asigurat când a schimbat banda Âşi a lovit un motociclist. ÂŞoferul unui Daewoo, un tânăr de 20 de ani, a lovit ieri seară, un motociclist pe b-dul Iuliu Maniu. Conducătorul maÂşinii venea dinspre Polivalentă spre Podgoria. " asta e citat din aradon, cine stie mai multe detalii...
  12. Flanker, te rog sa vii din cand in cand sa dai detalii cu mersul anchetei. poate facem un precedent, daca iese bine pt tine procesul, ar fi bine sa aflam finalizarea si detaliile minore ale procesului, pt ca si altii sa stei ce-i de facut in situatii de-astea. Bafta multa si nervi de otel!
  13. gabii

    Accidente !

    Baieti, Kato e omul care a vazut multe - si e bine sa luati aminte! nu mai faceti bascalie aiurea, bascaliile si ironiile chiar nu isi au rostul. mai bine veniti cu amanunte despre cauzele accidentelor, pt ca cei care citesc sa paota sa traga concluzii. Apropo, e un Zmeu cu cun KTM care se tot da pe Vlaicu crosetand in tricou printre masini.. Care il cunoasteti, explicati-i ca in viata nu e ca la jocurile pe calculator, atunci cand apare "Game Over" - in viata nu ai butonul "restart". Si mai e unu care se da aiurea prin Alfa, spunet-i la dobioc ca in alfa e zona de 30 la ora, tocmai pt ca sunt multe treceri de pietoni, sunt multe spartii de joaca pt copii... etc etc. Si daca se intampla sa treaca pe langa mine cu motoru turat la maxim cand sunt cu pruncii afara la joaca, sa nu se mire daca isi ia un picior in freza cu toate consecintele prietenesti sau neprietenesti ce decurg. Prefer sa dea el cu freza in piciorul meu decat sa dea motoru lui peste pruncii mei. Aia nu e zona de 100+! Bafta all!
  14. ma minunez de cate prostii citesc aici.. Pacat ca prostia nu doare! Pt taranii care la ghidon sau la volan se cred zmei- mergeti fratilor printr-o tara civiliata - gen germania, mergeti prin orase/orasele ca si pietoni. Veti avea incredibila surpriza (pt mintile voastre inguste si lipsite de materie cenusie) sa observati ca soferii circula cat se poate de civilizat si de atenti la pietoni. Mai mult daca VA APROPIATI de o trecere de pietoni cu INTENTIA de a traversa- 99% ca soferii NU asteapta sa va aruncati pe trecere- ci opresc linistiti si asteapta sa traversati strada! Da deh, mentalitatea de cacao a romanilor spune ca pietonu da-l dreacu - daca nu se grabeste - hai sa il calc, daca se arunc ape trecere - hai sa il imprastii pe jos, daca eu am viteze - pietonu sa stea dreacu la locu lui! penibili, absolut penibili! si inconstienti si fara lipsa de educatie. Aasa va cataloghez.. jmecheria la volan si manifestarile gratuite de violenta in trafic dau dovada ca unii sunt prosti de dau in gropi! Habar n-aveti ce inseamna sa fii civilizat, mai bine zis sa fii om, si nu animal care reactioneaza din instinct. punct!
  15. Se aude ca nelson ala ar fi fugit din tara... Ce se mai aude cu mersul anchetei?
  16. interesant e ca in articol se specifica ceva de genul "avea 0,04 OO/O alcool in aerul respirat" deci clar luase ceva la bord inainte sa mearga cu motorul.. pacat ca se intampla astfel de chestii, oricum, nu trebe lasate nepedepsite.
  17. Voi sunteti de vina pt ca se musamalizeaza! De ce nu intrati pe rand acolo sa o piz.duiti pe mizda aia de redactor Dana MIHAILA care si-a permis sa prezinte eronat o stiere? Acolo pe forum sunt cel putin 4 martori care au vazut faza pe viu, si descriu amanuntit ce s-a intamplat si mai ales ca S-A INTAMPLAT PE TRECERE!!! Descriu chiar si dubita de pe contrasens, cu ocupantii ei, descriu reactia muistului ala de asa-zis motociclist si ce a spus ala "mai da ce accident fu si asta, ca ie-te motorul nu are mai nimic". Daca sunteti motociclisti adevarati luati atitudine, scrieti la redactie, umpleti forumul!! Degeaba v acertati aici aiurea, faptele sunt clare..
  18. gabii

    Accident In Arad

    Da, s-a intamplat aseara pe strada Padurii.. chiar in fata la Bendea. Doi cretinoizi, aveau casti - goneau prin oras cu un motor neimatriculat. micul rossi de la ghidon, cade-ai-ar dntii din gura! - are 17 anu, bineinteles ciu-ciu permis.. si merge de ceva vreme in stilul asta.. in fine, cert e ca au pus vre-o 6 masini de politie pe drum + o dubita de politie.. si in final cand au accidentat femeia aia - au cazut si ei, din nefericire nu au patit nimic.. i-au prins politaii, sper sa ii bage bine de tot la racoare sa se invete minte. Eu am ajuns in zona fix cand bagau femeia cu tarca in ambulanta. Nu sunt singurii teribilisti din zona, era doar o chestiune de timp pana sa apara astfel de accidente.
  19. gabii

