ticokle Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) nu e pentru calin calin pana acum s-a bagat si cu suzi prin noroaie este pentru stie el cine :Dhttp://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=1060 http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=1060 pun si eu niste poze si pt Kato nu de alta dar dupa o tura de asta, sigur schimba semeringurile la telescoape apropo am facut pana si asa am trecut ca norocu ca nu a fost grav doar un por si odata am pus motorul jos pe iarba unde am oprit sa mancam cind ma gandesc ca atti a stat pe garnisa aia de zapada....... Editat Iunie 2, 2008 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 poze cu sarmisegetuza nu aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 am vrut sa ne oprim sa facem poze da a cerut 1 leu parcarea si nici nu a vrut sa ne lasa sa intram atunci ce rost mai are.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) am vrut sa ne oprim sa facem poze da a cerut 1 leu parcarea si nici nu a vrut sa ne lasa sa intramatunci ce rost mai are.... intrebare: la care ati fost: la Regia sau la Ulpia? de fapt dupa taxa de parcare cred ca ati fost la Ulpia langa otelul rosu Cand mergem la Sarmisegetuza din muntii orastiei? Editat Iunie 3, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 pai aia am vrut sa o vad f....i CAND MERGEM? ASA DE DEZAMAGIT AM FOST CAND AM VAZUT PORCARIA AIA CU PLATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 pai aia am vrut sa o vad f....i CAND MERGEM? ASA DE DEZAMAGIT AM FOST CAND AM VAZUT PORCARIA AIA CU PLATA sambata 7 iunie e bine si dormim acolo cu cortul pe vale de fapt ar fi fain sa plecam de vineri sa innoptam pe vale dupa orastie , stiu eu un loc si sambata urcam la sarmi facem poze si apoi sa incercam sa traversam M tii sureanu sunt cateva drumuri forestiere care probabil duc undeva alte idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 daca o sa pot da ,mergem mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 pe weekend ploua...aveti grija la noroaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 traseu nerecomandat celor grijulii cu motoarele am fost 4 motoare din arad si unul din mangalia cinste lui MANUEL SI ROXANA asta era dedicatie pt cine stiu eu? daca e mocirla si apa prefera sa nu o scoata pe mova din garaj? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 nu e pentru calincalin pana acum s-a bagat si cu suzi prin noroaie este pentru stie el cine :Dhttp://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=1060 http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=1060 pun si eu niste poze si pt Kato nu de alta dar dupa o tura de asta, sigur schimba semeringurile la telescoape apropo am facut pana si asa am trecut ca norocu ca nu a fost grav doar un por si odata am pus motorul jos pe iarba unde am oprit sa mancam cind ma gandesc ca atti a stat pe garnisa aia de zapada....... moama da ce card atzi avut la apartul al foto..... ce de mai poze:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 in we ma bag si eu la o tura! Da-ti semnal cand va hotarati unde Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 in we ma bag si eu la o tura!Da-ti semnal cand va hotarati unde Fade propunerea a fost facuta pt Sarmisegetuza din Muntii Orastiei momentan nu s a oferit nimeni concret sa spuna daca vine si cand poate pt a stabili detaliile de plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 propunerea a fost facuta pt Sarmisegetuza din Muntii Orastieimomentan nu s a oferit nimeni concret sa spuna daca vine si cand poate pt a stabili detaliile de plecare Eu cu Atti m-as baga dar , numa de sambata de pe la 1-2-3 am putea , avem de lucru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 din pacate am inceput lucrul si ..... asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Eu cu Atti m-as baga dar , numa de sambata de pe la 1-2-3 am putea pai ia mai stati si voi acasa si munciti, mai lasati si pe altii sa se plimbe Acuma, revenind la un ton mai serios, trebuie sa luam in considerare si factorul lipsit de importanta care se numeste "vreme" Se pare ca va ploua in w.e. propunerea a fost facuta pt Sarmisegetuza din Muntii Orastieimomentan nu s a oferit nimeni concret sa spuna