Korben Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ce nasapa nu vine nimeni sa bem o bere Îți promit că la prima ieÂşire de 2 zile o să beau în cinstea ta De fapt, din moment ce am o bere în frigider, mă duc să o beau chiar acum La mulți ani, prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ce nasapa nu vine nimeni sa bem o bere Mai! Om esti tu?Ieri nu am auzit nimic de asta,puteai sa spui si tu ca sarbatoresti azi. Hai noroc si La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 eu ma voi duce la o forneata in cinstea ta . si cand ajung acasa promit sa beau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 daca ma crede careva ca am uitat...... azi dimineata m-a sunat nevastamea sa ma gratuleze si... MULTUMESC LA TOTI SI IACA O SA BEM O BERE CURAND Îți promit că la prima ieÂşire de 2 zile o să beau în cinstea taDe fapt, din moment ce am o bere în frigider, mă duc să o beau chiar acum La mulți ani, prietene! NE VEDEM MAINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 daca ma crede careva ca am uitat...... nu te cred nici daca ma tai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ce nasapa nu vine nimeni sa bem o bere La Multi Ani ! Sa cresti MARE Eu nu-s cu berea da beau altceva in loc de bere ! Apropo , daca o sa vi dupa poze si " film " la mine , numa pozele tzi le mai pot da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) ce nasapa nu vine nimeni sa bem o bere eu as veni dar e prea tarziu!!!!! LA MULTI ANI!!! bem noi berea pe TRANSALPINA!!!!!!!! Editat Mai 26, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 eu as veni dar e prea tarziu!!!!! LA MULTI ANI!!! bem noi berea pe TRANSALPINA!!!!!!!! care pleaca pe transalpina si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 care pleaca pe transalpina si cand? in weekendul 7-8 iunie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 in weekendul 7-8 iunie? Si eu cred ca 7-8 iunie e mai bine Sunt Âşanse mult mai mari să fie topită zăpada în Pasul Urdele În plus, duminica asta schimbăm primari, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu merg acum ca mai am o zii sa-mi revin dupa tura 7-8 nu o sa pot eu eu merg acum ca mai am o zii sa-mi revin dupa tura 7-8 nu o sa pot eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Si eu cred ca 7-8 iunie e mai bineSunt Âşanse mult mai mari să fie topită zăpada în Pasul Urdele În plus, duminica asta schimbăm primari, nu? nu schimbam nimic...tot asta v-a fi primar care e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu merg acum ca mai am o zii sa-mi revin dupa tura 7-8 nu o sa pot eu eu merg acum ca mai am o zii sa-mi revin dupa tura 7-8 nu o sa pot eu asteptam impresiile de calatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 nu schimbam nimic...tot asta v-a fi primar care e Îți dau una de n-o poți duce! Am zis eu ceva de vreu primar anume? Am scris clar că schimbăm primari, nu primarul X sau Y asteptam impresiile de calatorie respectiv poze cu zăpda de juma de metru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 pt zapada si noroi am pus guma pe spate sper sa vad si zapada ca am vazut putina acum 3 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) nu te cred nici daca ma tai Ma mai stii, poate are multe pe cap si mai uita omul Editat Mai 28, 2008 de liviutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 nu te cred nici daca ma tai chiar asa ceva harakiri?????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 fain de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 chiar asa ceva harakiri?????????????????????? Tehnica se numeste de fapt sepuku, nu harakiri Să-ia arăt lui Laci cum se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Si eu cred ca 7-8 iunie e mai bineSunt Âşanse mult mai mari să fie topită zăpada în Pasul Urdele În plus, duminica asta schimbăm primari, nu? O trupa din Cluj, printre care minim 3 transalpisti o sa mergem in 27-29 iunie pe transfagarasan+transalpina. Sa ne spuneti cum e drumul Pana atunci imi da si SPR permisul inapoi. Editat Mai 28, 2008 de andrei_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 BINE BINE DAR CE AI CU MINE IARASI NICULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Îți dau una de n-o poți duce! Am zis eu ceva de vreu primar anume? Am scris clar că schimbăm primari, nu primarul X sau Y respectiv poze cu zăpda de juma de metru :) azi au anuntat la stiri ca de maine vor incepe lucrarile de dezapezire pe transfagarasan de la Balea Cascada pana catre Lacul Vidraru, lucrari pe care spera sa le termine la jumatatea lunii iunie pt a putea deschide oficial transfagarasanu la 1 iulie Conform spuselor reporterului in acest moment zapada la balea lac masoara 1 m iar temperatura la amiaza este de 12 grade celsius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 BINE BINE DAR CE AI CU MINE IARASI NICULE pai dacă tot faci aÂşa te scap de o grijă Fii liniÂştit, nu am nimic cu tine, am cu toți, că doar sunt cârcotaÂş, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 si inca ce CARCOTAS..... :lol: mai vreo 2 bebeluse sa : imediat plec plimbaretule si laci va sun eu am ajuns de pe transalpina poze in curand Fara evenimente nedorite. Timp superb traseu nerecomandat celor grijulii cu motoarele am fost 4 motoare din arad si unul din mangalia cinste lui MANUEL SI ROXANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 traseu nerecomandat celor grijulii cu motoarele am fost 4 motoare din arad si unul din mangalia cinste lui MANUEL SI ROXANA asta era dedicatie pt cine stiu eu? daca e mocirla si apa prefera sa nu o scoata pe mova din garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate