Lutzifer Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 In loc sa belim ochii la comp ca si altii ... ... ... ... Noi am tras o tura pe ploaie fain frumos ... mai bine zis doua ture : Una la Lipova si una la Siria ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 A cui o fost ideea? km de azi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 fain ficiori...eu am avut o belea de patzanie vineri noapte...pana la roata din fata...dar inca o data ii multumesc pe aceasta cale lui Florian care m-a ajutat...faine poze...alea cu ceata ii mortale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 ...poa sa ninga , poa sa ploua, ..... (eu is motociclist de duminca , FIECARE duminica) off topic : ....si ce mai mirosea a mici prin neudorf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 In loc sa belim ochii la comp ca si altii ... ... ... ... Noi am tras o tura pe ploaie fain frumos ... mai bine zis doua ture : Una la Lipova si una la Siria ! Bine ca ati belit ochii si nu ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 adevarati baieti da cred ca ..... extra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 cum se face ca duminica ploua? care ati coborat mai multi ingerasi in timpul saptamanii? unde merem daca e vreme buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 tot m-am gandit si as baga o tura la Felix pe sambata sau duminica...dar eu zic ca sa stam si acolo o noapte ca dupa baie ii nasol sa vii pe motor...parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 cum se face ca duminica ploua? care ati coborat mai multi ingerasi in timpul saptamanii? unde merem daca e vreme buna? Sambata, 10.11.2.007 si Duminica, 11.11.2007 se anunta temperaturi negative(-1 C) , dar , si mai rau...lapovita si ninsoare... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Dracu stie ca asta vara nu ne stringeam mai multi de 2-3 si acum... Sau si acum e doar gura de voi (exceptie pozele de Duminica trecuta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 Dracu stie ca asta vara nu ne stringeam mai multi de 2-3 si acum... Sau si acum e doar gura de voi (exceptie pozele de Duminica trecuta) nu fi carcotas, ca si asta vara am fost cateodata mai multi si suntem cam aceeasi, exceptie cine si a luat motor mai recent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Gata sezonu?nici o propunere de plimbare?eu am cam incheiat sezonul de ture saptamana trecuta spre Cluj cu o peripetie zdravana...voi?gata si voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Inca nu stim dak ii gata ...om vedea ! Mai este pana duminica Sa vedem cum suntem acasa ... cum ii vremea ( ninge sau nu , asa zic astia ) Eu numai am nr pe Transalp , dar dak ii de mers vin cu Dr-u Pana acuma o propunere de`a lui Calin ar fi Taut , la o clisa fripta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 daca ninge merem cu snowmobilu (cagiva) daca-i de o clisa , eu duc ceapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 pe duminica cica ar ninge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) se pare ca nu tine vremea cu voi iar nu ati fost cuminti uite o poza din vremurile bune Editat Noiembrie 9, 2007 de c_ris_ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 am bagat ieri o iesire pe camp ........SUPER am bagat la derapaje la greu pe iarba uda GATA SEZONULLLLLLL PANA LA ZAPADA NU MA MAI DAU acuma ce sa zic primavara cat mai repede si sa ne vedem cat mai multi in iesiri ne mai vedem poate la o bere vin adica si la depanat de peripetii SEE YOU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 10, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2007 pt ticokle - sa pui vinul la fiert cu scortisoara ca trec deseara pe la tine pt ati si restul - daca vreti sa merem pe la taut veniti la siria la mine acasa maine pe la 11 eu imediat plec sa testez vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 pt ticokle - sa pui vinul la fiert cu scortisoara ca trec deseara pe la tine pt ati si restul - daca vreti sa merem pe la taut veniti la siria la mine acasa maine pe la 11 eu imediat plec sa testez vremea Venim,doar nu o sa stam acasa!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 ceau atti am vorbit si cu transalpu si o zis ca la 10.15 ii la tine la poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Sa speram ca tzine vremea cu noi si nu ploua dimineatza Eu acuma am venit acasa de la un majorat si le c-am ploua , la ora 2:00 , dar se pare ca se opreste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2007 plimbarea de azi la o clisa fripta la taut, temperatura de 4 grade si zapada pe dealuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Completarea de poze va fi un pic mai tarziu ... nu de alta dar sunt "personale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Cat de personale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate