Sari la conținut

Spirit Honda

INACTIV
  • Număr conținut

    280
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://cornelia-florea.blogspot.com/

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    iunie 2003
  • Motocicleta
    Honda SLR 650
  • Numar Moto
    B 90 SLR
  • Club
    visatoare pe 2 roti

Informații profil

  • Interests
    Calatorii, fotografia, tot ce tine de geografie, MOTOARE, munti, rock

Spirit Honda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Superb, Adi, ca e obicei. Dupa fotografiile astea ai zice ca la tine sezonul de moto abia acum incepe.
  2. Inca o calatorie de urmarit cu sufletul la gura. Drum bun si aventuri frumoase!
  3. Acum trei ani nu se putea ajunge de la Cerna sat pana la Herculane deoarece drumul era rupt. Noi o luaseram prin Retezat (autostrada minune a lui Basescu), poi Domogled si mai departe spre Cerna Sat - HErculane. A trebui sa iesim pe la Padis, unde o trasnit in spatele motocicletei. <Ceea ce m-a atras la depasirea asta a fost o Skoda Octavia care venea pe contrasens. Dupa un chicken run castigat de mine privirile noastre s-au petrecut, suficient cat sa-i arat soferului cu ambele maini Posted Image si sa-i spun: cars suck! Misiunea era in pericol. Eu pe motocicleta eram un pericol pentru misiune.> Aceeasi patanie am avut-o eu acu doua saptamani. Doar ca Skoda parca nu era Skoda.
  4. Ma imbolnaviti cu pozele alea! Pipi din picioare nu oi reusi eu sa fac (in sytilul vostru), dar tumbe din alea cu siguranta ca inca mai pot.
  5. Sa stii ca m-am gandit si la aspectul asta! ) Daca o sa fiu pusa in fata situatiei in cauza, ce ma fac?
  6. Imi era dor de voi. Sufar ca nu ne-am nimerit la drum nici anul asta.
  7. Cu cat ma uit mai mult la fotografiile tale si citesc povestea calatoriei, cu atat ma enervez ca nu am venit si noi cu voi.
  8. Nu l-ati luat si pe Titi cu voi? Ar fi trebui sa ajungem si noi pe acolo pe la inceputul lui august, dar, na, de mult ce am planuit, au reiesit alte planuri. Pozele..., ce sa zic, ca de obicei. Faina tura!
  9. Acu' trei saptamani, cand am incalecat si eu prima oara pe anul asta, am traversat si eu primul rau din viata mea de motociclista cu pretentii in viitor . Faina senzatie, cu satisfactie pe masura!
  10. Din toate tarile in care am fost pana acum, Marocul este primul la care visez sa revin in saua motocicletei. Felicitari calatorilor si drumuri faine cu oameni buni in cale! Maroc - Atlas 2007
  11. Mi se pare mie sau lipseste cineva din povestea asta? Unde e mongolezul?
  12. Am nevoie urgent de janta, cel putin stanga, daca nu ambele. Imi plange rau si nu mai pot merge cu ea asa. Por gasi undeva, de rpeferinta sh (nu foarte scumpa) si sa nu dureze o vernicie pana ajunge la mine? Mltumesc!
  13. Se pare ca ieri toata lumea a nascut oameni de zapada in Herastrau! Acu' o saptamana am fost exact pe traseu propus aici: cucerirea cetatii Cherven cu motocicleta Bafta in cucerirea cetatii!
×
×
  • Creează nouă...