daca vine si cand poate pt a stabili detaliile de plecare Caline, se poate face intr-o singura zi? respectiv duminica de la 8 jumate dimineata... Si inca o intrebare: se poate merge pe la Faget / Surduc? ca mi-e dor de drumul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Pai sa zicem ca vin si eu la sarmi, dar de sambata (1-2, sau mai vedem, oricum de vineri ii exclus). Daca tine vremea cu noi. Sau am putea sa facem turul cetatilor din zona : deva , hunedoara, sarmi. Sa terminam cu ele vara asta si sa ne apucam de treburi serioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) pai ia mai stati si voi acasa si munciti, mai lasati si pe altii sa se plimbe Acuma, revenind la un ton mai serios, trebuie sa luam in considerare si factorul lipsit de importanta care se numeste "vreme" Se pare ca va ploua in w.e. Caline, se poate face intr-o singura zi? respectiv duminica de la 8 jumate dimineata... Si inca o intrebare: se poate merge pe la Faget / Surduc? ca mi-e dor de drumul ala sunt vreo 500 km, depinde de viteza cu care mergi si cat vrei sa stai sa privesti peisaje, se poate merge, drumul arata in iarna ca bombardat, nu stiu daca l au reparat dar de la faget o iei inspre ilia si iesi aproape de deva de la deva - orastie-costei unde se termina asfaltul si un pic vreo 30 km de forestier, am aproximat eu Editat Iunie 4, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 daca e duminica ma bag momentan lucru de la 19 la 7 si nu am cum sa ma bag dar se ia in considerare si vremea se pare ca maine si poimane merg la munca pe ploaie sau poate ar merge o tura mai mica in weekend Liviutz si coco ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) PLANUL SI TRASEUL PE CARE IL PROPUN plecarea sambata ora 15 din petrom micalaca, la 15.15 intalnirea la paulis la intersectia cu Siria, asta in caz ca vin de la siria se merge catre deva-hunedoase urcam la barajul Cincis sa o iau pe Cristina de la baraj in functie de ora putem merge catre Hateg, pe drumul ala fain dintre dealuri apoi Hateg-Simeria-Orastie- Costei- intram pe forestier si campam pe vale la un loc care il stiu in caz ca e tarziu de la cincis ne intoarcem in Deva si apoi direct Orastie duminica urcam la Sarmisegetuza si apoi vedem in functie de situatie COMENTARII SI SUGESTII P S Sarmisegtuza e un traseu prea lung pt mine sa il fac intr o zi, dar pt cei ce vor sa plece duminica daca pleca pe la 7 dimineata ar putea sa ne ajunga Editat Iunie 4, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 :angryfi :P re: \ NU POT WEEKENDUL ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Am uitat total ca pe we am programata o nunta ( de fapt de vreo luna incoace merg la nunti/cununii) asa ca nu pot veni decat Duminica. Daca e vreun amator pentru o iesire sa ma anunte. fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Caline, sper sa nu te superi, dar am vazut ca nu numai eu sunt in situatia de a nu putea merge decat duminica Asa ca propun un Faget - Surduc pentru duminica, cu clisa & ceapa corespunzatoare Preventiv ar trebui sa luam si ceva conserve, ca daca ploua nu stiu cum facem foc.... Deci: Liviutz? Fade? Laci? Nicu? Daca nu ploua tare, desigur Editat Iunie 5, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Caline, sper sa nu te superi, dar am vazut ca nu numai eu sunt in situatia de a nu putea merge decat duminicaAsa ca propun un Faget - Surduc pentru duminica, cu clisa & ceapa corespunzatoare Preventiv ar trebui sa luam si ceva conserve, ca daca ploua nu stiu cum facem foc.... Deci: Liviutz? Fade? Laci? Nicu? Daca nu ploua tare, desigur nu ma supar eu sambata oricum merg la cincis sa o iau pe Cristina in functie de situatie o sa ma adaptez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 nu ma supareu sambata oricum merg la cincis sa o iau pe Cristina in functie de situatie o sa ma adaptez Pai poate reusim sa ne intalnim duminica pe drumul tau de intoarcere Repectiv sa vii la Arad pe la Surduc / Faget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 se pare ca sambata plecam patru eu, atti , lutzifer si nashoo plecarea ora 15 petrom micalaca conditia sa nu ploua cand plecam daca trecem de Savarsin nu mai conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate