calinbac Postat Februarie 20, 2008 Autor Share Postat Februarie 20, 2008 Cei interesati de o iesire Duminica 24.02.08 ce parere avetzi de o tura pana la Pestera Scarisoara ? Cu conditia sa fie cel putin 10 grade afara si sa fie o vreme cat de cat frumoasa , sa ne vina sa plecam de acasa Daca cumva avetzi alte propuneri... si care ar fi traseul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Recunosti harta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 io o recunosc... Ma vreme buna sa fie,ca de mers nu ii asa de mare problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 (editat) Traditionala iesire pana la Lipova dupa apa minerala Editat Februarie 20, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Cu conditia sa fie cel putin 10 grade afara si sa fie o vreme cat de cat frumoasa , sa ne vina sa plecam de acasa Eu zic sa nu va grabiti, ca vara va fi lunga. Tineti cont ca 10 grade la Arad inseamna maxim 3 prin muntii de acolo E posibil sa mai dati de gheata si polei Eu va doresc asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Da pe coclauri, pe undeva mai aproape, nu mere nimeni? Gheza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Eu zic sa nu va grabiti, ca vara va fi lunga. Tineti cont ca 10 grade la Arad inseamna maxim 3 prin muntii de acolo E posibil sa mai dati de gheata si polei Eu va doresc asfalt uscat NU ii "batut in cuie" ca asta va fi traseu de duminica , A fost doar o propunere !Eu am spus frumos ca daca avetzi si alte propuneri spuneti linistiti si gasim un traseu la comun ! Ar fi pacat ca sa nu ne adunam mai multi si sa mergem undeva inpreuna daca tot o sa avem parte de o vreme cat de cat frumoasa pt perioada asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Ce va invidiez ca traiti in partea aceea de tara! Si cred ca si motocicleta mea va invidiaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 acu vreo 2 zile la meteo se dadea grosimea stratului de zapada prin diferite statiuni montane printre care zicea "ARISENI -108 cm" nu cred sa sa topeasca asa strat in cateva zile ce ziceti de moneasa si imprejurimi si sa lasam arieseniu pt altadata? "Ce va invidiez ca traiti in partea aceea de tara! Si cred ca si motocicleta mea va invidiaza! baldy.gif" nu trebuie sa ne invidiezi aveti si voi in apropiere (e adevarat ca nu chiar asa aproape) trsee montane: Valea Prahovei , zona dealului negru si chiar valea oltului si sa nu uitam de zona dobrogei crezi ca eu nu va invidiez vara cand voi mergeti in weekend la mare pe cand noi avem musai nevoie de concediu pt a ajunge acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Eu is de acord si cu Moneasa ! Cine mai ii sa ridice o mana sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) Eu is de acord si cu Moneasa ! Cine mai ii sa ridice o mana sus POT SA LE RIDIC PE AMANDOUA? Editat Februarie 21, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 POT SA LE RIDIC PE AMANDOUA? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Viu si Eu! .....3 maini? vest --- Mesaj completat în 21 Feb 2008 16:05 ------------- Viu si Eu! .....3 maini? vest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 mi-am schimbat bujiile si uleiul...is gata de iesire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) maine si sambata lucrez asa ca duminica schimb uleiul bujiile si cauciucurile deci fara iesire nu am cric central sa vedeti chinuiala la dat jos rotile asfalt uscat oricum treceti pe la mine Caline sa treci pe la mine sa vedem ce facem vina cu idei Editat Februarie 21, 2008 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Nu ratati plimbarea de duminica!!!!!!!!!!!!!SA NE ADUNAM CAT MAI MULTI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 da,si ceva de la un prieten de departe.... vest Bomb_Explosion__from_www.metacafe.com_.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 nu am cric central sa vedeti chinuiala la dat jos rotile Baieti, ne adunam la Adi acasa sa-i demontam rotile? Ii intoarcem motocicleta cu rotile-n sus ca pe bicicleta, sa poata lucra omul linistit Are ceai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 ma bag si eu ca doar am facut propunerea ora si locul plecarii va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 ma bag si eu ca doar am facut propunerea ora si locul plecarii va rog O propunere de ora si loc :Locu : Benzinaria Petrom din Micalaca , la Selgros Ora : 9:30 acolo , max 10 plecarea ! Destinatia : Moneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 o.k. sper sa il lamurim si pe adi sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 o.k. sper sa il lamurim si pe adi sa vina Nu ar fi rau sa-l convingem!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Ora : 9:30 acolo , max 10 plecarea ! vest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 maine sau duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 maine sau duminica? Duminica ! vezi sa nu meri maine sa stai de unu singur in benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate