calinbac Postat Iulie 10, 2007 Autor Share Postat Iulie 10, 2007 Vezi ca ai sanse mari sa pierzi lada aia de bere. Putin mai sus, imediat dupa manastirea Mraconia ( cea de pe mall Dunarii, dupa pod) sunt Cazanele Mari. Pe malul sarbesc este o veche cale ferata, dezafectata. Dar, ai dreptate, @stanalex nu avea cum sa vada din tren monumentul lui Decebal, poate de pe vapor , ... o fi fost in ceva croaziera pe Dunare... . asta e, dau berea pt ca exista cale ferata la sarbi ( de care eu nu am stiut) dar numa jumate de lada pt ca am avut dreptate partial color propunere de traseu pt 21 22 iulie ar-tm-resita-caransebes-hateg-baraj gura vaii in retezat unde se doarme cu cortul sau la pensiune depinde de bugetul si preferintele fiecaruia duminica intoarcerea pe ruta hateg-simeria-savarsin-arad total km aprox 650 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 ieri cand am mers la lucru m-am intalnit cu 2 tineri motociclisti austrieci baieti de treaba mancau in Siria in sant M-am oprit normal sa-i iau la puricat si chiar stiau engleza bine ca sa putem vorbii.Au 2 motoare enduro extrem modificate de ei si se gandeau sa taie dealul la casoaia si de acolo mai departe tot offroad.asa am intarziat la lucru da nu era bai ca toata lumea era trista ca nu s-au dat banii( )Apropo tot vad la sensul giratoriu pe centura intr-un peco 2 motoare peco in care acum aproape un an am bagat o benzina de a trebuit sa chem vecinii sa ma culeaga de pe drum.Ma gandeam la austriecii aia ce fain de ei sa nu ai treba si sa te tot plimbi...... Acum noaptea cand am venit de la lucru era o bezna cum rar am mai prins si numai ochi vezi pe marginea drumului.viteza mica ca nu stiam daca se hotareste ceva purtator de ochi sa-mi taie calea ca si asa ieri am lovit ceva ca am fost plin de sange pe pantaloni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 numa tu...cand vin eu de la Arad pana Curtici noaptea...numai ochi vad pe marginea drumului si tre sa o iau incet...ieri pe Andrei Saguna,ploua de rupea,un caine a vrut sa sara in fata mea,am intrat pana pe celalalt sens de mers...futu-i mortii masii de caine... harta traseului de retezat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 .fain .. o sa incerc sa fac si eu una in route 66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 numa tu...cand vin eu de la Arad pana Curtici noaptea...numai ochi vad pe marginea drumului si tre sa o iau incet...ieri pe Andrei Saguna,ploua de rupea,un caine a vrut sa sara in fata mea,am intrat pana pe celalalt sens de mers...futu-i mortii masii de caine... harta traseului de retezat... ce program ai de harti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 asta e, dau berea pt ca exista cale ferata la sarbi ( de care eu nu am stiut) dar numa jumate de lada pt ca am avut dreptate partial color propunere de traseu pt 21 22 iulie ar-tm-resita-caransebes-hateg-baraj gura vaii in retezat unde se doarme cu cortul sau la pensiune depinde de bugetul si preferintele fiecaruia duminica intoarcerea pe ruta hateg-simeria-savarsin-arad total km aprox 650 km calineeee am un mareeeeeee semn al ?.Ai uitat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 ..ce semnaaaaaaaaaaaaaaal maaaaaaaaareeeeeeeeee ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 ce program ai de harti? Europe Sony Map...ii excelent...toate hartile mi le fac in sony map... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 ..ce semnaaaaaaaaaaaaaaal maaaaaaaaareeeeeeeeee ai? in 28 nunta sau ce o fii asa ca sper sa scap singur cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 16, 2007 Autor Share Postat Iulie 16, 2007 taut 15.07.07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 din pacate nu am cum sa merg si eu dar in august urmeaza o tura de 5-6 zile asa ca caline pregateste-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 17, 2007 Autor Share Postat Iulie 17, 2007 tura de weekend arad resita ( eventual baraj valiug pt baie) hateg , baraj gura vaii duminica retur pe simeria savarsin arad plecarea sambata dimineata la ora 7 din fata la billa momentan suntem 2 eu cu liviutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 tura de weekend arad resita ( eventual baraj valiug pt baie) hateg , baraj gura vaii duminica retur pe simeria savarsin arad plecarea sambata dimineata la ora 7 din fata la billa momentan suntem 2 eu cu liviutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 17, 2007 Autor Share Postat Iulie 17, 2007 din hateg se mai merge vreo 20 km in retezat pana unde dormim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 nu prin Lugoj ca ii foarte spart drumu incolo...de la timi spre Resita direct,traversezi timisoara pe langa gara de nord si tii drumu drept spre Voiteg,de la Voiteg se face stanga spre Resita...am fost eu saptamana trecuta la intrunire si ii super ok drumul pe acolo... numa bine...poate ma bag si eu la tura asta,numa stau prost cu banii acuma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 tico a facut gresit harta de la timisoara se merge la resita prin deta nu ajungem prin lugog resita caransebes hateg asta e traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 (editat) tura de weekend arad resita ( eventual baraj valiug pt baie) hateg , baraj gura vaii duminica retur pe simeria savarsin arad plecarea sambata dimineata la ora 7 din fata la billa momentan suntem 2 eu cu liviutz M-as baga si eu la tura asta, daca sambata nu cumva am alt drum de facut... . Unde dormiti sambata noapte ? Uitasem... Harta corecta probabil este asta: Imi pare rau, nu reusesc sa atasez fisierul. Editat Iulie 18, 2007 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 M-as baga si eu la tura asta, daca sambata nu cumva am alt drum de facut... . Unde dormiti sambata noapte ? Uitasem... Harta corecta probabil este asta: Imi pare rau, nu reusesc sa atasez fisierul. se poate dormi la pensiune sau la cort, noi dormim la cort la baraj raul mare din retezat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 (editat) se poate dormi la pensiune sau la cort, noi dormim la cort la baraj raul mare din retezat Da-mi un PM cu numarul tau de tel si cel mai tarziu vineri seara te sun. Daca sambata nu trebuie sa plec la un drum ceva mai lung, vin si eu cu voi , si imi iau si cortul cu mine. Am ramas dator cu harta. Iat-o. Editat Iulie 18, 2007 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 (editat) Da-mi un PM cu numarul tau de tel si cel mai tarziu vineri seara te sun. Daca sambata nu trebuie sa plec la un drum ceva mai lung, vin si eu cu voi , si imi iau si cortul cu mine. Am ramas dator cu harta. Iat-o. harta e buna din resita s ar putea sa urcam si pana la baraj la valiug sau la trei ape in functie de ce decidem iar din hateg urcam la baraj din retezat si dac nu ne place exista si optiunea cincis langa hunedoara traseul nu e batut in cuie si accepta modificari ce e sigur e ca tre sa ajungem prin resita pt ca mai vine un prieten cu yamaha virago Editat Iulie 18, 2007 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 (editat) Da-mi un PM cu numarul tau de tel si cel mai tarziu vineri seara te sun. Daca sambata nu trebuie sa plec la un drum ceva mai lung, vin si eu cu voi , si imi iau si cortul cu mine. Am ramas dator cu harta. Iat-o. Harta are usoare inexactitati. Harta corecta si traseul corect este prin Deta, ci nu prin Buzias, si este urmatoarul: Arad-Timisoara-Voiteg-Deta-Bocsa-Resita -Caransebes-Hateg-Simeria (impropriu spus, practic nu ajungem in Simeria)-Deva-Arad. Aprox. 460 Km traseul + km facuti prin zona. Editat Iulie 18, 2007 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Harta are usoare inexactitati. Harta corecta si traseul corect este prin Deta, ci nu prin Buzias, si este urmatoarul: Arad-Timisoara-Voiteg-Deta-Bocsa-Resita -Caransebes-Hateg-Simeria (impropriu spus, practic nu ajungem in Simeria)-Deva-Arad. Aprox. 460 Km traseul + km facuti prin zona. pt ce mergeti pana in Deta??? la iesirea din Voiteg,dupa bariera,se face stanga,spre Bocsa-Resita;asta e "drumul principal";si e ff bun; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 pt ce mergeti pana in Deta??? la iesirea din Voiteg,dupa bariera,se face stanga,spre Bocsa-Resita;asta e "drumul principal";si e ff bun; asta am vrut si eu sa zic...sa mereti de la Voiteg spre stanga,spre Resita ca ii f bun drumu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 19, 2007 Autor Share Postat Iulie 19, 2007 ..momentan suntem 4 motoare sigur din siria eu cu gs 500 ( cel mai lenes ) liviu cu transalp ati cu transalp de la resita vine gabi cu virago Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 ..momentan suntem 4 motoare sigur din siria eu cu gs 500 ( cel mai lenes ) liviu cu transalp ati cu transalp de la resita vine gabi cu virago Nu mai sunteti 4, suntem 5. Vin si eu, in mod sigur. Ramane pe sambata dimineata la 7.30 in Petrom, la iesire spre Timisoara. Calin, daca apar ceva modificari de program ( referitor la plecare) te rog suna-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate