ticokle Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 :scratc h: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 SI CUM TZIA IESIT PORBAGAJUL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 a iesit practic sa nu va aud ca faceti misto de el ca nu il mai iau cu mine cred ca e bun acuma sa vad cum se comporta pare destul de trainic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 invatatura de minte pt toata lumea!!!!!!!nu atunci se comanda piesa cand deja nu mai e buna ci inainte sa o ai ,si cand se strica sa o scimbi,nu atunci sa dai comanda si sa te amane fiecare de pe o saptamana pe alta! dai comanda cand ai bani... eu m-am tras pe fese cu gume secound ca nu am gasit varianta finala mai devreme... initial,ti-am spus,ma costau gumele 1000 RON...c'est la vie...altceva decat sa astept nu am ce face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) dai comanda cand ai bani.. Buna idee Acuma mi-e ciuda ca nu m-am gandit eu primul la asta Editat Mai 22, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 DACA LE VOPSESTI FRUMOS ZICE LUMEA CA DEA COLO SUNT DIN FABRICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Buna idee Acuma mi-e ciuda ca nu m-am gandit eu primul la asta faina lant ai sa il folosesti cu brio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 faina lant ai sa il folosesti cu brio Mulțam Sâmbătă sau duminică sper să am timp să mă duc la Liviuț să-mi iau marfa Sper că a meritat aÂşteptarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 MulțamSâmbătă sau duminică sper să am timp să mă duc la Liviuț să-mi iau marfa Sper că a meritat aÂşteptarea maine ajunge si al meu sa vad cum il schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 MulțamSâmbătă sau duminică sper să am timp să mă duc la Liviuț să-mi iau marfa Sper că a meritat aÂşteptarea Cu o nemarginita durere in suflet trebuie sa te anunt ca Liviutz e plecat de vineri pina duminica seara De luni il gasesti acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Cu o nemarginita durere in suflet trebuie sa te anunt ca Liviutz e plecat de vineri pina duminica seara De luni il gasesti acasa distractie la maxim si vreme buna sa ai capul plin ca doar ai sofer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 Cu o nemarginita durere in suflet trebuie sa te anunt ca Liviutz e plecat de vineri pina duminica seara De luni il gasesti acasa cu mova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 caline daca se usuca carena bagam o pestera cu ursi morti? BA ai vazut cat e barilul? deci ce zici Nicu,Nicu,Laci,Narcis,Alin,Emil Atti,Berty,Ionu,si cine mai vrea? Bagam o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 deci ce zici NicuBagam o tura? Daca merg, merg cu Kato la Deva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 nici o problema as fi mers si eu da intamplator mai vin 2 din pancota si.....sti cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 (editat) caline daca se usuca carena bagam o pestera cu ursi morti?BA ai vazut cat e barilul? deci ce zici Nicu,Nicu,Laci,Narcis,Alin,Emil Atti,Berty,Ionu,si cine mai vrea? Bagam o tura? am ajuns sa spun si eu iar pa drumul ala? as merge numa ca nu am cu ce duminica asta stau acasa Editat Mai 23, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 PT. TICO IO ZIC O.K. DAR SAMBATA LUCREZ PANA LA ORA 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 laci si nicu in ne vedem peste cateva ore trecem pe la atti? CALINE ASTA E VEZI CUM DAI MOTORUL BANUL JOS NU TE LASA INSELAT DE APARENTE bafta se pare ca maine vom fii cativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 laci si nicu in ne vedem peste cateva oretrecem pe la atti? CALINE ASTA E VEZI CUM DAI MOTORUL BANUL JOS NU TE LASA INSELAT DE APARENTE bafta se pare ca maine vom fii cativa l-am vandut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 l-am vandut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 se pare ca maine vom fii cativa Am fost într-adevăr câțiva: 8 motociclete si 13 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) deci una peste alta,a fost o iesire superba soare, ploaie,drumuri rele si ceva drumuri bune ceva peste 500km ajuns acasa cam pe la ora23 pun o harta cu traseul in mare si un link pt slide show harta cu traseul dar cu mici exceptii ,pestera ursilor Editat Mai 26, 2008 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 LA MULTZI ANI ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ce nasapa nu vine nimeni sa bem o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 DACA NU AI ZIS DE IERI. NU POT VENI CU MANAN CU.... ASTA E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate