Sari la conținut

marele alb

Membru
  • Număr conținut

    371
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad-Timisoara
  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    BMW R 1200 RT
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SUZUKI V- Strom DL 1000, BMW R 1200 GS

marele alb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Prezent ! Legat de avans, as avea nevoie de un cont unde sa-l transfer. Daca a ramas acelasi de la turele anterioare, cred ca il am inca... .
  2. Baieti, sa aveti drumuri bune si asfalt uscat. Sa va bucurati de fiecare km parcurs, de fiecare curba de fiecare peisaj frumos si sa ne lasati si pe noi, cei care ramanem acasa, sa vedem prin ochii vostri aceasta calatorie ce se anunta a fi minunata. Distractie maxima si sa va intoarceti acasa mai bogati sufleteste !!!
  3. ce dracu o sa ne mai puna idiotii astia sa avem la noi Ia posteaza tu aici lista aia celebra a ta cu repere pe care e " musai" sa le contina bagajul fiecarui motociclist ( aia celebra cu ... cu de toate, stii tu exact la care ma refer...)
  4. Adi, nu pot spune decat ca ai memorie buna !!! Si iacata-ne la momentul despre care povesteam atunci... Sa ne fie de bine ! Dar un batog de rechin nu serviti dumneavoastra ??? Vlad, scuze de off topic.
  5. Salut Vlad ! La multi ani tuturor !!! Didi, AMR-ul ala de 5 luni : tic -tac, tic-tac. Asa cum am spus de anul trecut , de la tura V, ma bag si la tura VI, desi la acel moment inca nu exista aceasta tura , dar eram eram constient de faptul ca Vlad o sa se lase convins de insistentele gashtii... . De data aceasta, pe langa prietenii vechi, la gashca se mai adauga inca un prieten. Numele lui este Timi, si poseda o Africa Twin (deocamdata). Deci, momentan, Vlad conteaza pe , 2 motociclete, 2 persoane. Legat de costuri, rezervari, traseu, si alte alea, hai sa-l lasam pe Vlad sa-si intinda hartile in sufragerie vreo 2-3 zile si cand le-o stringe , ne-o zice si noua ce trebuie sa stim... Vlad , spor la lucru !!!
  6. Va felicit pentru inca o tura reusita !!! Regret si acum si o sa regret mult timp de-acum inainte faptul ca nu am putut veni si eu cu voi. Ma tot uit la pozele astea si reusesc doar sa ''ma enervez negativ". Frumoase locuri ! @khk: credeam ca planurile pentru anul viitor sunt facute ( cel putin o parte din ele...). Eu mi-a propus deja sa-mi iau concediu astfel incat din ultimul week-end din iunie si pina la sfarsitul primei saptamini din iulie sa plec in ''Tura in Alpi cu Vlad 6 - 2013'' !!! Tu ce faci ? Nu te bagi ?
  7. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  8. Nu. Dar la cat ''am aprofundat'' Alpii in ultimii ani, cred ca as putea lua macar o nota de trecere... . Dar radare ca-n Elvetia n-ai si nici amenzi pe masura nu prea am auzit sa fie pe la Cluj. Nu-i tentatie pentru ''blani''. Multumim de invitatie, s-ar putea sa o onoram !
  9. Si Ghetarul de la Gletscher Stadion care ''curge la vale'' desi este protejat de o prelata impotiva razelor solare, astfel incat la inceputul lui decembrie cand se da startul la Cupa Mondiala de ski, partia sa corespunda( In fiecare an sezonul competitional de ski incepe la Solden). Iesirea din acest tunel ( exact in locul unde se gaseste motocicleta) este cel mai inalt punct din Europa ( pe un drum asfaltat)-2.829 m altitudine. De mult mi-am dorit sa ajung in acest loc. Parcarea de partea cealalta a tunelului de unde se poate lua telecabina( Tiefenbachbanh) pina la 3.249 m altitudine, cu acces catre vestita platforma de sticla cu vedere panoramica catre cele 3 varfuri de peste 3.000 m de pe domeniul de ski de la Solden, asa zisii ''Big 3", munti accesibili cu instalatiile de urcare: Gaislachkogl-3.058 m, Tiefenbachkogl-3.250 m, Schwarze Schneide-3.340 m si bineinteles vedere panoramica catre cel mai inalt varf din Tirol -Wildspitze ---3.776 m altitudine. Cei 7 temerari in ascensiune in incercarea de a cuceri Wildspitze !!! Undeva... pe Timmelsjoch.
  10. Super tura ! Super Gashca! Cateva poze si de la mine care vin in completarea povestii lui Vlad: Cam asa se vedea peisajul de pe terasa pensiunii din Solden unde am fost cazati 2 nopti. Urcarea pe Gletscherstrasse la Solden, catre parcarea de la Gletscher Stadion ( soseaua asfaltata este in drepta; ce se vede in stanga este o minunatie de drum care a ''facut cu ochiul'' enduristului din Vlad).
  11. Baieti, daca discutiile incep in septembrie pentru o tura ce urmeaza sa se intample anul viitor in iunie, iertati-ma dar ne cam ''mananca" pe toti. Asa ca, faceti cererile de concediu si nu mai stati pe ganduri. Vlad, de data asta vreau sa fiu eu primul care se inscrie la tura de Elvetia ! Nu glumesc ! I'am in.
  12. "NU DATI BANII PE PROSTII, FACETI POZE LA COPII !!!" Oameni buni, m-ati inebunit cu atatea poze !!! Eu nu am apucat nici sa mi le transfer pe ale mele. Daca reusesc in week-end, o sa si postez cateva... . Super poze, super vreme, super locuri, SUPER GASHCA !!! Amintiri frumoase... . Multumesc tuturor pentru saptamina petrecuta impreuna, mi-a facut deosebita placere sa calatoresc alaturi de voi! Vlad, iti multumesc !!!
  13. Ce ziceati de balene esuate ? retragerea apelor ?
  14. Fratilor, sunteti TOTALI !!! Mare belea !!!
×
×
  • Creează nouă...