    S-a Oprit Unul In Mine

    trebuia sa ii iei numarul
  20. Se va musamaliza totul, in stilul caracteristic al politiei aradene. Mai nou aia de la arad Expres dau apa la moara si fac campanie murdara pt musamalizare. Cica au mutat locul faptei DIN CENTRUL COMUNEI Vladimirescu - "undeva in afara comunei" iar faptele sunt prezentate ampulea - adica in loc de "depasire pe linia continua" - apare cum ca mopedistul caruia i-au bagat 4 beri la bord, ar fi iesit de pe un drum lateral.. Complet fals si eronat. Da deh, se pare ca ratatii aia de la mafia care au bagat un om in spital au destui bani, pile si relatii ca sa se schimbe incadrarea juridica a faptei. Cititi aici.. http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/bu...080810-11510232 cum spuneam, mi-e sila de ei, mi-e sila de aia care prezinta astfel de stiri.. Intrati acolo pe forum si spuneti-va parerea - reporterul ala numai stiri trunchiate stie sa prezinte.. A mai fost in urma cu o luna un accident prezentat trunchiat- in care unu cu un mercedes inmatriculat in spania, intra in depasire si omoara pe unu cu o dacie.. din stire se lasa de inteles ca ala cu dacia care circula regulamentar- ala ar fi fost vinova, ca ce cauta el cu cazanu lui pe drum , nu vede ca vine zmeu cu mercedez? si muuulte alte stiri de genu asta..
  21. Atentie mare cu strazile cu sens unic! Cunosc caz concret- un amic- care a intrat cu masina de pe o strada - pe una cu sens unic. S-a asigurat in STANGA si a patruns ca sa faca dreapta (sensul unic era din stanga lui spre dreapta.. ) - nu a mai apucat pentru ca s-a tamponat usor cu unu care venea pe contrasens din DREPTA! Urmari - ala cu mersul pe contrasens - amenda pt mers pe contrasens, iar amcul - trei luni de stat fara carnet pentru neacordare de prioritate, intr-uncat avea semnul "STOP" - se considera ca semnul ala inseamna ca trebuie sa te OPRESTI, si sa te asiguri in toate partile, nu numai in stanga. Aveti grija!
  22. gabii

    Accident Militari

    Corect, faptul ca un vehicul circula mai repede ca celalalt pe alta banda - nu se consdera depasire. Daca circula pe aceeasi banda- ii bai, pentru ca virgula, conform regulamentului in viguare, pe o singura banda NU e permis sa circule decat o singura masina, nu e permis sa circule in paralel unul sau mai multe vehicule. Dar intreb.. ala cu scuteru- la ce bun sta acum cu dreptatea in buzunar si cu umarul dizlocat?? Unde nu-i creier- vai de picioare! Nu ma bucur pentru el, da macar asa poate s einvata minte. toti tzacii care au 800 -1000 de euro si iau ceva raci de scuter tunat - gata, se cred toti rossi sau biaggi si trag taaaare de maneta aia de gaz, fara s atina cont ca sunt pe un drum public, ca e trafic intens, ca sunt masini si soferi grabiti sau poate doar adormiti sau neatenti, sau altii nervosi de situatiile aparute in trafic.. sau pietoni care se treezesc sa traverseze in fuga pe te miri unde.. in fine, toti astia care nu si-au sters bine laptele de la botic, se expun la accidente grave doar asa de dragul de a fi mai cu mot.
  23. gabii

    Inca Un Accident

    Caz fericit! la arad daca ai nenorocul sa te lovesti cu o tuta - de obieci politia e FOARTE intalegatoare.. adica nenea ala trecut de a doua tinerete- de la constatari tamponari/accidente. De obicei ala face ce face si incearca s ascoata tuta cu basma curata. Am avut deja 3 (TREI) tamponari usoare din vina tutelor in arad (e drept cu conserva) in care nenea ala tot incerca de fiecare data sa ma scoata pe mine vinovat. La ultima faza chiar am fost cat pe ce sa fac un scandal monstruos. .cand l-am auzi pe ala spunandu-i la duduia "doamna, ce sa fac, l-ati lovit fix in portiera cand ati iesit din parcare. .daca il declar pe el vinovat ne da in proces si ne castiga.. va rog sa ma intelegeti ca nu prea am cum sa il scot vinovat.." De aceea eu ma feresc de femei la volan ca de mere padurete! Mai ales in Arad!
  24. gabii

    Siria Country Biker's

    Haideti mai fratilor cu comentarii.. ma intereseaza drumul de acces- daca e accesibil pt o masina decenta, daca exista ceva cabane/camping pe podisul padisului etc. Trebuie sa ma ocup de rganizarea unei intalniri de pasionati - care vin pe 4 roti - si nu vreau sa ma injure. Sunt curios de detalii, detalii, detalii.. adica de cand ati luat-o in sus spre padis- cum a fost drumul, urcusul etc. Merci anticipat!
  25. gabii

    Siria Country Biker's

    Salut! Hai cu pozele alea ca sunt curios.. Ar fi fain sa si comentezi nitel pozele -
×
×
  • Creează nouă...