Korben Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 retur Vascau-Moneasa Drumul ăla e cel care trece dealul de la moneasa spre VaÂşcău? Dacă da, e tragic. Ultima dată am fost pe acolo cu motorul în 1987 Âşi era tot aÂşa de bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 caline, iar ti-ai dat foc la haine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Drumul ăla e cel care trece dealul de la moneasa spre VaÂşcău?Dacă da, e tragic. Ultima dată am fost pe acolo cu motorul în 1987 Âşi era tot aÂşa de bun... daca te tii bine pe motor e acceptabil ( cu conditia sa nu fi plouat recent) pt mine a fost cam greu, am reusit sa ma parchez pe terra o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 unde este poza cu morcovu? bertti baga materialul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) plimbarea de la sighistelretur Vascau-Moneasa Poza originala ... a iesit adevaru la iveala Editat Mai 19, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 prea tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 prea tare... Ce, morcovul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 vine cineva nu vine eu plec de vineri prin hunedoara doar eu si nevastamea daca nu vine nimeni DECI??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 nu cred ca ta las sa-tzi faci numa tu de cap vin si eu satzi stric susta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 sa vii de la mitici si vedem de maine is in concediu si peste 9 zile parca vad :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 te doare la arici...dar totusi unde prin hunedoara vrei sa mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 vine cineva nu vine eu plec de vineri prin hunedoara doar eu si nevastamea daca nu vine nimeniDECI??? mai precis decat ,,prin Hunedoara,,! traseu,campare,etc! Ce dreak,doar nu merem pe Corso.Fii concret! Ma inscriu,dar numai de sambata pot,eventual va gasesc pe traseu! Hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Sarmi Vulcani Petrila Obarsea Lotrului Sibiu Alba -Iulia Brad Vfarfuri Ghioroc Arad Siria Ca dupa cat se pare, are mama o prietena in vulcani si fiul ei face alpinism.Deci mi-a zis ca daca avem snowmobil putem face transalpina da nu conteaza vizitam zona Atti pe bune nu are rost inca dar daca nu ploua vineri si e motorul OK am plecat Kato drumul de la Petrila pana in Voineasa este drum asfaltat de Ceausescu (blestemati fie urmasii lui politici)deci i-ti dai seama cum arata ieri cica a nins putin prin zona campare prima noapte undeva pe langa sarmi a doua noapte cum da Domnul dar dupa prognoza nu stiu ce va fii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 liviutz tu ce faci mergi la Poiana Marului cu mova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 laci? tu ce zici?\ acum sudez bagajul daca-si baga dracu coada iese 0/ nu vine pana vineri lantul nu mai vreau nimic din ro de acum comand online :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 laci?tu ce zici?\ acum sudez bagajul daca-si baga dracu coada iese 0/ nu vine pana vineri lantul nu mai vreau nimic din ro de acum comand online :D lasa ca nici online nu e totdeauna bine mie doar azi mi a venit crash barul comandat acum o luna ( accept explicatia furnizorului ca nu era pe stoc) in alta ordine de idei, cand reparam plasticele de pe transalp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 cand vrei caline suna-ma si se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 laci?tu ce zici?\ acum sudez bagajul daca-si baga dracu coada iese 0/ nu vine pana vineri lantul :lol: :( :D nu mai vreau nimic din ro de acum comand online :angryfire: :angryfire: invatatura de minte pt toata lumea!!!!!!! nu atunci se comanda piesa cand deja nu mai e buna ci inainte sa o ai ,si cand se strica sa o scimbi,nu atunci sa dai comanda si sa te amane fiecare de pe o saptamana pe alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 mai precis decat ,,prin Hunedoara,,! traseu,campare,etc! Ce dreak,doar nu merem pe Corso.Fii concret! Ma inscriu,dar numai de sambata pot,eventual va gasesc pe traseu! Hai noroc! am aparut si eu din concediu............. merge cineva numai duminica pe undeva ? eu am inceput lucrul si sambata lucrez..... ..pe naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 invatatura de minte pt toata lumea!!!!!!!nu atunci se comanda piesa cand deja nu mai e buna ci inainte sa o ai ,si cand se strica sa o scimbi,nu atunci sa dai comanda si sa te amane fiecare de pe o saptamana pe alta! Avand in vedere că sunt cârcotaÂş, îmi permit Âşi eu să vă atrag atenția că toți motocicliÂştii trebuie să aibă bani în toate buzunarele, la orice oră din zi sau din noapte Sau dacă nu aveți, comandați online. Banii, desigur, nu piesele ÂŞi neapărat folosiți litere mari ca să se vadă ce scrieți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 vedem noi,in functie de timp.Sambata daca ne permite timpul merem dupa trupa si traseul lui tricokle,daca nu merem pana la Moneasa la un peste si o vizita prin statiune,mai vedem noi.Eu as baga ceva kilometri in weeku asta,ca in care a trecut am lenevit...activ,dar nu pe moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 (editat) am aparut si eu din concediu............. merge cineva numai duminica pe undeva ? eu am inceput lucrul si sambata lucrez..... ..pe naiba eu m as duce la o plimbare duminica undeva local, sambata lucrez Editat Mai 22, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 invatatura de minte pt toata lumea!!!!!!!nu atunci se comanda piesa cand deja nu mai e buna ci inainte sa o ai ,si cand se strica sa o scimbi,nu atunci sa dai comanda si sa te amane fiecare de pe o saptamana pe alta! atti ai dreptate cu banii in buzunar si sa ma zgarcesc invatatura de minte dar asta e oricum nu conteaza vremea joaca feste weekendul viitor sper sa fie ok eu m as duce la o plimbare duminica undeva local, sambata lucrez ma iei pasager? Avand in vedere că sunt cârcotaÂş, îmi permit Âşi eu să vă atrag atenția că toți motocicliÂştii trebuie să aibă bani în toate buzunarele, la orice oră din zi sau din noapte Sau dacă nu aveți, comandați online. Banii, desigur, nu piesele ÂŞi neapărat folosiți litere mari ca să se vadă ce scrieți :( ADICA?ADICA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ADICA? Adică nu ai simțul umorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate